TOFFANIN, ANNITA Statistiche

TOFFANIN, ANNITA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 113 (tempo di esecuzione: 0.083 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A beneficial microorganism based formulation able to improve bio-fertilization and bio-protection of plants 1-gen-2008 Toffanin, Annita; Russo, A.; Vettori, L.; Felici, C.; Morini, Stefano
A PCR based methodology for improved monitoring of Brettanomyces bruxellensis producing volatile phenols and biogenic amines in fermenting grape musts and red tuscanian wines 1-gen-2004 Agnolucci, Monica; Scarano, S.; Sassano, C.; Toffanin, Annita; Nuti, M. P.
AGRESTO FROM UNRIPE ORGANIC GRAPE WITH ANTIMICROBIAL ACTIVITY 1-gen-2018 Toffanin, Annita; Scalabrelli, Giancarlo; Visconti, Aurelio; Ferroni, Giuseppe; Frassinetti, Stefania
Agresto: A natural product from unripe grape 1-gen-2015 Scalabrelli, Giancarlo; Toffanin, Annita; Frassinetti, Stefania; Visconti, Aurelio
Agresto: proprietà salutistiche in un condimento antico 1-gen-2018 Toffanin, A.; Scalabrelli, G.; Ferroni, G.; Visconti, A.; Frassinetti, S.
Analysis of the Role of the nnrR gene Product in the Response of Rhodobacter sphaeroides 2.4.1 to Exogenous Nitric Oxide 1-gen-1997 Kwiatkowski, A. V.; Laratta, W. P.; Toffanin, Annita; Shapleigh, J. P.
ANTIOXIDANT AND ANTIMUTAGENIC ACTIVITY OF CANNABIS SATIVA L. SEEDS AND SPROUTS 1-gen-2017 Frassinetti, F.; Bellani, L.; Longo, V.; Toffanin, Annita; Giorgetti, L.
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF AGRESTO FROM UNRIPE ORGANIC GRAPE 1-gen-2017 Toffanin, Annita; Scalabrelli, Giancarlo; Visconti, A.; Frassinetti, S.
Aspetti microbiologici del Vinsanto 1-gen-2007 Nuti, Marco; Agnolucci, Monica; Toffanin, Annita; Cristani, Caterina
Attività Gruppo per la Formazione Continua: Wine Immersion 1-gen-2015 Toffanin, Annita; Scalabrelli, Giancarlo; Materazzi, Alberto; Lucchi, Andrea
Attività sperimentale per la produzione dell'agresto 1-gen-2015 Scalabrelli, Giancarlo; Frassinetti, Stefania; Toffanin, Annita
Attuali e futuri enologi: atti giornata di studio nel ventennale d’attivazione del Corso di studio in Viticoltura ed Enologia dell’Università di Pisa, Pisa 6 dicembre 2013 1-gen-2015 Scalabrelli, Giancarlo; Toffanin, Annita
Autochthonous saccharomyces cerevisiae strain from local grapevine varieties to improve wine quality 1-gen-2009 Ducci, E.; Carrozza, G. P.; Vettori, L.; D'Onofrio, Claudio; Scalabrelli, Giancarlo; Toffanin, Annita
Autochthonous saccharomyces cerevisiae strain from local grapevine varieties to improve wine quality 1-gen-2009 Ducci, Eleonora; CARROZZA GIAN, Pietro; Vettori, Lorenzo; D'Onofrio, Claudio; Scalabrelli, Giancarlo; Toffanin, Annita
Autochthonous woody species suitable for bioengineering in mountainous areas of Central Italy 1-gen-2020 Bazzichi, Nicola; Toffanin, Annita; Panelli, Francesca; Cinelli, Fabrizio
Azospirillum baldaniorum Sp245 Induces Physiological Responses to Alleviate the Adverse Effects of Drought Stress in Purple Basil 1-gen-2021 Mariotti, L.; Scartazza, A.; Curadi, M.; Picciarelli, P.; Toffanin, A.
Azospirillum brasilense Sp245 migliora il radicamento in un'antica varietà di olive da tavola (Olea europaea L., cv Santa Caterina) 1-gen-2021 Toffanin, A.; Caruso, G.; Bartolini, S.
Batteri e Tuber borchii: un’interazione multifase? 1-gen-2001 Agnolucci, Monica; Sbrana, C.; Lepera, A.; Bedini, Stefano; Toffanin, Annita; Giovannetti, Manuela; Nuti, M. P.
Biocontrol activity of Azospirillum brasilense Sp245 against Rhizoctonia solani by in vitro/in vivo tests, DGGE analysis 1-gen-2010 Vettori, L.; Felici, C.; Russo, A.; Morini, Stefano; Toffanin, Annita; Cummings, S.
Biodegradation of dibenzothiophene by a bacterial isolated of Burkholderia sp. strain dbt1 1-gen-2000 Agnolucci, Monica; Toffanin, Annita; Di Gregorio, S.; Frassinetti, S.; Vallini, G.