Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostra risultati da 21 a 27 di 27
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Relazioni tra le caratteristiche morfometriche del globulo di grasso del latte di pecora e le rese casearie 1-gen-2004 Martini, Mina; Scolozzi, C.; Cecchi, Francesca; Mele, Marcello; Salari, Federica; Verita', Paolo
Effects of the olive oil calcium soap and phase of lactation on the fatty acid composition in Massese ewe's milk 1-gen-2004 Martini, Mina; Scolozzi, C; Gatta, Domenico; Taccini, F; Verita', Paolo
Evaluation of morphometric characteristics of fat globules from ewes raised by traditional methods 1-gen-2004 Martini, Mina; Scolozzi, C; Cecchi, Francesca; Salari, Federica; Verita', Paolo
Study on chemical and fatty acid modifications of cow's milk in relation to fat globules diameter 1-gen-2005 Martini, Mina; Scolozzi, C; Cecchi, Francesca; Salari, Federica; Verita', Paolo
Morphometric characteristics of sheep milk fat globules (part I):influence of genetic type and phase of lactation 1-gen-2006 Martini, Mina; Salari, Federica; Scolozzi, C; Bianchi, L; Pauselli, M; Rossetti, E; Verita', Paolo
Morphometric characteristics of sheep's milk fat globules (part II): relationship with some quantitative and qualitative parameters of milk production 1-gen-2006 Martini, Mina; Salari, Federica; Scolozzi, C; Bianchi, L; Pauselli, M; Rossetti, E; Verita', Paolo
Relationship between fat globule size and fatty acid composition in ewe's milk 1-gen-2007 Martini, Mina; Mele, Marcello; Scolozzi, C; Salari, Federica; Secchiari, P; Verita', Paolo
Mostra risultati da 21 a 27 di 27
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile