MIELE, SERGIO Statistiche

MIELE, SERGIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 112 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Le opportunità di impiego dei tannini di castagno a livello agronomico. Interazioni con azoto, fosforo e ferro In corso di stampa Miele, Sergio
Responses in chemical traits and biomass allocation of Arundo donax L. to deficit resources in the establishment year 1-gen-2013 Pompeiano, Antonio; Guglielminetti, Lorenzo; Bargiacchi, Enrica; Miele, Sergio
Agronomic Uses of Hydrolysable Tannins from Sweet Chestnut (Castanea sativa Mill.): Present Status and Perspectives. 1-gen-2012 Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Romani, A; Bertola, R.
Infrared thermometers to tune tobacco irrigation at farm level 1-gen-2012 Milli, G; Miele, Sergio; Bargiacchi, E.
Metodo di produzione del tabacco per la riduzione di nitrosammine 1-gen-2012 Miele, Sergio; Romani, A; Bargiacchi, E; Campo, M.
Natural Chestnut tannins use in tobacco crop 1-gen-2012 Bargiacchi, E; Miele, Sergio; Milli, G; Bertola, R.
Sustainable tobacco crop in Italy and OPTA’s social responsibility: a model of R&D and technology transfer for tobacco growers. 1-gen-2012 Milli, G; Miele, Sergio; Bargiacchi, E.
A non-invasive optical method for quality control of maturing wine grapes 1-gen-2011 Pinelli, P; Fierini, E; Romani, A; Agati, G; Miele, Sergio
Aspetti agronomici e tecnici dal dopoguerra fino ad oggi: materiale raccolto dalle relazioni di fine anno 1-gen-2011 Miele, Sergio
Da cent'anni, giorno per giorno, nasce la cultura agronomica del tabacco ... qui in Fattoria 1-gen-2011 Miele, Sergio; Bargiacchi, E.
Giant reed (Arundo donax L.) as a cellulosic bioethanol feedstock in Central Italy: the agronomist’s point of view 1-gen-2011 Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Roati, M; Pompeiano, A.
Giant reed (Arundo donax L.) as a sustainable Energy crop for 2nd generation bio-ethanol production. 1-gen-2011 Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Roati, M; Pompeiano, A.
Hydrolyzable tannins from different plant species: their potential uses in agriculture and biomedical sciences 1-gen-2011 Romani, A; Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Campo, M; Buzzini, P.
Natural chestnut tannins to enhance tobacco nutrition and resistance to nematodes 1-gen-2011 Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Milli, G.
Prune (Prunus domestica L., europaea) fruits as a source of polyphenolic nutraceuticals 1-gen-2011 Banelli, L; Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Romani, A; Pinelli, P.
Characterization of Prunus domestica L. fruits as a source of polyphenolic nutraceuticals 1-gen-2010 Pinelli, P; Banelli, L; Miele, Sergio; Bargiacchi, E; Romani, A.
Chestnut tannin phytocomplex to control tobacco nematodes and improve plant growth 1-gen-2010 Bargiacchi, E; Miele, Sergio
Fertilizers and New products From The Digested Phase Of On-Farm Anaerobic Digestion Process 1-gen-2010 Miele, Sergio; Bargiacchi, E.
Natural and Biological Treatments to Enhance Tobacco Phosphate Nutrition In The Field 1-gen-2010 Miele, Sergio; Milli, G; Bargiacchi, E.
Use of natural extract of tannin and non-tannin material for improving soil fertility and providing starter effect on cultivation, and tannin and non-tannin phytocomposition therefor 1-gen-2010 Bargiacchi, E; Costa, G; Miele, Sergio; Magni, Simone