MORUZZO, ROBERTA Statistiche

MORUZZO, ROBERTA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE VETERINARIE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 101 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Agriqualità 1-gen-2008 Moruzzo, Roberta; Annunzi, Irene
Analisi e gestione economico-contabile per l'impresa agro-zootecnica 1-gen-2002 Giacinti, R.; Tellarini, V.; Salvini, E.; DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Andreoli, Maria; Moruzzo, Roberta; Olivieri, D.
Animal assisted interventions in the green care framework: A literature review 1-gen-2021 Galardi, M.; De Santis, M.; Moruzzo, R.; Mutinelli, F.; Contalbrigo, L.
Basta con la solita bistecca 1-gen-2010 Moruzzo, Roberta
Between Participatory Approaches and Politics, Promoting Social Innovation in Smart Cities: Building a Hum–Animal Smart City in Lucca 1-gen-2022 Granai, Giulia; Borrelli, Carmen; Moruzzo, Roberta; Rovai, Massimo; Riccioli, Francesco; Mariti, Chiara; Bibbiani, Carlo; Di Iacovo, Francesco
Cibi sicuri e garantiti 1-gen-2011 Moruzzo, Roberta
Collaboration, knowledge and innovation toward a welfare society: the case of the Board of Social Farming in Valdera (Tuscany), Italy 1-gen-2017 DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Moruzzo, Roberta; Rossignoli, C.
Comunicare la responsabilità sociale. Una sfida per l'impresa agricola 1-gen-2008 Moruzzo, Roberta; Guarino, Concettina
Consumers' acceptance toward whole and processed mealworms: A cross-country study in Belgium, China, Italy, Mexico, and the US 1-gen-2023 Tzompa-Sosa, Daylan Amelia; Moruzzo, Roberta; Mancini, Simone; Schouteten, Joachim Jietse; Liu, Aijun; Li, Jie; Sogari, Giovanni
Cross compliance and awareness: a case of study in three provinces of Tuscany 1-gen-2008 Moruzzo, Roberta; DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Saba, Rosalba
Dairy cattle, livelihoods and resilience in Gaza Strip: a case study 1-gen-2015 Rossignoli, Cristiano; DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Moruzzo, Roberta; Scarpellini, Paola
Dietary supplementation of quebracho and chestnut tannins mix in rabbit: effects on live performances, digestibility, carcase traits, antioxidant status, faecal microbial load and economic value 1-gen-2019 Mancini, Simone; Moruzzo, Roberta; Minieri, Sara; Turchi, Barbara; Cerri, Domenico; Gatta, Domenico; Sagona, Simona; Felicioli, Antonio; Paci, Gisella
Dinamiche di sviluppo nelle aree rurali 1-gen-2004 Moruzzo, Roberta; Irene, Annunzi
Donkey assisted interventions: A pilot survey on service providers in North-Eastern Italy 1-gen-2022 Galardi, M.; Contalbrigo, L.; Toson, M.; Bortolotti, L.; Lorenzetto, M.; Riccioli, F.; Moruzzo, R.
E-commerce e prodotti tipici 1-gen-2004 Moruzzo, Roberta; Annunzi, Irene
Edible insects and sustainable development goals 1-gen-2021 Moruzzo, R.; Mancini, S.; Guidi, A.
Elementi di economia per la lettura del sistema agroalimentare 1-gen-2004 DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Giacinti, R.; Colosimo, V.; Moruzzo, Roberta
Engaging in entomophagy: The role of food neophobia and disgust between insect and non-insect eaters 1-gen-2023 Sogari, Giovanni; Riccioli, Francesco; Moruzzo, Roberta; Menozzi, Davide; Tzompa Sosa, Daylan Amelia; Li, Jie; Liu, Aijun; Mancini, Simone
Enhancing participatory evaluation in a humanitarian aid project 1-gen-2017 Rossignoli, Cristiano; Giani, A.; DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Moruzzo, Roberta; Scarpellini, Paola
European consumers’ readiness to adopt insects as food. A review 1-gen-2019 Mancini, Simone; Moruzzo, Roberta; Riccioli, Francesco; Paci, Gisella