Sfoglia per Autore
Caratteristiche dietetico nutrizionali delle carni di daino (Dama dama)
2001-01-01 Secchiari, P; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Paoletti, F.
Application of the "Tracking signal method" to the monitoring of udder health and oestrus in dairy cows
2001-01-01 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F; Biagioni, Massimo
Qualità del latte di pecore Sarde in relazione al contenuto di grasso e di foraggio della dieta
2002-01-01 Mele, Marcello; Petacchi, F; Buccioni, A; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Antongiovanni, M; Secchiari, PIER LORENZO
Garfagnina
2002-01-01 Secchiari, P; Ferruzzi, Guido; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro
Development of geometrical and positional isomers content of conjugated linoleic acid (CLA) and C18:1 fatty acids in rumen fluid during in vitro fermentation
2002-01-01 Buccioni, A; Antongiovanni, M; Petacchi, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Benvenuti, D.
Milk fatty acid composition of three Italian sheep breeds
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A; Paoletti, F.
Valutazione dell’attitudine alla coagulazione presamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane
2002-01-01 Pistoia, Alessandro; Poli, Piera; Casarosa, Laura; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO
Pontremolese
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro
Mucca Pisana
2002-01-01 Secchiari, P; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneous and intramuscolar fatt in commercial hybrids of sturgeon (Arcipenser baeri x Arcipenser trasmontanus) during storage at 4°C
2002-01-01 Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO
Le frazioni lipidiche del latte e della carne dei ruminanti
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Paoletti, F.
Cavallo Maremmano
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello
Characterisation of lipids of ovine milk fat globule membrane: methodology and preliminary results
2002-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Paoletti, F; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Buccioni, A; Antongiovanni, M.
La sintesi endomammaria di CLA nei ruminanti
2002-01-01 Mele, Marcello; Serra, Andrea; Manzo, M; Paoletti, F; Secchiari, PIER LORENZO
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneus and intramuscular fat in commercial hybrids of sturgeons (Acipenser baeri x Acipenser tarsmontanus) during storage at 4°C
2002-01-01 Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO
Olive oil calcium soaps and rumen protected methionine in the diet of lactating ewes: effect on milk quality
2002-01-01 Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Buccioni, A.; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Rapaccini, S.; Pistoia, Alessandro
Variazione stagionale dell’attitudine alla coagulazione del latte di tre razze bovine
2003-01-01 Secchiari, P; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Poli, Piera; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Serra, Andrea
Variability of Milk Reological Properties from Three Italian Cattle Breeds During Lactation
2003-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Poli, Piera; Ferruzzi, Guido
Characterisation of phospholipids ovine milk fat globule membrane (MFGM)
2003-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Paoletti, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A; Antongiovanni, M.
Functional foods nella produzione convenzionale e biologica
2003-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Caratteristiche dietetico nutrizionali delle carni di daino (Dama dama) | 1-gen-2001 | Secchiari, P; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Paoletti, F. | |
Application of the "Tracking signal method" to the monitoring of udder health and oestrus in dairy cows | 1-gen-2001 | Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F; Biagioni, Massimo | |
Qualità del latte di pecore Sarde in relazione al contenuto di grasso e di foraggio della dieta | 1-gen-2002 | Mele, Marcello; Petacchi, F; Buccioni, A; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Antongiovanni, M; Secchiari, PIER LORENZO | |
Garfagnina | 1-gen-2002 | Secchiari, P; Ferruzzi, Guido; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro | |
Development of geometrical and positional isomers content of conjugated linoleic acid (CLA) and C18:1 fatty acids in rumen fluid during in vitro fermentation | 1-gen-2002 | Buccioni, A; Antongiovanni, M; Petacchi, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO; Benvenuti, D. | |
Milk fatty acid composition of three Italian sheep breeds | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A; Paoletti, F. | |
Valutazione dell’attitudine alla coagulazione presamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane | 1-gen-2002 | Pistoia, Alessandro; Poli, Piera; Casarosa, Laura; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Secchiari, PIER LORENZO | |
Pontremolese | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro | |
Mucca Pisana | 1-gen-2002 | Secchiari, P; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello | |
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneous and intramuscolar fatt in commercial hybrids of sturgeon (Arcipenser baeri x Arcipenser trasmontanus) during storage at 4°C | 1-gen-2002 | Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO | |
Le frazioni lipidiche del latte e della carne dei ruminanti | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Paoletti, F. | |
Cavallo Maremmano | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello | |
Characterisation of lipids of ovine milk fat globule membrane: methodology and preliminary results | 1-gen-2002 | Secchiari, PIER LORENZO; Paoletti, F; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Buccioni, A; Antongiovanni, M. | |
La sintesi endomammaria di CLA nei ruminanti | 1-gen-2002 | Mele, Marcello; Serra, Andrea; Manzo, M; Paoletti, F; Secchiari, PIER LORENZO | |
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneus and intramuscular fat in commercial hybrids of sturgeons (Acipenser baeri x Acipenser tarsmontanus) during storage at 4°C | 1-gen-2002 | Berni, Paolo; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO | |
Olive oil calcium soaps and rumen protected methionine in the diet of lactating ewes: effect on milk quality | 1-gen-2002 | Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Buccioni, A.; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Rapaccini, S.; Pistoia, Alessandro | |
Variazione stagionale dell’attitudine alla coagulazione del latte di tre razze bovine | 1-gen-2003 | Secchiari, P; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Poli, Piera; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Serra, Andrea | |
Variability of Milk Reological Properties from Three Italian Cattle Breeds During Lactation | 1-gen-2003 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Poli, Piera; Ferruzzi, Guido | |
Characterisation of phospholipids ovine milk fat globule membrane (MFGM) | 1-gen-2003 | Secchiari, PIER LORENZO; Paoletti, F; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Buccioni, A; Antongiovanni, M. | |
Functional foods nella produzione convenzionale e biologica | 1-gen-2003 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Serra, Andrea |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile