CURADI, MAURIZIO Statistiche

CURADI, MAURIZIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Production of bioactive and aroma volatile compounds of Lawsonia inermis L. cultivated under different growth conditions 1-gen-2023 Pistelli, L.; Najar, B.; Di Renzo, G.; Curadi, M.; Pistelli, L.; Muscatello, B.; De Leo, M.; Scartazza, A.
Physiological and Biochemical Adaptive Traits in Leaves of Four Citrus Species Grown in an Italian Charterhouse 1-gen-2022 Curadi, Maurizio; Marchioni, Ilaria; Mancino, Matteo; Pistelli, Luisa; Pistelli, Laura; Scartazza, Andrea
Recycling Cigarette Filters as Plant Growing Substrate in Soilless System 1-gen-2022 Mariotti, Lorenzo; HUARANCCA REYES, Thais; Curadi, Maurizio; Guglielminetti, Lorenzo
Azospirillum baldaniorum Sp245 Induces Physiological Responses to Alleviate the Adverse Effects of Drought Stress in Purple Basil 1-gen-2021 Mariotti, L.; Scartazza, A.; Curadi, M.; Picciarelli, P.; Toffanin, A.
The role of Euglena gracilis paramylon in modulating xylem hormone levels, photosynthesis and water-use efficiency in Solanum lycopersicum L. 1-gen-2017 Scartazzaa, Andrea; Picciarelli, Piero; Mariotti, Lorenzo; Curadi, Maurizio; Barsanti, Laura; Gualtieri, Paolo
XYLEM HORMONAL SIGNALING, PHOTOSYNTHETIC RESPONSES AND WATER-USE EFFICIENCY IN TOMATO PLANTS TREATED WITH PARAMYLON FROM EUGLENA GRACILIS L. 1-gen-2017 Scartazza, A.; Picciarelli, P.; Mariotti, L.; Curadi, M.; Barsanti, L.; Gualtieri, P.
Trichoderma harzianum T6776 modulates a complex metabolic network to stimulate tomato cv. Micro-Tom growth 1-gen-2016 Fiorini, Lisa; Guglielminetti, Lorenzo; Mariotti, Lorenzo; Curadi, Maurizio; Picciarelli, Piero; Andrea, Scartazza; Sarrocco, Sabrina; Vannacci, Giovanni
Caratterizzazione e metodi moderni di propagazione degli ecotipi di carciofo coltivati in Toscana e creazione di nuove varietà. 1-gen-2013 Graifenberg, Alberto; Marchetti, L; Bertozzi, F; Lucchesini, Mariella; Curadi, Maurizio; Picciarelli, Piero
TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN THE HEADS OF GLOBE ARTICHOKE TUSCANY CULTIVARS 1-gen-2013 Graifenberg, Alberto; Marchetti, L; Curadi, Maurizio; Ceccarelli, Nello; Picciarelli, Piero
Globe artichoke as a functional food 1-gen-2010 Ceccarelli, Nello; Curadi, Maurizio; Picciarelli, Piero; Martelloni, L; Sbrana, Cristiana; Giovannetti, Manuela
Mycorrhizal colonization impacts on phenolic content and antioxidant properties of artichoke leaves and flower heads two years after field transplant 1-gen-2010 Ceccarelli, Nello; Curadi, Maurizio; Luca, Martelloni; Sbrana, Cristiana; Picciarelli, Piero; Giovannetti, Manuela
Il carciofo come alimento funzionale 1-gen-2009 Ceccarelli, Nello; Curadi, Maurizio; Picciarelli, Piero; Giovannetti, Manuela
An initial comparison of the content of bitter substances in Cynara Scolymus L. plants obtained from rooted of shoots and micropropagation 1-gen-2007 Curadi, Maurizio; Graifenberg, A; Giorgi, Irene
I funghi micorrizici come biofertilizzanti naturali per la produzione di carciofi di alta qualità 1-gen-2007 Curadi, Maurizio; Ceccarelli, Nello; Picciarelli, Piero; Sbrana, Cristiana; Giovannetti, Manuela
Antioxidant activity and phenolic compounds in the edible parts of early and late italian artichoke (Cynara scolymus L.) varieties 1-gen-2005 Curadi, Maurizio; Picciarelli, Piero; Lorenzi, Roberto; Graifenberg, Alberto; Ceccarelli, Nello
Quali-quantitative determination of Chlorogenic acid in artichoke heads by means of RP-HPLC and GCMS 1-gen-2005 Curadi, Maurizio; Ceccarelli, Nello; Picciarelli, Piero; Graifenberg, Alberto
Composti ad attività antiossidante nei capolini di carciofo : differenze varietali 1-gen-2004 Curadi, Maurizio; Ceccarelli, Nello; Graifenberg, Alberto; Picciarelli, Piero