MORUZZO, ROBERTA Statistiche
MORUZZO, ROBERTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE VETERINARIE
Evaluation of the impact of digitized first-party audit in a large retail company
2025-01-01 Sartoni, M.; Moruzzo, R.; Riccioli, F.; Berni, A.; Guidi, A.
InsectFish—The Use of Insect Meal in the Fish Sector in Creating Farm-to-Fork Value: Chemical and Quality Characteristics of Sparus aurata Fillets Fed Hermetia illucens Larvae-Based Feed
2025-01-01 Copelotti, Emma; Sogari, Giovanni; Andreani, Giulia; Fronte, Baldassare; Moruzzo, Roberta; Sangiacomo, Chiara; Zanzot, Asia; Serra, Andrea; Parisi, Giuliana; Tucciarone, Isabella; Fihurska, Liudmyla; Carey, Manus; Campbell, Katrina; Mancini, Simone
Invecchiamento attivo e pratiche di agricoltura sociale: Interventi Assistiti con Animali per anziani in Residenze Sanitarie Assistenziali
2025-01-01 Di Iacovo, Francesco; Moruzzo, Roberta; Catena, Leonardo; Granai, Giulia
Exploring the intention to consume whole vs processed edible insects: Insights from traditional and non-traditional entomophagy countries
2024-01-01 Mancini, S.; Riccioli, F.; Tzompa-Sosa, D. A.; Moruzzo, R.; Schouteten, J. J.; Liu, A.; Li, J.; Menozzi, D.; Sogari, G.
Farmers’ markets contribution to the resilience of the food systems
2024-01-01 Lucas, A.; Moruzzo, R.; Granai, G.
Living lab as support for co-creation of value: application to agro-biodiversity contracting solutions
2024-01-01 Moruzzo, R.; Espinosa Diaz, S.; Granai, G.; Di Iacovo, F.; Riccioli, F.
The potential of farmers’ markets: the Uganda case
2024-01-01 Nalubowa, Winnie; Moruzzo, Roberta; Scarpellini, Paola; Granai, Giulia
Consumers' acceptance toward whole and processed mealworms: A cross-country study in Belgium, China, Italy, Mexico, and the US
2023-01-01 Tzompa-Sosa, Daylan Amelia; Moruzzo, Roberta; Mancini, Simone; Schouteten, Joachim Jietse; Liu, Aijun; Li, Jie; Sogari, Giovanni
Engaging in entomophagy: The role of food neophobia and disgust between insect and non-insect eaters
2023-01-01 Sogari, Giovanni; Riccioli, Francesco; Moruzzo, Roberta; Menozzi, Davide; Tzompa Sosa, Daylan Amelia; Li, Jie; Liu, Aijun; Mancini, Simone
Exploring the Effect of Perceived Transaction Costs on Farmers’ Attitudes toward Participation in Agri-Environment-Climate Measures (AECMs)
2023-01-01 Riccioli, F.; Espinosa Diaz, S.; Di Iacovo, F.; Moruzzo, R.
Integrazione tra Agricoltura sociale e Interventi assistiti con gli animali: una nuova prospettiva per il welfare del territorio
2023-01-01 Galardi, M.; Moruzzo, R.; Contalbrigo, L.; Granai, G.; Di Iacovo, F.
Report conclusivo: Agricoltura sociale, One Welfare e economia civile. Nuovi modelli gestionali improntati sulla sostenibilità economica, sociale e ambientale per fattorie sociali che erogano interventi assistiti con gli animali
2023-01-01 Galardi, Morgana; Contalbrigo, Laura; Mutinelli, Franco; Filugelli, Lorena; Granai, Giulia; Moruzzo, Roberta
The benefits of dog ownership on people as an undervalued resource in urban environments [I benefici del possedere un cane sulle persone come risorsa sottovalutata in ambienti urbani]
2023-01-01 Borrelli, C.; Granai, G.; Di Iacovo, F. P.; Riggio, G.; Rovai, M.; Moruzzo, R.; Riccioli, F.; Bibbiani, C.; Gazzano, A.; Mariti, C.
