FERRONI, GIUSEPPE Statistiche

FERRONI, GIUSEPPE  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 89 (tempo di esecuzione: 0.052 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A statistical approach to describe the ripening evolution of sangiovese grapes coming from different chianti classico sub-areas 1-gen-2021 Bianchi, A.; Taglieri, I.; Rimbotti Antinori, V.; Palla, F.; Macaluso, M.; Ferroni, G.; Sanmartin, C.; Venturi, F.; Zinnai, A.
AGRESTO FROM UNRIPE ORGANIC GRAPE WITH ANTIMICROBIAL ACTIVITY 1-gen-2018 Toffanin, Annita; Scalabrelli, Giancarlo; Visconti, Aurelio; Ferroni, Giuseppe; Frassinetti, Stefania
Agresto: proprietà salutistiche in un condimento antico 1-gen-2018 Toffanin, A.; Scalabrelli, G.; Ferroni, G.; Visconti, A.; Frassinetti, S.
Agrifone bianco 1-gen-2008 Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe; Paolicchi, Stefano
Agronomical approach to reduce esca disease spread in the vineyard 1-gen-2005 Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe; Felicioli, Antonio
Ampelographic and biomolecular studies on the grapevine variety ‘Aleatico’ 1-gen-2006 Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe
Applicazione di indicatori fisiologici nella gestione del deficit idrico della vite in pieno campo 1-gen-2010 Remorini, Damiano; Battelli, R.; Tuccio, L.; Ferroni, Giuseppe; Massai, Rossano; Scalabrelli, Giancarlo
Bonamico 1-gen-2005 Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe; Bucelli, P.
Bracciola bianca 1-gen-2008 Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe; Paolicchi, Stefano; Mattei, G.
Cannella 1-gen-2005 Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe; Paolicchi, Stefano
Caratteristiche ampelografiche di alcune accessioni di Aleatico coltivate all'Isola d'Elba. 1-gen-2010 Tuccio, L; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe; Scalabrelli, Giancarlo
Caratteristiche ampelografiche di tre antichi vitigni della Colline Pisane: “Bonamico”, “Canina nera” e “Grand noir” 1-gen-2006 Bachechi, E; Ferroni, Giuseppe; Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio
Caratteristiche delle uve di undici vitigni a bacca nera raccolti nella collezione delle Colline Pisane 1-gen-2006 Scalabrelli, Giancarlo; Bachechi, E; D'Onofrio, Claudio; Ferroni, Giuseppe
Caratteristiche di cinque nuovi cloni di Vermentino selezionati nel litorale toscano 1-gen-2010 Scalabrelli, Giancarlo; Ferroni, Giuseppe; D'Onofrio, Claudio; Borgo, M; Porro, D; Stefanini, M; DI COLLALTO, G.
Caratteristiche qualitative e sensoriali di alcuni a bacca nera delle Colline Pisane 1-gen-2006 Ferroni, Giuseppe; Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Ducci, Eleonora; Beconcini, A.
Characteristics of recent released clones selected by DiSAAA-A in Tuscan Coast line premultiplied by TOSCOVIT 1-gen-2013 Ferroni, Giuseppe; Scalabrelli, Giancarlo; Di Collalto, G.
Clonal selection of Aleatico grapevine along tuscan coastal area 1-gen-2006 Materazzi, Alberto; Triolo, Enrico; Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Luvisi, Andrea; Ferroni, Giuseppe
Clonal Selection of cv. Aleatico (Vitis Vinifera) Along Tuscan Coastal Area 1-gen-2006 Materazzi, Alberto; Triolo, Enrico; Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio; Luvisi, Andrea; Ferroni, Giuseppe
Co-fermentation of intact grape clusters and stalk: a natural and economical strategy to modulate nutraceutical and sensory features of Syrah variety 1-gen-2019 Sanmartin, C.; Taglieri, I.; Venturi, F.; Ferroni, G.; Flamini, G.; Macaluso, M.; Salutij, A.; Andrich, G.; Zinnai, A.
Comparison of three domestications and wild-harvested plants for nutraceutical properties and sensory profiles in five wild edible herbs: Is domestication possible? 1-gen-2020 Ceccanti, C.; Landi, M.; Incrocci, L.; Pardossi, A.; Venturi, F.; Taglieri, I.; Ferroni, G.; Guidi, L.