POZZO, LUISA Statistiche

POZZO, LUISA  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Probing the alterations in mice cecal content due to high-fat diet 1-gen-2024 Trouki, Cheherazade; Campanella, Beatrice; Onor, Massimo; Vornoli, Andrea; Pozzo, Luisa; Longo, Vincenzo; Bramanti, Emilia
FT-IR Spectroscopic Analysis in tandem with chemometric tools for the characterization of Cecal Content of Mice: Effects of High Fat Diet and Beer 1-gen-2023 Campanella, B.; Trouki, C.; Grande, T.; Vornoli, A.; Pozzo, L.; Bramanti, E.
FT-IR spectroscopic analysis in tandem with chemometric tools for the characterization of cecal content of mice: effects of high-fat diet 1-gen-2023 Campanella, B.; Trouki, C.; Grande, T.; Vornoli, A.; Pozzo, L.; Bramanti, E.
Il codice sensoriale Agresto 1-gen-2023 Ferroni, Giuseppe; Pozzo, Luisa; Sanmartin, Chiara; Toffanin, Annita; Venturi, Francesca
Vibrational spectroscopic analysis coupled with chemometric tools for the characterization of biological specimens 1-gen-2023 Campanella, B.; Trouki, C.; Levantini, E.; Cabrera San Millan, E.; Pozzo, L.; Legnaioli, S.; Bramanti, E.
Apple peel extracts as preservation solution to maintain the quality of fresh-cut apples 1-gen-2022 Bartolini, S.; Pozzo, L.; Venturi, F.; Sanmartin, C.; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Trivellini, A.; Orlando, M.; Zinnai, A.; Sodi, A. M.