SILVESTRI, SANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.668
EU - Europa 1.117
AS - Asia 375
AF - Africa 31
SA - Sud America 14
OC - Oceania 1
Totale 3.206
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.574
IT - Italia 404
CN - Cina 220
SE - Svezia 218
DE - Germania 110
BG - Bulgaria 105
CA - Canada 93
GB - Regno Unito 91
UA - Ucraina 74
TR - Turchia 55
FI - Finlandia 43
CH - Svizzera 30
SG - Singapore 29
VN - Vietnam 28
IN - India 20
NG - Nigeria 20
FR - Francia 13
HK - Hong Kong 13
BE - Belgio 12
CI - Costa d'Avorio 8
CL - Cile 8
RU - Federazione Russa 8
ES - Italia 5
PK - Pakistan 4
AR - Argentina 3
AT - Austria 2
BR - Brasile 2
IL - Israele 2
JP - Giappone 2
AU - Australia 1
CO - Colombia 1
DK - Danimarca 1
EG - Egitto 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
IR - Iran 1
MA - Marocco 1
MX - Messico 1
TN - Tunisia 1
Totale 3.206
Città #
Ann Arbor 272
Chandler 204
Woodbridge 185
Milan 115
Sofia 105
Jacksonville 100
Ashburn 98
Beijing 95
Serra 84
Houston 82
Ottawa 71
New York 59
Fairfield 58
Izmir 54
Nanjing 49
Munich 45
Princeton 43
Lawrence 42
Des Moines 32
Wilmington 32
Bern 30
Cambridge 27
Medford 27
Montréal 22
Lagos 20
Dearborn 18
Jüchen 17
Nanchang 17
Pune 17
Seattle 17
Lancaster 14
Dong Ket 13
Redwood City 13
Brussels 12
Frankfurt am Main 12
Hong Kong 12
Tianjin 10
Agrate 9
Kunming 9
Rome 9
Abidjan 8
Bremen 8
Hebei 8
San Diego 8
Jiaxing 7
Santiago 6
Changsha 5
Florence 5
London 5
Norwalk 5
Ogden 5
Orange 5
Brescia 4
Catania 4
Buenos Aires 3
Hangzhou 3
Los Angeles 3
Phoenix 3
Rozzano 3
Shenyang 3
Verona 3
Barcelona 2
Boardman 2
Cagliari 2
Castel Gandolfo 2
Ellensburg 2
Falls Church 2
Getxo 2
Hefei 2
Islamabad 2
Jinan 2
Lanzhou 2
Paris 2
Pescara 2
Singapore 2
Tempe 2
Tokyo 2
Toulouse 2
Vienna 2
Vigliano Biellese 2
Viña del Mar 2
Azor 1
Bagnara di Romagna 1
Baotou 1
Bologna 1
Busca 1
Busto Arsizio 1
Carrara 1
Central District 1
Chengdu 1
Cincinnati 1
Copenhagen 1
Fuzhou 1
Huzhou 1
Indiana 1
Istanbul 1
Jakarta 1
Lucca 1
Madrid 1
Mexico City 1
Totale 2.313
Nome #
Supercritical fluid extraction in sunflower seed technology 198
Postharvest respiration of Golden Delicious apples as a function of environmental PO2 and PCO2 133
Automatic control of aerobic and anaerobic respiration rates of fruits stored in refrigerated and controlled atmosphere 125
Temperature effect on skin resistance to CO2 mass-transfer in golden delicious apples stored in controlled atmosphere 125
Changes in some morphological and physical properties of Golden Delicious apples during fruit growth 117
Modello cinetico della polimerizzazione termoossidativa di un olio vegetale 111
AEROBIC AND ANAEROBIC RESPIRATION OF STORED APPLES AS A FUNCTION OF ENVIRONMENTAL PO2 108
Temperature and PO2 effects un kinetics of fatty acids oxidation 100
The effect of drought stress on some characteristics of sunflower seeds 100
Thermal oxidative stability of evening primrose oil extracted with supercritical carbon dioxide and hexane 98
Aerobic respiration rate of Golden Delicious apples as a function of temperature and PO2 98
Supercritical fluid extraction of antioxidants from pepper (Capsicum annuum L.) 97
Temperature and PO2 effects on kinetics of fatty acids oxidation 94
The rate of substrate consumption and ATP production in modelling the respiration process of apples stored in C.A. 85
