ZOANI, CLAUDIA Statistiche

ZOANI, CLAUDIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Food Safety Assessment: Overview of Metrological Issues and Regulatory Aspects in the European Union 1-gen-2022 Sorbo, Angela; Pucci, Emilia; Nobili, Chiara; Taglieri, Isabella; Passeri, Daniele; Zoani, Claudia
Food Safety Assessment: Overview of Metrological Issues and Regulatory Aspects in the European Union 1-gen-2022 Sorbo, Angela; Pucci, Emilia; Nobili, Chiara; Taglieri, Isabella; Passeri, Daniele; Zoani, Claudia
Feasibility Study for the Development of a Honey-Reference Material 1-gen-2014 Zappa, G.; Depero, L. E.; Borgese, L.; Giordano, R.; Zoani, Claudia
Innovation in logistics and Supply Chain Integrated Approach for Food Quality and Safety 1-gen-2014 Iannetta, M.; Matranga, G.; Zoani, Claudia; Canese, S; Daroda, L.; Vitali, F.; Zappa, G.
Preliminary results on the influence of carbonic snow addition during the olive processing: oil extraction yield and elemental profile. 1-gen-2014 Zoani, Claudia; Sanmartin, Chiara; Zappa, G.; Venturi, Francesca; Andrich, Gianpaolo; Zinnai, Angela
Analytical Methods for Olive Oil Elemental Profile and Influence of Carbonic Snow Addition in the Extraction Phase 1-gen-2013 Zoani, Claudia; Zappa, G.; Zinnai, Angela; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara
Nanotecnologie: opportunità e rischi per il settore agroalimentare 1-gen-2013 Iannetta, M.; Zappa, G.; Zoani, Claudia
Reference Materials for traceability of food products 1-gen-2013 Zappa, G.; Zoani, Claudia
Assessment of the phytoremediation potential of canola (Brassica Napus, L.) and vetiver (Vetiveria Zizanioides, L.) for toxic elements 1-gen-2012 Cappelli, A.; Guerriero, E.; Zappa, G.; Zoani, Claudia
Materiali di Riferimento per la valutazione delle caratteristiche organolettiche degli alimenti 1-gen-2012 Gatti, R.; Sangiorgio, P.; Zappa, G.; Zoani, Claudia
La valutazione dell’incertezza nelle misure basate su biosensori: il caso dell’utilizzo dei microarray di proteine 1-gen-2011 Lamberti, I.; Mosiello, L.; Zappa, G.; Zoani, Claudia
Materiali di Riferimento per la valutazione delle caratteristiche organolettiche degli alimenti 1-gen-2011 Gatti, R.; Sangiorgio, P.; Zappa, G.; Zoani, Claudia
Materiali e Metodi di Riferimento per la qualificazione di materiali bioceramici 1-gen-2011 Zoani, Claudia; Zappa, G.; Pilloni, L.
Nanometrologia per la caratterizzazione di nanoparticelle 1-gen-2011 Zoani, Claudia; Zappa, G.
Nanometrologia per la caratterizzazione di nanoparticelle 1-gen-2011 Zappa, G.; Zoani, Claudia
Reference Materials for chemical analysis of dairy products 1-gen-2011 Zappa, G.; Zoani, Claudia; Gatti, R.
Reference Materials for food flavour analysis 1-gen-2011 Gatti, R.; Zappa, G.; Zoani, Claudia