Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostra risultati da 1 a 20 di 81
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Title: The kinetics of alcoholic fermentation in model solutions characterised by high sugar concentration: different behaviour of two yeast strains. 1-gen-2014 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; D’Agata, M.; Sanmartin, Chiara; Taglieri, I.; Andrich, Gianpaolo
L'uso della neve carbonica nella produzione di olio extravergine di oliva di elevata qualità 1-gen-2014 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; D'Agata, Maria; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo
The utilization of solid carbon dioxide in the extraction of extra-virgin olive oil. 1-gen-2015 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo
Tecnologie produttive dei principali oli vegetali con particolare riferimento all'olio di palma 1-gen-2015 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo
Ad ogni vino il suo calice: dalla percezione al dato sperimentale 1-gen-2015 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Il pane toscano a lievitazione naturale: un esempio dell'incontro tra tradizione e conoscenza 1-gen-2015 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo
The utilization of solid carbon dioxide in the extraction of extra-virgin olive oil: influence on oil profile 1-gen-2015 Sanmartin, Chiara; Venturi, Francesca; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Effects of sourdough on bread properties (sensory and nutritional qualities and product shelf-life) 1-gen-2015 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; D'Agata, Maria; Taglieri, Isabella; Brunori, Gianluca; Galli, Francesca; Gava, Oriana; Bartolini, Fabio; Andrich, Gianpaolo
Winemaking of Sangiovese grapes with and without the addition of different oenological tannins in order to increase the colour intensity of Chianti wine 1-gen-2015 Venturi, Francesca; Andrich, Gianpaolo; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Serni, E.; Zinnai, Angela
Supercritical fluid extraction from microalgae with high content of LC-PUFAs. A case of study: Sc-CO2 oil extraction from Schizochytrium sp 1-gen-2016 Zinnai, Angela; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo; Venturi, Francesca
The influence of packaging on the sensorial evolution of white wine as a function of the operating conditions adopted during storage 1-gen-2016 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, I.; Xiaoguo, Y.; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Effect of the baking process on artisanal sourdough bread-making: A technological and sensory evaluation. 1-gen-2016 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Nari, A.; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
La defogliazione precoce: effetto indotto sulla qualità di uve Sangiovese e di vini sottoposti ad affinamento in legno prolungato. 1-gen-2016 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Harri, G.; Staderini, F.; D'Onofrio, Claudio; Scalabrelli, Giancarlo; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
The use of Mexican xaxtle as leavening agent in Italian straight dough bread making to produce pulque bread 1-gen-2016 SÁNCHEZ PARDO, M. E.; BLANCAS NÁPOLES, J. A.; VÁZQUEZ LANDAVERDE, P. A.; Nari, Anita; Taglieri, Isabella; ORTIZ MORENO, A.; MAYORGA REYES, L.; Sanmartin, Chiara; BERMÚDEZ HUMARÁN, L. G.; TORRES MARAVILLA, E.
Glass and wine: a good example of the deep relationship between drinkware and beverage 1-gen-2016 Venturi, Francesca; Andrich, Gianpaolo; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Scalabrelli, Giancarlo; Ferroni, Giuseppe; Zinnai, Angela
A kinetic approach to describe the time evolution of red wine as a function of packaging conditions adopted: Influence of closure and storage position 1-gen-2017 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Ying, Xiaoguo; Quartacci, MIKE FRANK; Sgherri, Cristina; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Development of phenol-enriched olive oil with phenolic compounds extracted from wastewater produced by physical refining 1-gen-2017 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Nari, Anita; Andrich, Gianpaolo; Terzuoli, Erika; Donnini, Sandra; Nicolella, Cristiano; Zinnai, Angela
A simplified method to estimate Sc-CO2 extraction of bioactive compounds from different matrices: Chili pepper vs. tomato by-products 1-gen-2017 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Restoration of an old vineyard by replanting of missing vines: effects on grape production and wine quality 1-gen-2017 Sanmartin, Chiara; Venturi, Francesca; Taglieri, Isabella; Ferroni, Giuseppe; Scalabrelli, Giancarlo; Narkabulova, Nargiza; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
The influence of packaging on the time evolution of red wine 1-gen-2017 Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Ying, Xiaoguo; Shanggui, Deng; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Mostra risultati da 1 a 20 di 81
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile