MAGGINI, RITA Statistiche

MAGGINI, RITA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 43 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Copper and Zinc Accumulation in Young Leaves of Eruca sativa (L.) Grown in Soilless Culture 1-gen-2023 Chrysargyris, A.; Maggini, R.; Incrocci, L.; Pardossi, A.; Tzortzakis, N.
Can Light Spectrum Composition Increase Growth and Nutritional Quality of Linum usitatissimum L. Sprouts and Microgreens? 1-gen-2022 Puccinelli, M.; Maggini, R.; Angelini, L. G.; Santin, M.; Landi, M.; Tavarini, S.; Castagna, A.; Incrocci, L.
Sweet basil can be grown hydroponically at low phosphorus and high sodium chloride concentration: Effect on plant and nutrient solution management 1-gen-2022 Germano, R. P.; Melito, S.; Cacini, S.; Carmassi, G.; Leoni, F.; Maggini, R.; Montesano, F. F.; Pardossi, A.; Massa, D.
Effects of NaCl on Hydroponic Cultivation of Reichardia picroides (L.) Roth 1-gen-2021 Maggini, R.; Benvenuti, S.; Leoni, F.; Incrocci, L.; Pardossi, A.
Evaluation of by-products of plant food (potato and apple) as potential biostimulants for green leafy vegetables 1-gen-2021 Orlando, M.; Trivellini, A.; Bartolini, S.; Carmassi, G.; Maggini, R.; Lucchesini, M.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
In-vivo in-vitro screening of ocimum basilicum l. Ecotypes with differential uv-b radiation sensitivity 1-gen-2021 Mosadegh, H.; Trivellini, A.; Maggini, R.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
Iodine biofortification of sweet basil and lettuce grown in two hydroponic systems 1-gen-2021 Puccinelli, M.; Landi, M.; Maggini, R.; Pardossi, A.; Incrocci, L.
Influence of pedo-climatic conditions on the quality of Iris pallida rhizomes 1-gen-2020 Pezzarossa, B.; Borghesi, E.; Pini, R.; Bretzel, F.; Maggini, R.; Malorgio, F.
Innovative Controlled-Release Polyurethane-Coated Urea Could Reduce N Leaching in Tomato Crop in Comparison to Conventional and Stabilized Fertilizers 1-gen-2020 Incrocci, Luca; Maggini, Rita; Cei, Tommaso; Carmassi, Giulia; Botrini, Luca; Filippi, Ferruccio; Clemens, Ronald; Terrones, Cristian; Pardossi, Alberto
Nutrient extraction in pansy fertigated with pure, diluted, depurated and phytodepurated leachates from municipal solid waste 1-gen-2020 Plaza, B. M.; Maggini, R.; Borghesi, E.; Pardossi, A.; Lao, M. T.; Jimenez-Becker, S.
Phenolics content and antioxidant activity in the leaves of two artichoke cultivars are differentially affected by six mycorrhizal symbionts 1-gen-2020 Avio, Luciano; Maggini, Rita; Ujvári, Gergely; Incrocci, Luca; Giovannetti, Manuela; Turrini, Alessandra
Biofortification of Ocimum basilicum L. Plants with selenium 1-gen-2019 Puccinelli, M.; Malorgio, F.; Maggini, R.; Rosellini, I.; Pezzarossa, B.
Different mycorrhizal symbionts affect phenolics content and antioxidant activity in diverse artichoke and tomato plant cultivars 1-gen-2019 Turrini, Alessandra; Sbrana, Cristiana; Maggini, Rita; Incrocci, Luca; Giovannetti, Manuela; Avio, Luciano
Iodine Accumulation and Tolerance in Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) With Green or Purple Leaves Grown in Floating System Technique 1-gen-2019 Incrocci, Luca; Carmassi, Giulia; Maggini, Rita; Poli, Caterina; Saidov, Djamshed; Tamburini, Chiara; Kiferle, Claudia; Perata, Pierdomenico; Pardossi, Alberto
Agronomic, nutraceutical, and organoleptic performances of wild herbs of ethnobotanical tradition 1-gen-2017 Benvenuti, Stefano; Maggini, Rita; Pardossi, Alberto
The improvement of Iris pallida propagation by somatic embryogenesis 1-gen-2017 Lucchesini, Mariella; Bedini, L.; Florio, E. F.; Maggini, Rita; Malorgio, Fernando; Pezzarossa, B.; Mensuali Sodi, A.
Antioxidant power, anthocyanin content and organoleptic performance of edible flowers 1-gen-2016 Benvenuti, Stefano; Bortolotti, Elisa; Maggini, Rita
Increase of the nutritional value of sweet basil (Ocimum basilicum L.) by selenium fertilization 1-gen-2016 Puccinelli, Martina; Malorgio, Fernando; Irene, Rosellini; Maggini, Rita; Beatrice, Pezzarossa
La coltivazione del giaggiolo in Toscana: dalla marginalità alla valorizzazione 1-gen-2016 Pezzarossa, B.; Breztel, F.; Malorgio, Fernando; Borghesi, E.; Maggini, Rita
In vitro culture of sweet basil: gas exchanges, growth, and rosmarinic acid production 1-gen-2014 Kiferle, C; Lucchesini, Mariella; Maggini, Rita; Pardossi, Alberto; Mensuali Sodi, A.