Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostra risultati da 1 a 20 di 65
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of glycerides and free short chain fatty acids replacing avilamycin in the diet of broiler chickens 1-gen-2005 M., Antongiovanni; A., Buccioni; F., Petacchi; A., Martini; Minieri, Sara
Effect of dietary butyric glycerides on immune response of two-weeks old broiler chicks. 1-gen-2006 Antongiovanni, M.; Buccioni, A.; Minieri, Sara; Petacchi, F.; Fusi, E.; Campagnoli, A.; Rebucci, R.
Effect of dried or green forage on vaccenic and conjugated linoleic acid production during in vitro rumen fermentation 1-gen-2006 Antongiovanni, M.; Buccioni, A.; Petacchi, F.; Minieri, Sara
Fate of fatty acids during ageing of Tuscan sheep cheese. 1-gen-2006 M., Antongiovanni; Mele, Marcello; S., Rapaccini; A., Buccioni; Minieri, Sara
Mixture of mono- di- and tri-glycerides as energy supplements to broilers diets. 1-gen-2006 Antongiovanni, M.; A., Buccioni; F., Petacchi; C., Sargentini; Minieri, Sara
Volatile compounds of cheese and milk from ewes differently fed (preliminary results) 1-gen-2007 Minieri, Sara; A., Buccioni; M., Antongiovanni; F., Petacchi; S., Rapaccini; A., Degl’Innocenti; B., Innocenti; Mele, Marcello; A., Pollicardo
Effect of tannin supplementation on nitrogen digestibility and retention in growing pigs. 1-gen-2007 Antongiovanni, Mauro; Minieri, Sara; Petacchi, Francesco
Metodi di analisi per lo studio della frazione lipidica del latte, dei prodotti di origine animale e degli alimenti zootecnici 1-gen-2007 Antongiovanni, M.; Banni, S.; Buccioni, A.; Mele, Marcello; Minieri, Sara; Serra, A.; Cercaci, L.; Contarini, G.; Cutrignelli, M.; Lercker, G.; LO FIEGO, D.; Nudda, A.; Piasentier, E.
Effect of three species of green herbages on in vitro ruminal production of CLA and C18:1 isomers. 1-gen-2007 Antongiovanni, M; B. U. C. C. I. O. N. I., A.; Minieri, Sara; Mele, Marcello; Petacchi, F.
Quality of lipid fraction in tuscan sheep cheese (Pecorino Toscano DOP) 1-gen-2007 A., Buccioni; S., Rapaccini; Minieri, Sara; M., Antongiovanni
Effetti dovuti all’integrazione con acido oleico e linoleico coniugato nella dieta di polli sulla qualità della carne 1-gen-2007 Buccioni, A.; Petacchi, F.; Antongiovanni, M.; Gualtieri, M.; Minieri, Sara
Butyric acid glycerides in the diet of broiler chickens: effect of gut histology and carcass composition 1-gen-2007 M., Antongiovanni; A., Buccioni; F., Petacchi; S., Leeson; Minieri, Sara; A., Martini; R., Cecchi
Effect of pasture composition on nutraceutical components of Pecorino Toscano cheese 1-gen-2008 Antongiovanni, M; Rapaccini, S; Buccioni, A; Sofi, F; Abbate, R; Minieri, Sara; Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO
Effect of dried or green herbage on vaccenic acid and conjugated linoleic acid production during in vitro rumen fermentation 1-gen-2008 Buccioni, A; Antongiovanni, M; Petacchi, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Minieri, Sara
Estimated requirements of net energy, digestible protein and NDF intake of Chianina young bulls from 400 kg liveweight to slaugter 1-gen-2008 M., Antongiovanni; Minieri, Sara; A., Buccioni
Effect of oleic and conjigated linoleic acid in diet of broiler chickens on the live growth performances, carcass traits and meat fatty acid profile 1-gen-2009 Buccioni, A; Antongiovanni, M; Mele, Marcello; Gualtieri, M; Minieri, Sara; Rapaccini, S.
Effect of oleic and conjugated linoleic acid in the diet of broiler chickens on the live growth performances, carcass traits and meat fatty acid profile 1-gen-2009 Buccioni, A; Antongiovanni, M; Mele, Marcello; Gualtieri, M; Minieri, Sara; Rapaccini, S.
Effect of three species of herbage (Medicago sativa, Lolium multiflorum, Avana sativa) on in vitro ruminal production of conjugated linoleic and vaccenic acids 1-gen-2009 Buccioni, A; Antongiovanni, M; Minieri, Sara; Rapaccini, S; Pratesi, V; Mele, Marcello
Transfer of dietary fatty acids from butyric acid fortified canola oil into the meat of broilers 1-gen-2009 M., Antongiovanni; Minieri, Sara; A., Buccioni; I., Galigani; S., Rapaccini
Effect of forage /concentrate ratio and soybean oil supplementation on in vitro fatty acid profile of sheep rumen liquor. 1-gen-2009 A., Buccioni; M., Antongiovanni; Minieri, Sara; S., Rapaccini
Mostra risultati da 1 a 20 di 65
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile