NUTI, MARCO Statistiche
NUTI, MARCO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI
Adhesion to hyphal matrix and antifungal activity of Pseudomonas strains isolated from Tuber borchii ascocarps
2000-01-01 Sbrana, C; Bagnoli, G; Bedini, S; Filippi, C; Giovannetti, Manuela; Nuti, Marco
Ammine biogene e fenoli volatili: aspetti analitici ed implicazioni tecnologiche
2003-01-01 Nuti, Marco; Agnolucci, Monica
An integrated approach for the evaluation of biological control of the complex Polymyxa betae/Beet Necrotic Yellow Vein Virus, by means of seed inoculants
2001-01-01 Resca, R.; Basaglia, M.; Poggiolini, S.; Vian, P.; Bardin, S.; Walsh, U. F.; ENRIQUEZ BARREIROS, C. M.; O’Gara, F.; Nuti, Marco; Casella, S.; Peruch, U.
Analisi molecolare della filiera uva-mosto-vino per l'identificazione e la biotipizzazione di Dekkera/Brettanomyces bruxellensis
2008-01-01 Agnolucci, Monica; Nuti, Marco
Analisi molecolari della filiera uva-mosto-vino per l'identificazione e la biotipizzazione di Dekkera/Brettanomyces bruxellensis
2007-01-01 Agnolucci, M; Nuti, Marco
Aspects of marker/reporter stability and selectivity in soil microbiology
2001-01-01 Corich, V.; Giacomini, A.; Vian, P.; Vendramin, E.; Carlot, M.; Basaglia, M.; Squartini, A.; Casella, S.; Nuti, Marco
Aspetti microbiologici del riutilizzo e valorizzazione delle sanse vergini
2008-01-01 Echeverria, M. C.; Agnolucci, Monica; Bedini, Stefano; Cristani, Caterina; Andrisano, L.; Nuti, Marco
Aspetti microbiologici del Vinsanto
2007-01-01 Nuti, Marco; Agnolucci, Monica; Toffanin, Annita; Cristani, Caterina
Aspetti microbiologici del Vinsanto
2006-01-01 Nuti, Marco; Agnolucci, M; Toffanin, Annita; Cristani, Caterina
Assessment of management options of olive wet husks in the mediterranean area
2012-01-01 Agnolucci, Monica; Degl’Innocenti, S.; Cristani, Caterina; Nuti, Marco
Assessment of the Life Cycle Environmental Impact of the Olive Oil Extraction Solid Wastes in the European Union
2013-01-01 Cossu, A.; Degl’Innocenti, S.; Agnolucci, Monica; Cristani, Caterina; Bedini, Stefano; Nuti, Marco
Azotofissazione
2007-01-01 Squartini, A; Nuti, Marco; Casella, S.
Bio: quale qualità dell'agricoltura?
2001-01-01 Nuti, Marco; Agnolucci, Monica; Russo, A.
Caratterizzazione molecolare e tecnologica di Dekkera/Brettanomyces bruxellensis isolati durante vinificazioni di uve Sangiovese
2007-01-01 Agnolucci, Monica; Capurso, G.; Vigentini, I.; Merico, A.; Tirelli, A.; Toffanin, Annita; Compagno, C.; Nuti, Marco
Co-inoculation of Bacillus subtilis and Azospirillum brasilense on tomato plants: effects on rhizospheric microbial community and plant growth
2006-01-01 Felici, C.; Russo, A.; Toffanin, Annita; Nuti, Marco
Comparative strain typing of Rhizobium leguminosarum bv. viciae natural populations
2001-01-01 Gacomini, A; Corich, V; Carlot, M; Renhard, S; TICHY H., V; Squartini, A; Nuti, Marco
Construction of multipurpose gene cartridges based on a novel synthetic promoter for high-level gene expression in Gram-negative bacteria
1994-01-01 Nuti, Marco; Ollero, F. J.; Squartini, A.; Nuti, M. P.
Detection of Dekkera/Brettanomyces bruxellensis in pressed Sangiovese grapes by Real Time PCR
2007-01-01 Agnolucci, Monica; Scarano, S.; Rea, F.; Toffanin, Annita; Nuti, Marco
Development of a model system to assess the impact of genetically modified corn and aubergine plants on arbuscoral mycorrhizal fungi
2003-01-01 Turrini, Alessandra; Sbrana, C.; Nuti, Marco; Giovannetti, Manuela
Development of a model system to assess the impact of genetically modified corn and aubergine plants on arbuscular mycorrhizal fungi
2004-01-01 Turrini, Alessandra; Sbrana, C.; Nuti, Marco; Pietrangeli, B.; Giovannetti, Manuela