BULLERI, ELEONORA Statistiche

BULLERI, ELEONORA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Olive Pomace in Diet Limits Lipid Peroxidation of Sausages from Cinta Senese Swine 1-gen-2018 Serra, Andrea; Conte, Giuseppe; Giovannetti, Manuela; Casarosa, Laura; Agnolucci, Monica; Ciucci, Francesca; Palla, Michela; Bulleri, Eleonora; Cappucci, Alice; Servili, Maurizio; Mele, Marcello
Reduction of mycotoxigenic Aspergillus flavus infection and aflatoxin contamination in maize treated with the biological product AF-X1: second year of field trials 1-gen-2018 Pecchia, S.; De Martino, L.; Civello, Alessandra; Puntoni, G.; Serra, A.; Bulleri, E.; Ragaglini, G.; Tozzini, C.; Vannacci, G.
Effect of olive pomace and extruded linseed on milk yield and fatty acid composition from dairy ewes 1-gen-2015 Cappucci, Alice; Roscini, Valentina; Conte, Giuseppe; Buccioni, Arianna; Bulleri, Eleonora; Serra, Andrea; Urbani, Stefania; Servili, Maurizio; Pauselli, Mariano; Mele, Marcello
Multivariate analysis of milk fatty acid composition is able to discriminate dairy farm according to feeding regimen and predicted methane emission 1-gen-2015 Conte, Giuseppe; Cappucci, Alice; Serra, Andrea; Bulleri, Eleonora; Mannelli, Federica; Mele, Marcello