POZZO, LUISA Statistiche

POZZO, LUISA  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Apple peel extracts as preservation solution to maintain the quality of fresh-cut apples 1-gen-2022 Bartolini, S.; Pozzo, L.; Venturi, F.; Sanmartin, C.; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Trivellini, A.; Orlando, M.; Zinnai, A.; Sodi, A. M.
Gelatin-based coating enriched with blueberry juice preserves the nutraceutical quality and reduces the microbial contamination of tomato fruit 1-gen-2021 Frassinetti, S.; Castagna, A.; Santin, M.; Pozzo, L.; Baratto, I.; Longo, V.; Ranieri, A.
Palynological origin, chemical composition, lipid peroxidation and fatty acid profile of organic Tuscanian bee-pollen 1-gen-2017 Sagona, Simona; Pozzo, Luisa; Giorgio Peiretti, Pier; Biondi, Cesare; Giusti, Matteo; Gabriele, Morena; Pucci, Laura; Felicioli, Antonio