NUTI, MARCO Statistiche

NUTI, MARCO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 70 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Impact of genetically engineered maize on agronomic, environmental and toxicological traits: A meta-analysis of 21 years of field data 1-gen-2018 Pellegrino, Elisa; Bedini, Stefano; Nuti, Marco; Ercoli, Laura
The impact of adsorption on the exposure assessment of Bacillus thuringiensis in the water-sediment system: a mathematical model approach 1-gen-2017 Cervelli, Stefano; Rossi, Elisabetta; Nuti, Marco
Impact of sulphur dioxide on the viability, culturability, and volatile phenol production of Dekkera bruxellensis in wine 1-gen-2014 Agnolucci, Monica; Cristani, Caterina; Maggini, S.; Rea, F.; Cossu, A.; Tirelli, A.; Nuti, Marco
Assessment of the Life Cycle Environmental Impact of the Olive Oil Extraction Solid Wastes in the European Union 1-gen-2013 Cossu, A.; Degl’Innocenti, S.; Agnolucci, Monica; Cristani, Caterina; Bedini, Stefano; Nuti, Marco
Microbially-enhanced composting of olive mill solid waste (wet husk): Bacterial and fungal community dynamics at industrial pilot and farm level. 1-gen-2013 Agnolucci, Monica; Cristani, Caterina; Battini, Fabio; Palla, Michela; Cardelli, Roberto; Saviozzi, Alessandro; Nuti, Marco
Assessment of management options of olive wet husks in the mediterranean area 1-gen-2012 Agnolucci, Monica; Degl’Innocenti, S.; Cristani, Caterina; Nuti, Marco
Microbiological and molecular methods for the detection and characterization of Dekkera bruxellenis strains during wine-making processes 1-gen-2012 Agnolucci, Monica; Tirelli, A.; Cristani, Caterina; Nuti, Marco; Giovannetti, Manuela
Effetti dell’anidride solforosa su Brettanomyces bruxellensis 1-gen-2011 Agnolucci, Monica; Maggini, S.; Rea, F.; Cristani, Caterina; Tirelli, A.; Nuti, Marco
Environmental Impact of Genetically Modified Maize Expressing Cry1 Proteins 1-gen-2010 Detlef, Bartsch; Yann, Devos; Rosie, Hails; Jozsef, Kiss; PAUL HENNING, Krogh; Sylvie, Mestdagh; Marco, Nuti; Angela, Sessitsch; Jeremy, Sweet; And, ; Nuti, Marco
Qualità e sicurezza nella filiera lattiero-casearia 1-gen-2010 Agnolucci, Monica; Nuti, Marco
Sulphur dioxide affects culturability and volatile phenol production by Brettanomyces/Dekkera bruxellensis 1-gen-2010 Agnolucci, Monica; Rea, F.; Sbrana, C.; Cristani, Caterina; Fracassetti, D.; Tirelli, A.; Nuti, Marco
Genetic diversity and physiological traits of Brettanomyces bruxellensis strains isolated from Tuscan Sangiovese wines 1-gen-2009 Agnolucci, Monica; Vigentini, I.; Capurso, G.; Merico, A.; Tirelli, A.; Compagno, C.; Foschino, R.; Nuti, Marco
Influenza dell’anidride solforosa sulla biologia di Dekkera/Brettanomyces bruxellensis 1-gen-2009 Agnolucci, Monica; Rea, F.; Della Porta, A.; Srana, C.; Cristani, Caterina; Tirelli, A.; Nuti, Marco
LCM of olive oil extraction wastes in EU 1-gen-2009 Echeverria, M. C.; Bedini, Stefano; Agnolucci, Monica; Cristani, Caterina; Nuti, Marco
Sulphur dioxide affects viability, culturability and resuscitation of Brettanomyces/Dekkera bruxellensis 1-gen-2009 Agnolucci, Monica; Rea, F.; Sbrana, C.; Cristani, Caterina; Tirelli, A.; Nuti, Marco
Analisi molecolare della filiera uva-mosto-vino per l'identificazione e la biotipizzazione di Dekkera/Brettanomyces bruxellensis 1-gen-2008 Agnolucci, Monica; Nuti, Marco
Aspetti microbiologici del riutilizzo e valorizzazione delle sanse vergini 1-gen-2008 Echeverria, M. C.; Agnolucci, Monica; Bedini, Stefano; Cristani, Caterina; Andrisano, L.; Nuti, Marco
Development of a strain-specific genomic marker for monitoring a Bacillus subtilis biocontrol strain in the rhizosphere of tomato 1-gen-2008 C., Felici; Nuti, Marco
Development of a strain-specific SCAR marker for monitoring Bacillus subtilis strain 101 in the rhizosphere of tomato 1-gen-2008 Felici, C.; Vettori, L.; Toffanin, Annita; Nuti, Marco
La biodiversità microbica del suolo 1-gen-2008 Nuti, Marco; Agnolucci, Monica; Toffanin, Annita; Degl'Innocenti, Stefania