REMORINI, DAMIANO Statistiche

REMORINI, DAMIANO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 163 (tempo di esecuzione: 0.049 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A non-destructive fluorescence method applied to the assessment of the quality of kiwifruit 1-gen-2011 Remorini, Damiano; Tardelli, F.; Guidi, Lucia; Degl'Innocenti, E.; Massai, Rossano; Agati, G.
Acido ascorbico: imbrunimento enzimatico e metabolismo fenilpropanoidico in Red Deliciuos and Granny Smith conservate in IV gamma 1-gen-2014 Landi, Marco; Tardelli, F.; Lugani, A.; Degl’Innocenti, E.; Remorini, Damiano; Massai, Rossano; Graziani, G.; Fogliano, V.; Guidi, Lucia
Age matters: the struggle for life of a monumental tree 1-gen-2017 Marchica, Alessandra; Pellegrini, E.; Remorini, D.; Massai, R.; Lorenzini, G.; Nali, C.; Bernardi, R.
Agronomic behaviour of ´Pisana´ cultivar on several rootstocks in dry, sandy hills 1-gen-2006 Guerriero, R.; Massai, Rossano; Cantarella, F.; Remorini, Damiano
Albicocco 1-gen-2003 Guerriero, R.; Gentili, Maurizio; Iacona, Calogero; Monteleone, Paolo; Remorini, Damiano; Viti, Raffaella
Ancient apple cultivars from Garfagnana (Tuscany, Italy): A potential source for ‘nutrafruit’ production 1-gen-2019 Lo Piccolo, Ermes; Landi, Marco; Massai, Rossano; Remorini, Damiano; Conte, Giuseppe; Guidi, Lucia
Antioxidant and photosynthetic response of a purple-leaved and a green-leaved cultivar of sweet basil (Ocimum basilicum) to boron excess 1-gen-2013 Landi, Marco; Pardossi, Alberto; Remorini, Damiano; Guidi, Lucia
Antioxidant capacity, ascorbic acid, total phenols and carotenoids changes during harvest and after storage of Hayward kiwifruit 1-gen-2008 Tavarini, Silvia; Degl'Innocenti, E.; Remorini, Damiano; Massai, Rossano; Guidi, Lucia
Antioxidant defences and oxidative damage in salt-treated olive plants under contrasting sunlight irradiance 1-gen-2009 Melgar, J. C.; Guidi, Lucia; Remorini, Damiano; Agati, G.; Degl'Innocenti, E.; Castelli, S.; Baratto, M. C.; Faraloni, C.; Tattini, M.
Application of Vis/Nir spectroscopy to establish peach ripening as affected by rootstock 1-gen-2015 Betemps, D. L.; Fachinello, J. C.; Portela, N. M.; Galarça, S. P.; Remorini, Damiano; Massai, Rossano; Agati, G.
Applicazione di indicatori fisiologici nella gestione del deficit idrico della vite in pieno campo 1-gen-2010 Remorini, Damiano; Battelli, R.; Tuccio, L.; Ferroni, Giuseppe; Massai, Rossano; Scalabrelli, Giancarlo
Aroma profile of Fuji apples treated with gelatin edible coating during their storage 1-gen-2017 Mannucci, Alessia; Serra, Andrea; Remorini, Damiano; Castagna, Antonella; Mele, Marcello; Scartazza, Andrea; Ranieri, Annamaria
Automated Classification of Peach Tree Rootstocks by Means of Spectroscopic Measurements and Signal Processing Techniques 1-gen-2016 Matteoli, Stefania; Diani, Marco; Corsini, Giovanni; Massai, Rossano; Remorini, Damiano
Avaliação da qualidade de damascos na colheita e durante a vida de prateleira através de análises não destrutivas 1-gen-2012 Betemps, D. L.; Remorini, Damiano; Guidi, Lucia; Agati, G.; Fachinello, J. C.; Massai, Rossano
Biochar as a soil amendment in the tree establishment phase: What are the consequences for tree physiology, soil quality and carbon sequestration? 1-gen-2022 LO PICCOLO, Ermes; Becagli, Michelangelo; Lauria, Giulia; Cantini, Valentina; Ceccanti, Costanza; Cardelli, Roberto; Massai, Rossano; Remorini, Damiano; Guidi, Lucia; Landi, Marco
Boron excess affects photosynthesis and antioxidant apparatus of greenhouse Cucurbita pepo and Cucumis sativus 1-gen-2013 Landi, Marco; Remorini, Damiano; Pardossi, Alberto; Guidi, Lucia
Calcium accumulation in fruit of kiwifruit grown under different windspeed conditions 1-gen-2007 Dichio, B.; Remorini, Damiano; Lang, S.
Can anthocyanin presence ameliorate the photosynthetic performance of Prunus saplings subjected to polyethylene glycol-simulated water stress? 1-gen-2020 LO PICCOLO, E.; Landi, M.; Giordani, T.; Lorenzini, G.; Malorgio, F.; Massai, R.; Nali, C.; Pellegrini, E.; Rallo, G.; Remorini, D.; Vernieri, P.; Guidi, L.
Capacidade antioxidante e contenùdo de àcido ascorbico em frutos de actinidia, em função da época de colheita 1-gen-2006 Tavarini, Silvia; Massai, Rossano; Remorini, Damiano; Degl’Innocenti, E.; Guidi, Lucia; Fachinello, J. C.; Giacobbo, C. L.
Capacità antiossidante e contenuto in acido ascorbico in frutti di actinidia in funzione dell’epoca di raccolta 1-gen-2007 Tavarini, Silvia; Remorini, Damiano; Degl'Innocenti, E.; Massai, Rossano; Guidi, Lucia