PARDOSSI, ALBERTO Statistiche

PARDOSSI, ALBERTO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 272 (tempo di esecuzione: 0.09 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison between two methods to control nutrient delivery to greenhouse melons grown in recirculating nutrient solution culture 1-gen-2001 Pardossi, Alberto; Malorgio, Fernando; Incrocci, L.; Campiotti, C. A. .; Tognoni, Franco; Pardossi, Alberto
A comparison between two methods to control nutrient delivery to greenhouse melons grown in recirculating nutrient solution culture 1-gen-2002 Pardossi, Alberto; Malorgio, Fernando; Incrocci, Luca; Campiotti, C. A.; Tognoni, Franco
A simple model for sal accumulation in closed loop hydroponics 1-gen-2003 Carmassi, Giulia; Incrocci, Luca; Malorgio, Fernando; Tognoni, Franco; Pardossi, Alberto
Abscisic acid and water relations in chilled and drought-stressed bean seedlings 1-gen-1990 Vernieri, Paolo; Pardossi, Alberto; Tognoni, F.
Accumulo di nitrati nella lattuga coltivata in idroponica 1-gen-1992 Malorgio, Fernando; Pardossi, Alberto; Tognoni, F.
Accumulo di nitrati nella lattuga coltivata in idroponica 1-gen-1992 Malorgio, Fernando; Pardossi, Alberto; Tognoni, F.
Accumulo di sali (NaCl) e consumo minerale in pomodoro coltivato in sistemi idroponici a ciclo chiuso 1-gen-2001 Malorgio, Fernando; Incrocci, Luca; Carmassi, Giulia; Pardossi, Alberto; Tognoni, F.
Accumulo di sali (NaCl) e consumo minerale in pomodoro coltivato in sistemi idroponici a ciclo chiuso 1-gen-2001 Malorgio, Fernando; Incrocci, Luca; Carmassi, Giulia; Pardossi, Alberto; Tognoni, F.
Advances in irrigation management in greenhouse cultivation 1-gen-2019 De Pascale, Stefania; Incrocci, Luca; Massa, Daniele; Rouphael, Youssef; Pardossi, Alberto
Agronomic, nutraceutical, and organoleptic performances of wild herbs of ethnobotanical tradition 1-gen-2017 Benvenuti, Stefano; Maggini, Rita; Pardossi, Alberto
An aggregated model for water requirements of greenhouse tomato grown in closed rockwool culture with saline water 1-gen-2007 Carmassi, Giulia; Incrocci, Luca; Maggini, Rita; Malorgio, Fernando; Tognoni, Franco; Pardossi, Alberto
Analizzare l’estratto acquoso per fertirrigare al meglio. 1-gen-2012 Incrocci, Luca; Pardossi, Alberto; Voogt, W.
Antioxidant and photosynthetic response of a purple-leaved and a green-leaved cultivar of sweet basil (Ocimum basilicum) to boron excess 1-gen-2013 Landi, Marco; Pardossi, Alberto; Remorini, Damiano; Guidi, Lucia
Antioxidant and photosynthetic responses in plants under boron toxicity: a review. 1-gen-2012 Landi, Marco; Degl’Innocenti, E.; Pardossi, Alberto; Guidi, Lucia
Application of a decision support system for increasing economic and environmental sustainability of processing tomato cultivated in mediterranean climate 1-gen-2013 Massa, D.; Incrocci, Luca; Pardossi, Alberto; Delli Paoli, P.; Battilani, A.
Application of diluted sea water to soilless culture of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.): effects on plant growth, yield, fruit quality and antioxidant capacity 1-gen-2003 D'Amico, M. L.; Izzo, Riccardo; Tognoni, Franco; Pardossi, Alberto; Navari, Flavia
Aquaponic as sustainable innovation for food production 1-gen-2016 Bibbiani, Carlo; Campiotti, Alessandro; Incrocci, Luca; Pardossi, Alberto; Fronte, Baldassare; Viola, Corinna
Arbuscular mycorrhizal fungi Increase nutritional quality of soilless grown lettuce while overcoming low phosphorus supply 1-gen-2022 Cela, Fatjon; Avio, Luciano; Giordani, Tommaso; Vangelisti, Alberto; Cavallini, Andrea; Turrini, Alessandra; Sbrana, Cristiana; Pardossi, Alberto; Incrocci, Luca
Arsenic Uptake and Translocation by Plants in Pot and Field Experiments 1-gen-2014 Ciurli, Adriana; L., Lenzi; Alpi, Amedeo; Pardossi, Alberto
Aspetti fisiologici legati alla qualità dei frutti di melone coltivato in idroponica 1-gen-1996 Pardossi, Alberto; Malorgio, Fernando; Vernieri, Paolo; Tognoni, F.; Serra, G.