SCAPPATICCI, GIULIO Statistiche
SCAPPATICCI, GIULIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Bread Improvement with Nutraceutical Ingredients Obtained from Food By-Products: Effect on Quality and Technological Aspects
2024-01-01 Scappaticci, G.; Mercanti, N.; Pieracci, Y.; Ferrari, C.; Mangia, R.; Marianelli, A.; Macaluso, M.; Zinnai, A.
Towards Sulphite-Free Winemaking: A New Horizon of Vinification and Maturation
2024-01-01 Mercanti, N.; Macaluso, M.; Pieracci, Y.; Flamini, G.; Scappaticci, G.; Marianelli, A.; Zinnai, A.
Sealing Wax and Bottles in Bags—A Paradigm Shift in Refined Olive Oil Packaging: Preliminary Results
2023-01-01 Macaluso, Monica; Mercanti, Nicola; Scappaticci, Giulio; Lannocca, Elena; Rossi, Linda; Guidi, Luca; Tondello, Paolo; Brazzarola, Francesco; Zinnai, Angela
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bread Improvement with Nutraceutical Ingredients Obtained from Food By-Products: Effect on Quality and Technological Aspects | 1-gen-2024 | Scappaticci, G.; Mercanti, N.; Pieracci, Y.; Ferrari, C.; Mangia, R.; Marianelli, A.; Macaluso, M.; Zinnai, A. | |
Towards Sulphite-Free Winemaking: A New Horizon of Vinification and Maturation | 1-gen-2024 | Mercanti, N.; Macaluso, M.; Pieracci, Y.; Flamini, G.; Scappaticci, G.; Marianelli, A.; Zinnai, A. | |
Sealing Wax and Bottles in Bags—A Paradigm Shift in Refined Olive Oil Packaging: Preliminary Results | 1-gen-2023 | Macaluso, Monica; Mercanti, Nicola; Scappaticci, Giulio; Lannocca, Elena; Rossi, Linda; Guidi, Luca; Tondello, Paolo; Brazzarola, Francesco; Zinnai, Angela |