MANGIA, ROBERTO Statistiche
MANGIA, ROBERTO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Bread Improvement with Nutraceutical Ingredients Obtained from Food By-Products: Effect on Quality and Technological Aspects
2024-01-01 Scappaticci, G.; Mercanti, N.; Pieracci, Y.; Ferrari, C.; Mangia, R.; Marianelli, A.; Macaluso, M.; Zinnai, A.
Unconventional Extraction and Storage Strategies in Order to Enhance the Shelf Life of Virgin Olive Oil
2024-01-01 Macaluso, Monica; Mercanti, Nicola; Pieracci, Ylenia; Mangia, Roberto; Verdini, Piero Giorgio; Zinnai, Angela
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bread Improvement with Nutraceutical Ingredients Obtained from Food By-Products: Effect on Quality and Technological Aspects | 1-gen-2024 | Scappaticci, G.; Mercanti, N.; Pieracci, Y.; Ferrari, C.; Mangia, R.; Marianelli, A.; Macaluso, M.; Zinnai, A. | |
Unconventional Extraction and Storage Strategies in Order to Enhance the Shelf Life of Virgin Olive Oil | 1-gen-2024 | Macaluso, Monica; Mercanti, Nicola; Pieracci, Ylenia; Mangia, Roberto; Verdini, Piero Giorgio; Zinnai, Angela |