The prospects of innovative agri-environmental contracts in the European policy context: Results from a Delphi study
2023-01-01 Kelemen, E.; Megyesi, B.; Matzdorf, B.; Andersen, E.; van Bussel, L. G. J.; Dumortier, M.; Dutilly, C.; Garcia-Llorente, M.; Hamon, C.; Lepage, A.; Moruzzo, R.; Prager, K.; Riccioli, F.; Yacaman-Ochoa, C.
Transaction Costs in Agri-Environment-Climate Measures: A Review of the Literature
2023-01-01 Espinosa Diaz, S.; Riccioli, F.; Di Iacovo, F.; Moruzzo, R.
What motivates consumers to accept whole and processed mealworms in their diets? A five-country study
2023-01-01 Tzompa-Sosa, D. A.; Sogari, G.; Copelotti, E.; Andreani, G.; Schouteten, J. J.; Moruzzo, R.; Liu, A.; Li, J.; Mancini, S.
Between Participatory Approaches and Politics, Promoting Social Innovation in Smart Cities: Building a Hum–Animal Smart City in Lucca
2022-01-01 Granai, Giulia; Borrelli, Carmen; Moruzzo, Roberta; Rovai, Massimo; Riccioli, Francesco; Mariti, Chiara; Bibbiani, Carlo; Di Iacovo, Francesco
Challenges and Perspectives of Social Farming in North-Eastern Italy: The Farmers’ View
2022-01-01 Galardi, Morgana; Filugelli, Lorena; Moruzzo, Roberta; Riccioli, Francesco; Mutinelli, Franco; ESPINOSA DIAZ, Salomon; Contalbrigo, Laura
Donkey assisted interventions: A pilot survey on service providers in North-Eastern Italy
2022-01-01 Galardi, M.; Contalbrigo, L.; Toson, M.; Bortolotti, L.; Lorenzetto, M.; Riccioli, F.; Moruzzo, R.
Exploring the Future of Edible Insects in Europe
2022-01-01 Mancini, Simone; Sogari, Giovanni; Espinosa Diaz, Salomon; Menozzi, Davide; Paci, Gisella; Moruzzo, Roberta
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Evaluation of the impact of digitized first-party audit in a large retail company | 1-gen-2025 | Sartoni, M.; Moruzzo, R.; Riccioli, F.; Berni, A.; Guidi, A. | |
| InsectFish—The Use of Insect Meal in the Fish Sector in Creating Farm-to-Fork Value: Chemical and Quality Characteristics of Sparus aurata Fillets Fed Hermetia illucens Larvae-Based Feed | 1-gen-2025 | Copelotti, Emma; Sogari, Giovanni; Andreani, Giulia; Fronte, Baldassare; Moruzzo, Roberta; Sangiacomo, Chiara; Zanzot, Asia; Serra, Andrea; Parisi, Giuliana; Tucciarone, Isabella; Fihurska, Liudmyla; Carey, Manus; Campbell, Katrina; Mancini, Simone | |
| Invecchiamento attivo e pratiche di agricoltura sociale: Interventi Assistiti con Animali per anziani in Residenze Sanitarie Assistenziali | 1-gen-2025 | Di Iacovo, Francesco; Moruzzo, Roberta; Catena, Leonardo; Granai, Giulia | |
| Exploring the intention to consume whole vs processed edible insects: Insights from traditional and non-traditional entomophagy countries | 1-gen-2024 | Mancini, S.; Riccioli, F.; Tzompa-Sosa, D. A.; Moruzzo, R.; Schouteten, J. J.; Liu, A.; Li, J.; Menozzi, D.; Sogari, G. | |
| Farmers’ markets contribution to the resilience of the food systems | 1-gen-2024 | Lucas, A.; Moruzzo, R.; Granai, G. | |
| Living lab as support for co-creation of value: application to agro-biodiversity contracting solutions | 1-gen-2024 | Moruzzo, R.; Espinosa Diaz, S.; Granai, G.; Di Iacovo, F.; Riccioli, F. | |
| The potential of farmers’ markets: the Uganda case | 1-gen-2024 | Nalubowa, Winnie; Moruzzo, Roberta; Scarpellini, Paola; Granai, Giulia | |
