Sfoglia per Autore
Effect of dietary fat on milk fat acidic composition of ewes and cows
2001-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Antongiovanni, M.; Mele, Marcello; Buccioni, A.; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido
Considerazioni generali ed aspetti biochimico-molecolari sulle Encafalopatie Spongiformi Trasmissibili
2001-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Manzo, M.
Effect of fat source on C18:1 trans fatty acids and CLA milk content in Italian Friesian dairy cows
2001-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Antongiovanni, M.; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A.; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F.
Caratteristiche della carcassa di vitelloni di razza Mucca Pisana macellati a differenti età
2001-01-01 Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Secchiari, PIER LORENZO
Conjugated linoleic acid (CLA) content in milk of three dairy sheep breeds
2001-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A.; Antongiovanni, M.; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F.; Andreotti, Lico
Effect of slaughtering age on CLA isomers content in meat fat of Mucca Pisana calves
2001-01-01 Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro; Paoletti, F.; Russo, Claudia
Olive oil calcium soaps and rumen protected methionine in the diet of lactating ewes: effect on milk quality
2002-01-01 Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Buccioni, A.; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Rapaccini, S.; Pistoia, Alessandro
La sintesi endomammaria di CLA nei ruminanti
2002-01-01 Mele, Marcello; Serra, Andrea; Manzo, M; Paoletti, F; Secchiari, PIER LORENZO
Development of geometrical and positional isomers content of conjugated linoleic acid (CLA) and C18:1 fatty acids in rumen fluid during in vitro fermentation
2002-01-01 Buccioni, A; Antongiovanni, M; Petacchi, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Benvenuti, D.
Milk fatty acid composition of three Italian sheep breeds
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A; Paoletti, F.
Pontremolese
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneous and intramuscolar fatt in commercial hybrids of sturgeon (Arcipenser baeri x Arcipenser trasmontanus) during storage at 4°C
2002-01-01 Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneus and intramuscular fat in commercial hybrids of sturgeons (Acipenser baeri x Acipenser tarsmontanus) during storage at 4°C
2002-01-01 Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO
Le frazioni lipidiche del latte e della carne dei ruminanti
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Paoletti, F.
Qualità del latte di pecore Sarde in relazione al contenuto di grasso e di foraggio della dieta
2002-01-01 Mele, Marcello; Petacchi, F; Buccioni, A; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Antongiovanni, M; Secchiari, PIER LORENZO
Valutazione dell’attitudine alla coagulazione presamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane
2002-01-01 Pistoia, Alessandro; Poli, Piera; Casarosa, Laura; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO
Valutazione dell'attitudine prersamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane
2002-01-01 Pistoia, Alessandro; Poli, Piera; Casarosa, Laura; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO
Mixed linear model analysis of factors affecting the evolution of milk electrical conductivity along lactation in dairy cattle
2002-01-01 Macciotta, N. P. P.; Mele, Marcello; CAPPIO BORLINO, A; Secchiari, PIER LORENZO
Cavallo Maremmano
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello
Characterisation of lipids of ovine milk fat globule membrane: methodology and preliminary results
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Paoletti, F; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Buccioni, A; Antongiovanni, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of dietary fat on milk fat acidic composition of ewes and cows | 1-gen-2001 | Secchiari, PIER LORENZO; Antongiovanni, M.; Mele, Marcello; Buccioni, A.; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido | |
Considerazioni generali ed aspetti biochimico-molecolari sulle Encafalopatie Spongiformi Trasmissibili | 1-gen-2001 | Secchiari, PIER LORENZO; Manzo, M. | |
Effect of fat source on C18:1 trans fatty acids and CLA milk content in Italian Friesian dairy cows | 1-gen-2001 | Secchiari, PIER LORENZO; Antongiovanni, M.; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A.; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F. | |
Caratteristiche della carcassa di vitelloni di razza Mucca Pisana macellati a differenti età | 1-gen-2001 | Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Secchiari, PIER LORENZO | |
Conjugated linoleic acid (CLA) content in milk of three dairy sheep breeds | 1-gen-2001 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A.; Antongiovanni, M.; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F.; Andreotti, Lico | |
Effect of slaughtering age on CLA isomers content in meat fat of Mucca Pisana calves | 1-gen-2001 | Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro; Paoletti, F.; Russo, Claudia | |
Olive oil calcium soaps and rumen protected methionine in the diet of lactating ewes: effect on milk quality | 1-gen-2002 | Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Buccioni, A.; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Rapaccini, S.; Pistoia, Alessandro | |
La sintesi endomammaria di CLA nei ruminanti | 1-gen-2002 | Mele, Marcello; Serra, Andrea; Manzo, M; Paoletti, F; Secchiari, PIER LORENZO | |
Development of geometrical and positional isomers content of conjugated linoleic acid (CLA) and C18:1 fatty acids in rumen fluid during in vitro fermentation | 1-gen-2002 | Buccioni, A; Antongiovanni, M; Petacchi, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Benvenuti, D. | |
Milk fatty acid composition of three Italian sheep breeds | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A; Paoletti, F. | |
Pontremolese | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro | |
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneous and intramuscolar fatt in commercial hybrids of sturgeon (Arcipenser baeri x Arcipenser trasmontanus) during storage at 4°C | 1-gen-2002 | Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO | |
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneus and intramuscular fat in commercial hybrids of sturgeons (Acipenser baeri x Acipenser tarsmontanus) during storage at 4°C | 1-gen-2002 | Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO | |
Le frazioni lipidiche del latte e della carne dei ruminanti | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Paoletti, F. | |
Qualità del latte di pecore Sarde in relazione al contenuto di grasso e di foraggio della dieta | 1-gen-2002 | Mele, Marcello; Petacchi, F; Buccioni, A; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Antongiovanni, M; Secchiari, PIER LORENZO | |
Valutazione dell’attitudine alla coagulazione presamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane | 1-gen-2002 | Pistoia, Alessandro; Poli, Piera; Casarosa, Laura; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO | |
Valutazione dell'attitudine prersamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane | 1-gen-2002 | Pistoia, Alessandro; Poli, Piera; Casarosa, Laura; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO | |
Mixed linear model analysis of factors affecting the evolution of milk electrical conductivity along lactation in dairy cattle | 1-gen-2002 | Macciotta, N. P. P.; Mele, Marcello; CAPPIO BORLINO, A; Secchiari, PIER LORENZO | |
Cavallo Maremmano | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello | |
Characterisation of lipids of ovine milk fat globule membrane: methodology and preliminary results | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Paoletti, F; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Buccioni, A; Antongiovanni, M. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile