GALLI, FRANCESCA Statistiche

GALLI, FRANCESCA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 74 (tempo di esecuzione: 0.068 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Addressing food poverty in systems: governance of food assistance in three European countries 1-gen-2018 Galli, Francesca; Hebinck, Aniek; Carroll, Brídín
Are Local Food Chains More Sustainable than Global Food Chains? Considerations for Assessment 1-gen-2016 Brunori, Gianluca; Galli, Francesca; Barjolle, Dominique; van Broekhuizen, Rudolf; Colombo, Luca; Giampietro, Mario; Kirwan, James; Lang, Tim; Mathijs, Erik; Maye, Damian; de Roest, Kees; Rougoor, Carin; Schwarz, Jana; Schmitt, Emilia; Smith, Julie; Stojanovic, Zaklina; Tisenkopfs, Talis; Touzard, Jean Marc
Assessing the role of small farms in regional food systems in Europe: Evidence from a comparative study 1-gen-2020 Rivera, M.; Guarin, A.; Pinto-Correia, T.; Almaas, H.; Mur, L. A.; Burns, V.; Czekaj, M.; Ellis, R.; Galli, F.; Grivins, M.; Hernandez, P.; Karanikolas, P.; Prosperi, P.; Sanchez Zamora, P.
Assessing what food policies lead to on the ground: exploring opportunities and challenges of the MUFPP indicator framework 1-gen-2022 Sibbing, L.; Duncan, J.; Arcuri, S.; Galli, F.; Bock, B.
Assistenza alimentare e diritto al cibo: quali lezioni dalla crisi? 1-gen-2016 Arcuri, Sabrina; Brunori, Gianluca; Bartolini, Fabio; Galli, Francesca
Capturing change in European food assistance practices: a transformative social innovation perspective 1-gen-2018 Hebinck, Aniek; Galli, Francesca; Arcuri, Sabrina; Carroll, Brídín; O’Connor, Deirdre; Oostindie, Henk
Caratteristiche, evoluzione ed effetti degli standard nel sistema agroalimentare 1-gen-2009 Galli, Francesca
The challenges emerging from the new modes of governance around food 1-gen-2015 Galli, Francesca; Rossi, Adanella
Cinque casi di agricoltura urbana. Pisa 1-gen-2016 Galli, Francesca; Brunori, Gianluca; Innocenti, Silvia
(Co)produrre la sostenibilità: il ruolo dei genitori nella governance della ristorazione scolastica 1-gen-2014 Galli, Francesca; Brunori, Gianluca; DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Silvia, Innocenti
Co-Producing Sustainability: Involving Parents and Civil Society in the Governance of School Meal Services. A Case Study from Pisa, Italy 1-gen-2014 Galli, Francesca; Brunori, Gianluca; DI IACOVO, FRANCESCO PAOLO; Silvia, Innocenti
Comparing the sustainability of local and global food products in Europe 1-gen-2017 Schmitt, Emilia; Galli, Francesca; Menozzi, Davide; Maye, Damian; Touzard, Jean Marc; Marescotti, Andrea; Six, Johan; Brunori, Gianluca
Contribution of short food supply chains to sustainability and health 1-gen-2014 Otto, Schmid; Brunori, Gianluca; Galli, Francesca; Pieter van de, Graaf; Alistair, Prior; Roberto, Ruiz
Contribution of short food supply chains to sustainability and health 1-gen-2014 O., Schmid; Brunori, Gianluca; Galli, Francesca; P. v., De; A., Prior; R., Ruiz
Coordination Mechanisms along the Supply Chain: a Key-Factor for Competitiveness 1-gen-2009 Anna, Carbone; Galli, Francesca; Alessandro, Sorrentino
Do small food businesses enable small farms to connect to regional food systems? Evidence from 9 European regions 1-gen-2021 Hernández, Paola A.; Galli, Francesca; Prosperi, Paolo; Šūmane, Sandra; Duckett, Dominic; Almaas, Henrik Eli
Una DOP per quali obiettivi? Le aspettative dei diversi portatori di interesse 1-gen-2011 Galli, Francesca
The drivers of change for the contribution of small farms to regional food security in Europe 1-gen-2020 Arnalte-Mur, L.; Ortiz-Miranda, D.; Cerrada-Serra, P.; Martinez-Gomez, V.; Moreno-Perez, O.; Barbu, R.; Bjorkhaug, H.; Czekaj, M.; Duckett, D.; Galli, F.; Goussios, G.; Grivins, M.; Hernandez, P. A.; Prosperi, P.; Sumane, S.
The effects of climate change on livestock production systems: the cases of mycotoxins in animal feed and animal heat stress 1-gen-2019 Labanca, Fabio; Raimondi, Arianna; Fontanelli, Marco; Pisuttu, Claudia; Rallo, Giovanni; Galli, Francesca; Conte, Giuseppe; Pellegrini, Elisa
Effects of sourdough on bread properties (sensory and nutritional qualities and product shelf-life) 1-gen-2015 Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; D'Agata, Maria; Taglieri, Isabella; Brunori, Gianluca; Galli, Francesca; Gava, Oriana; Bartolini, Fabio; Andrich, Gianpaolo