| Consumers' acceptance toward whole and processed mealworms: A cross-country study in Belgium, China, Italy, Mexico, and the US | 1-gen-2023 | Tzompa-Sosa, Daylan Amelia; Moruzzo, Roberta; Mancini, Simone; Schouteten, Joachim Jietse; Liu, Aijun; Li, Jie; Sogari, Giovanni | |
| Engaging in entomophagy: The role of food neophobia and disgust between insect and non-insect eaters | 1-gen-2023 | Sogari, Giovanni; Riccioli, Francesco; Moruzzo, Roberta; Menozzi, Davide; Tzompa Sosa, Daylan Amelia; Li, Jie; Liu, Aijun; Mancini, Simone | |
| Exploring the Effect of Perceived Transaction Costs on Farmers’ Attitudes toward Participation in Agri-Environment-Climate Measures (AECMs) | 1-gen-2023 | Riccioli, F.; Espinosa Diaz, S.; Di Iacovo, F.; Moruzzo, R. | |
| Integrazione tra Agricoltura sociale e Interventi assistiti con gli animali: una nuova prospettiva per il welfare del territorio | 1-gen-2023 | Galardi, M.; Moruzzo, R.; Contalbrigo, L.; Granai, G.; Di Iacovo, F. | |
| Report conclusivo: Agricoltura sociale, One Welfare e economia civile. Nuovi modelli gestionali improntati sulla sostenibilità economica, sociale e ambientale per fattorie sociali che erogano interventi assistiti con gli animali | 1-gen-2023 | Galardi, Morgana; Contalbrigo, Laura; Mutinelli, Franco; Filugelli, Lorena; Granai, Giulia; Moruzzo, Roberta | |
| The benefits of dog ownership on people as an undervalued resource in urban environments [I benefici del possedere un cane sulle persone come risorsa sottovalutata in ambienti urbani] | 1-gen-2023 | Borrelli, C.; Granai, G.; Di Iacovo, F. P.; Riggio, G.; Rovai, M.; Moruzzo, R.; Riccioli, F.; Bibbiani, C.; Gazzano, A.; Mariti, C. | |
| The prospects of innovative agri-environmental contracts in the European policy context: Results from a Delphi study | 1-gen-2023 | Kelemen, E.; Megyesi, B.; Matzdorf, B.; Andersen, E.; van Bussel, L. G. J.; Dumortier, M.; Dutilly, C.; Garcia-Llorente, M.; Hamon, C.; Lepage, A.; Moruzzo, R.; Prager, K.; Riccioli, F.; Yacaman-Ochoa, C. | |
| Transaction Costs in Agri-Environment-Climate Measures: A Review of the Literature | 1-gen-2023 | Espinosa Diaz, S.; Riccioli, F.; Di Iacovo, F.; Moruzzo, R. | |
| What motivates consumers to accept whole and processed mealworms in their diets? A five-country study | 1-gen-2023 | Tzompa-Sosa, D. A.; Sogari, G.; Copelotti, E.; Andreani, G.; Schouteten, J. J.; Moruzzo, R.; Liu, A.; Li, J.; Mancini, S. | |
| Between Participatory Approaches and Politics, Promoting Social Innovation in Smart Cities: Building a Hum–Animal Smart City in Lucca | 1-gen-2022 | Granai, Giulia; Borrelli, Carmen; Moruzzo, Roberta; Rovai, Massimo; Riccioli, Francesco; Mariti, Chiara; Bibbiani, Carlo; Di Iacovo, Francesco | |
| Challenges and Perspectives of Social Farming in North-Eastern Italy: The Farmers’ View | 1-gen-2022 | Galardi, Morgana; Filugelli, Lorena; Moruzzo, Roberta; Riccioli, Francesco; Mutinelli, Franco; ESPINOSA DIAZ, Salomon; Contalbrigo, Laura | |
| Donkey assisted interventions: A pilot survey on service providers in North-Eastern Italy | 1-gen-2022 | Galardi, M.; Contalbrigo, L.; Toson, M.; Bortolotti, L.; Lorenzetto, M.; Riccioli, F.; Moruzzo, R. | |
| Exploring the Future of Edible Insects in Europe | 1-gen-2022 | Mancini, Simone; Sogari, Giovanni; Espinosa Diaz, Salomon; Menozzi, Davide; Paci, Gisella; Moruzzo, Roberta |