SECCHIARI, PIER LORENZO Statistiche

SECCHIARI, PIER LORENZO  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Consumo di carne e salute 1-gen-2014 Pauselli, M.; Mele, Marcello; Nudda, A.; Casarosa, Laura; Secchiari, PIER LORENZO
Il Lardo 1-gen-2013 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea
Il tessuto adiposo 1-gen-2013 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea
La prova sperimentale 1-gen-2013 Serra, Andrea; Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO
la qualità del lardo 1-gen-2013 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea
Biodiversità negli animali di interesse zootecnico: esperienze di tutela e di valorizzazione delle razze autoctone toscane 1-gen-2011 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO
Bulk method selection with grazing treatments on segregating populations from Avena sativa x A. sterilis hybrids 1-gen-2011 Baldanzi, M; Andreotti, L; Macchia, Mario; Secchiari, PIER LORENZO
Effectiveness of mid-infrared spectroscopy to predict fatty acid composition of Brown Swiss bovine milk 1-gen-2011 DE MARCHI, M; M., Penasa; A., Cecchinato; Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; G., Bittante
Enrichment of Pecorino cheese with conjugated linoleic acid by feeding dairy ewes with extruded linseed: Effect on fatty acid and triglycerides composition and on oxidative stability 1-gen-2011 Mele, Marcello; Contarini, G; Cercaci, L; Serra, Andrea; Buccioni, A; Povolo, M; Conte, Giuseppe; Funaro, A; Banni, S; Lercker, G; Secchiari, PIER LORENZO
Attualità sulla qualità nutrizionale delle carni 1-gen-2010 Secchiari, PIER LORENZO
Diacylglycerol acyltransferase 1, stearoyl-CoA desaturase 1, and sterol regulatory element binding protein 1 gene polymorphisms and milk fatty acid composition in Italian Brown cattle 1-gen-2010 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Castiglioni, B; Serra, Andrea; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Effects of supplementation with linseed and olive cake on fatty acid composition and lipid oxidation of lamb meat 1-gen-2010 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Pauselli, M; Luciano, G; Serra, Andrea; Morbidini, L; Lanza, M; Pennisi, P; Secchiari, PIER LORENZO
Effects of supplementation with linseed and olive cake on fatty acid composition and lipid oxidation of lamb meat 1-gen-2010 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Pauselli, M; Luciano, G; Serra, Andrea; Morbidini, L; Lanza, M; Pennisi, P; Secchiari, PIER LORENZO
Proteolisi e lipolisi in formaggi ottenuti da latte di pecore Massesi e Garfagnine 1-gen-2010 Conte, Giuseppe; Casarosa, Laura; Poli, Piera; Serra, Andrea; Formisano, G; Mele, Marcello; Cerri, Domenico; Secchiari, PIER LORENZO
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale 1-gen-2009 Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello
Comparison of fatty acid profile in lamb meat and baby food based on lamb meat 1-gen-2009 Nudda, A; Mele, Marcello; Serra, Andrea; MANCA M., G; Boe, R; Secchiari, PIER LORENZO
Conjugated Linoleic Acid (CLA) content of meat from three muscles of Massese suckling lambs slaughtered at different weights 1-gen-2009 Serra, Andrea; Mele, Marcello; LA COMBA, F; Conte, Giuseppe; Buccioni, A; Secchiari, PIER LORENZO
Effect of weight of slaughter and feeding regimen on conjugated linoleic acid and trans fatty acid content in lamb meat: a meta-analysis approach 1-gen-2009 Serra, Andrea; Macciotta, N. P. P.; Mele, Marcello; Nudda, A; Conte, Giuseppe; Secchiari, PIER LORENZO
Genetic parameters for conjugated linoleic acid, selected milk fatty acids, and milk fatty acid unsaturation of Italian Holstein-Friesian cows 1-gen-2009 Mele, Marcello; R., DAL ZOTTO; M., Cassandro; Conte, Giuseppe; Serra, Andrea; A., Buccioni; G., Bittante; Secchiari, PIER LORENZO
Iodine supplementation in dairy ewes nutrition: effect on milk production traits and milk iodine content 1-gen-2009 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Frigeri, M; Serra, Andrea; Conte, Giuseppe; Pollicardo, A; Formisano, G; AGHINI LOMBARDI, Fabrizio