TOFFANIN, ANNITA Statistiche

TOFFANIN, ANNITA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 119 (tempo di esecuzione: 0.052 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Auxin-Producing Bacteria Used as Microbial Biostimulants Improve the Growth of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Seedlings in Hydroponic Systems 1-gen-2024 Pappalettere, Livia; Bartolini, Susanna; Toffanin, Annita
Enhancement of Tomato Seed Germination and Growth Parameters through Seed Priming with Auxin-Producing Plant Growth Promoting Bacteria Strains 1-gen-2024 Pappalettere, Livia; Bartolini, Susanna; Toffanin, Annita
Azospirillum baldaniorum Sp245 Induces Anatomical Changes in Cuttings of Olive (Olea europaea L., cultivar Leccino): Preliminary Results 1-gen-2023 Bartolini, Susanna; Pappalettere, Livia; Toffanin, Annita
Il codice sensoriale Agresto 1-gen-2023 Ferroni, Giuseppe; Pozzo, Luisa; Sanmartin, Chiara; Toffanin, Annita; Venturi, Francesca
Assessing the effect of Azospirillum baldaniorum Sp245 on rooting ability of olive cuttings (Olea europaea L., cultivar Santa Caterina) 1-gen-2022 Bartolini, Susanna; Pappalettere, Livia; Toffanin, Annita
Biological and Agronomic Traits of the Main Halophytes Widespread in the Mediterranean Region as Potential New Vegetable Crops 1-gen-2022 Lombardi, Tiziana; Bertacchi, Andrea; Pistelli, Laura; Pardossi, Alberto; Pecchia, Susanna; Toffanin, Annita; Sanmartin, Chiara
Impact of Two Commercial S. cerevisiae Strains on the Aroma Profiles of Different Regional Musts 1-gen-2022 Patrignani, Francesca; Siesto, Gabriella; Gottardi, Davide; Vigentini, Ileana; Toffanin, Annita; Englezos, Vasileios; Bevilacqua, Antonio; Blaiotta, Giuseppe; Grieco, Francesco; Lanciotti, Rosalba; Speranza, Barbara; Romano, Patrizia
Investigation by High-Throughput Sequencing Methods of Microbiota Dynamics in Spontaneous Fermentation of Abruzzo (South Italy) Wines 1-gen-2022 Guzzon, Raffaele; Franciosi, Elena; Toffanin, Annita
Microrganismi e composti bioattivi nel vino 1-gen-2022 Toffanin, Annita; Granchi, Lisa
Validation of a Standard Protocol to Assess the Fermentative and Chemical Properties of Saccharomyces cerevisiae Wine Strains 1-gen-2022 Romano, P.; Siesto, G.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Lanciotti, R.; Patrignani, F.; Granchi, L.; Galli, V.; Bevilacqua, A.; Campaniello, D.; Spano, G.; Caridi, A.; Poiana, M.; Foschino, R.; Vigentini, I.; Blaiotta, G.; Corich, V.; Giacomini, A.; Cardinali, G.; Corte, L.; Toffanin, A.; Agnolucci, M.; Comitini, F.; Ciani, M.; Mannazzu, I.; Budroni, M.; Englezos, V.; Rantsiou, K.; Iacumin, L.; Comi, G.; Capozzi, V.; Grieco, F.; Tufariello, M.
Azospirillum baldaniorum Sp245 Induces Physiological Responses to Alleviate the Adverse Effects of Drought Stress in Purple Basil 1-gen-2021 Mariotti, L.; Scartazza, A.; Curadi, M.; Picciarelli, P.; Toffanin, A.
Azospirillum brasilense Sp245 migliora il radicamento in un'antica varietà di olive da tavola (Olea europaea L., cv Santa Caterina) 1-gen-2021 Toffanin, A.; Caruso, G.; Bartolini, S.
Macerazione carbonica nel vino e biodiversità microbica, quale relazione? 1-gen-2021 Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A.
Autochthonous woody species suitable for bioengineering in mountainous areas of Central Italy 1-gen-2020 Bazzichi, Nicola; Toffanin, Annita; Panelli, Francesca; Cinelli, Fabrizio
GMV-XII 1-gen-2020 Toffanin, Annita
GMV-XX 1-gen-2020 Toffanin, Annita
In ricordo di Giancarlo Scalabrelli 1-gen-2020 Toffanin, Annita
EFFETTO DEL TRATTAMENTO FISICO SUL MICROBIOTA VINARIO IN AZIENDA BIODINAMICA 1-gen-2019 Guzzon, Raffaele; Roman, Toìmas; Franciosi, Elena; Labagnara, Tilde; Toffanin, Annita
Impiego di lieviti aziendali in aziende biologiche e biodinamiche 1-gen-2019 Toffanin, Annita
LA SOPRAVVIVENZA DI GIOVANI PIANTE DI VITIS VINIFERA L. AUMENTA IN SEGUITO A TRATTAMENTI A BASE DI AZOSPIRILLUM BRASILENSE SP245 1-gen-2019 Toffanin, Annita; Pietro Carrozza, Gian; Scalabrelli, Giancarlo; Bartolini, Susanna