SECCHIARI, PIER LORENZO Statistiche
SECCHIARI, PIER LORENZO
A proposito di ossidanti e antiossidanti (Parte prima)
2008-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello
A rapid method of extraction for the milk fat aimed at determining fatty acids composition
2004-01-01 Buccioni, A.; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Petacchi, F.; Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO
An exponential smoothing model in time series analysis of milk electrical conductivity data for clinical mastitis detection
1999-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Leotta, R.
An exponential smoothing model in time series analysis of milk electrical conductivity data for the clinical mastitis detection
1999-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Leotta, R.
Analysis of the land use and grazing management in dairy sheep farms using a GIS methodology
2006-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Santucci, P; Gasperini, G; Mele, Marcello; Casarosa, Laura; Serra, Andrea
Application of the "Tracking signal method" to the monitoring of udder health and oestrus in dairy cows
2001-01-01 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F; Biagioni, Massimo
Aspetti del valore nutrizionale e nutraceutico degli alimenti di origine animale
2008-01-01 Secchiari, PIER LORENZO
Association Between a Polymorphism at the Stearoyl-CoA Desaturase Locus and Milk Production Traits in Italian Holsteins
2008-01-01 MACCIOTTA N. P., P; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Serra, Andrea; Cassandro, M; DAL ZOTTO, R; CAPPIO BORLINO, A; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results
2007-01-01 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results
2007-01-01 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Associazione fra la quantità di LG-β e la composizione acidica dei grassi del latte di razza Bruna
2007-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Serra, Andrea
Attualità sulla qualità nutrizionale delle carni
2010-01-01 Secchiari, PIER LORENZO
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale
2007-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale
2009-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello
Biodiversità negli animali di interesse zootecnico: esperienze di tutela e di valorizzazione delle razze autoctone toscane
2011-01-01 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO
Bulk method selection with grazing treatments on segregating populations from Avena sativa x A. sterilis hybrids
2011-01-01 Baldanzi, M; Andreotti, L; Macchia, Mario; Secchiari, PIER LORENZO
Calcium salts of olive oil and protected methionine in the diet of lactating ewes: preliminary results
1999-01-01 Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea; Buccioni, A.
Caratteristiche della carcassa di vitelloni di razza Mucca Pisana macellati a differenti età
2001-01-01 Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Secchiari, PIER LORENZO
Caratteristiche morfo-funzionali della razza bovina Pontremolese
1999-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea
Caratteristiche qualitative della carne di agnelli di razza Garfagnina Bianca
2008-01-01 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Casarosa, Laura
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A proposito di ossidanti e antiossidanti (Parte prima) | 1-gen-2008 | Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello | |
A rapid method of extraction for the milk fat aimed at determining fatty acids composition | 1-gen-2004 | Buccioni, A.; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Petacchi, F.; Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO | |
An exponential smoothing model in time series analysis of milk electrical conductivity data for clinical mastitis detection | 1-gen-1999 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Leotta, R. | |
An exponential smoothing model in time series analysis of milk electrical conductivity data for the clinical mastitis detection | 1-gen-1999 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Leotta, R. | |
Analysis of the land use and grazing management in dairy sheep farms using a GIS methodology | 1-gen-2006 | Secchiari, PIER LORENZO; Santucci, P; Gasperini, G; Mele, Marcello; Casarosa, Laura; Serra, Andrea | |
Application of the "Tracking signal method" to the monitoring of udder health and oestrus in dairy cows | 1-gen-2001 | Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F; Biagioni, Massimo | |
Aspetti del valore nutrizionale e nutraceutico degli alimenti di origine animale | 1-gen-2008 | Secchiari, PIER LORENZO | |
Association Between a Polymorphism at the Stearoyl-CoA Desaturase Locus and Milk Production Traits in Italian Holsteins | 1-gen-2008 | MACCIOTTA N. P., P; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Serra, Andrea; Cassandro, M; DAL ZOTTO, R; CAPPIO BORLINO, A; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO | |
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results | 1-gen-2007 | Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO | |
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results | 1-gen-2007 | Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO | |
Associazione fra la quantità di LG-β e la composizione acidica dei grassi del latte di razza Bruna | 1-gen-2007 | Secchiari, PIER LORENZO; Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Serra, Andrea | |
Attualità sulla qualità nutrizionale delle carni | 1-gen-2010 | Secchiari, PIER LORENZO | |
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale | 1-gen-2007 | Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello | |
Basi genetiche e fisiologiche della qualità degli alimenti di origine animale | 1-gen-2009 | Secchiari, PIER LORENZO; Carnier, P; Priolo, A; Mele, Marcello | |
Biodiversità negli animali di interesse zootecnico: esperienze di tutela e di valorizzazione delle razze autoctone toscane | 1-gen-2011 | Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO | |
Bulk method selection with grazing treatments on segregating populations from Avena sativa x A. sterilis hybrids | 1-gen-2011 | Baldanzi, M; Andreotti, L; Macchia, Mario; Secchiari, PIER LORENZO | |
Calcium salts of olive oil and protected methionine in the diet of lactating ewes: preliminary results | 1-gen-1999 | Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea; Buccioni, A. | |
Caratteristiche della carcassa di vitelloni di razza Mucca Pisana macellati a differenti età | 1-gen-2001 | Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Secchiari, PIER LORENZO | |
Caratteristiche morfo-funzionali della razza bovina Pontremolese | 1-gen-1999 | Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea | |
Caratteristiche qualitative della carne di agnelli di razza Garfagnina Bianca | 1-gen-2008 | Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Casarosa, Laura |