A tentative mathematical model to describe the evolution of the aerobic and anaerobic respiration rates of golden deliciuos apples with temperature, PO2 and PCO2 82
A kinetic method to evaluate the effect of environmental variability on the quality of an extra virgin olive oil 79
Il controllo dinamico per il mantenimento della qualità degli ortofrutticoli frigoconservati in atmosfera controllata 78
A mathematical model to describe the temperature and time evolution of phenols extraction from Sangiovese grapes 77
The rate of substrate consumption and ATP production in modelling the respiration process of apples stored in C.A. 74
CINETICA DELLA TERMOSSIDAZIONE DI UN OLIO DI GIRASOLE ADDIZIONATO CON ANTIOSSIDANTI 72
Kinetic evaluation of oil resistance to thermal oxidation 72
A kinetic method to evaluate the antioxidant power in lipids. 70
Estrazione di antiossidanti dal pomodoro (Lycopersicon esculentum). Cinetica di estrazione. 65
Gli antiossidanti nella cinetica della termossidazione di un olio vegetale 64
Un modello cinetico per valutare l'evoluzione dell'attività respiratoria aerobia ed anaerobia in mele Golden Delicious frigoconservate in atmosfera controllata al variare della temperatura, PO2, PCO2 impiegate 63
Temperature effect on skin resistance to CO2 mass-transfer in Golden Delicious apples stored in Controlled Atmospheres 62
Modelling of aerobic and anaerobic respiration rates of Golden Delicious apples as a function of storage conditions 60
Respiration rate of Golden Delicious apples as a function of temperature of storage cell 57
Vinificazione di uve Sangiovese in presenza di coadiuvanti tecnologici: confronto tra metodologie tradizionali e innovative 55
L'ANIDRIDE CARBONICA ALLO STATO SUPERCRITICO NELL'UTILIZZAZIONE DELL'ACHENIO DI GIRASOLE 55
Estrazione di antiossidanti del pomodoro (Lycopersicum esculentum): cinetica di estrazione 53
A conceptually new cell for refrigerated and CA storage of horticultural propducts 51
Temperature effect on skin resistance to O2 and CO2 mass-transfer in Golden Delicious apples stored in controlled atmospheres. 50
L'impiego di coadiuvanti tecnologici nella vinificazione di uve Sangiovese 49
L'anidride carbonica allo stato supercritico nell'utilizzazione integrale dell'achenio di girasole 45
Supercritical fluid extraction of antioxidants from pepper (Capsicum annuum L.) 45
Influenza della pressione parziale di CO2 sulla conservabilità di mele Golden Delicious: individuazione di un modello cinetico 44
Vinificazione di uve Sangiovese in presenza di coadiuvanti tecnologici 42
I contenitori del vino 38
Vinificazione di uve Sangiovese in presenza di coadiuvanti tecnologici: confronto tra metodologie tradizionali e innovative 37
Realizzazione di una cella a regolazione dinamica per la frigoconservazione degli ortofrutticoli allo stato fresco: attività svolta e risultati conseguiti 36
Thermal oxidation of edible lipids 35
THERMAL OXIDATION RATE OF EDIBLE OILS 35
Totale 3.234
Categoria #
all - tutte 7.526
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conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 7.526


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201944 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 24 20
2019/2020415 59 43 71 14 32 26 38 12 32 34 50 4
2020/2021219 21 5 23 8 29 11 29 25 9 19 7 33
2021/2022385 6 41 3 28 74 62 7 20 9 15 6 114
2022/2023594 57 92 48 51 79 82 4 63 85 4 22 7
2023/2024444 61 54 79 27 69 106 17 15 11 3 2 0
Totale 3.234