SCAPPATICCI, GIULIO Statistiche

SCAPPATICCI, GIULIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bread Improvement with Nutraceutical Ingredients Obtained from Food By-Products: Effect on Quality and Technological Aspects 1-gen-2024 Scappaticci, G.; Mercanti, N.; Pieracci, Y.; Ferrari, C.; Mangia, R.; Marianelli, A.; Macaluso, M.; Zinnai, A.
Development of a Process for Polyphenol Extraction and the Production of a Functional Powder for Food Fortification 1-gen-2024 Macaluso, Monica; Mercanti, Nicola; Pieracci, Ylenia; Marianelli, Andrea; Scappaticci, Giulio; Fratacci, Andrea; Nicolella, Cristiano; Zinnai, Angela
Towards Sulphite-Free Winemaking: A New Horizon of Vinification and Maturation 1-gen-2024 Mercanti, N.; Macaluso, M.; Pieracci, Y.; Flamini, G.; Scappaticci, G.; Marianelli, A.; Zinnai, A.
Sealing Wax and Bottles in Bags—A Paradigm Shift in Refined Olive Oil Packaging: Preliminary Results 1-gen-2023 Macaluso, Monica; Mercanti, Nicola; Scappaticci, Giulio; Lannocca, Elena; Rossi, Linda; Guidi, Luca; Tondello, Paolo; Brazzarola, Francesco; Zinnai, Angela