POZZO, LUISA Statistiche

POZZO, LUISA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
FT-IR Spectroscopic Analysis in tandem with chemometric tools for the characterization of Cecal Content of Mice: Effects of High Fat Diet and Beer 1-gen-2023 Campanella, B.; Trouki, C.; Grande, T.; Vornoli, A.; Pozzo, L.; Bramanti, E.
FT-IR spectroscopic analysis in tandem with chemometric tools for the characterization of cecal content of mice: effects of high-fat diet 1-gen-2023 Campanella, B.; Trouki, C.; Grande, T.; Vornoli, A.; Pozzo, L.; Bramanti, E.
Vibrational spectroscopic analysis coupled with chemometric tools for the characterization of biological specimens 1-gen-2023 Campanella, B.; Trouki, C.; Levantini, E.; Cabrera San Millan, E.; Pozzo, L.; Legnaioli, S.; Bramanti, E.
Apple peel extracts as preservation solution to maintain the quality of fresh-cut apples 1-gen-2022 Bartolini, S.; Pozzo, L.; Venturi, F.; Sanmartin, C.; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Trivellini, A.; Orlando, M.; Zinnai, A.; Sodi, A. M.
Palynological origin, chemical composition, lipid peroxidation and fatty acid profile of organic Tuscanian bee-pollen 1-gen-2017 Sagona, Simona; Pozzo, Luisa; Giorgio Peiretti, Pier; Biondi, Cesare; Giusti, Matteo; Gabriele, Morena; Pucci, Laura; Felicioli, Antonio