SECCHIARI, PIER LORENZO Statistiche

SECCHIARI, PIER LORENZO  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 136 (tempo di esecuzione: 0.085 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proposito di ossidanti e antiossidanti (Parte prima) 1-gen-2008 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello
A rapid method of extraction for the milk fat aimed at determining fatty acids composition 1-gen-2004 Buccioni, A.; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Petacchi, F.; Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO
An exponential smoothing model in time series analysis of milk electrical conductivity data for clinical mastitis detection 1-gen-1999 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Leotta, R.
An exponential smoothing model in time series analysis of milk electrical conductivity data for the clinical mastitis detection 1-gen-1999 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Leotta, R.
Analysis of the land use and grazing management in dairy sheep farms using a GIS methodology 1-gen-2006 Secchiari, PIER LORENZO; Santucci, P; Gasperini, G; Mele, Marcello; Casarosa, Laura; Serra, Andrea
Application of the "Tracking signal method" to the monitoring of udder health and oestrus in dairy cows 1-gen-2001 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F; Biagioni, Massimo
Aspetti del valore nutrizionale e nutraceutico degli alimenti di origine animale 1-gen-2008 Secchiari, PIER LORENZO
Association Between a Polymorphism at the Stearoyl-CoA Desaturase Locus and Milk Production Traits in Italian Holsteins 1-gen-2008 MACCIOTTA N. P., P; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Serra, Andrea; Cassandro, M; DAL ZOTTO, R; CAPPIO BORLINO, A; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results 1-gen-2007 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results 1-gen-2007 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Associazione fra la quantità di LG-β e la composizione acidica dei grassi del latte di razza Bruna 1-gen-2007 Secchiari, PIER LORENZO; Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Serra, Andrea
Attualità sulla qualità nutrizionale delle carni 1-gen-2010 Secchiari, PIER LORENZO
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale 1-gen-2007 Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale 1-gen-2009 Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello
Biodiversità negli animali di interesse zootecnico: esperienze di tutela e di valorizzazione delle razze autoctone toscane 1-gen-2011 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO
Bulk method selection with grazing treatments on segregating populations from Avena sativa x A. sterilis hybrids 1-gen-2011 Baldanzi, M; Andreotti, L; Macchia, Mario; Secchiari, PIER LORENZO
Calcium salts of olive oil and protected methionine in the diet of lactating ewes: preliminary results 1-gen-1999 Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea; Buccioni, A.
Caratteristiche della carcassa di vitelloni di razza Mucca Pisana macellati a differenti età 1-gen-2001 Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Secchiari, PIER LORENZO
Caratteristiche morfo-funzionali della razza bovina Pontremolese 1-gen-1999 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea
Caratteristiche qualitative della carne di agnelli di razza Garfagnina Bianca 1-gen-2008 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Casarosa, Laura