SILVESTRI, SANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1466
EU - Europa 935
AS - Asia 315
AF - Africa 31
SA - Sud America 14
OC - Oceania 1
Totale 2762
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1372
IT - Italia 247
CN - Cina 218
SE - Svezia 218
DE - Germania 110
BG - Bulgaria 105
CA - Canada 93
GB - Regno Unito 92
UA - Ucraina 74
TR - Turchia 55
FI - Finlandia 43
VN - Vietnam 28
NG - Nigeria 20
BE - Belgio 19
FR - Francia 11
CI - Costa d'Avorio 8
CL - Cile 8
RU - Federazione Russa 8
PK - Pakistan 4
AR - Argentina 3
AT - Austria 3
ES - Italia 3
IN - India 3
BR - Brasile 2
IL - Israele 2
JP - Giappone 2
AU - Australia 1
CO - Colombia 1
DK - Danimarca 1
EG - Egitto 1
HK - Hong Kong 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
IR - Iran 1
MA - Marocco 1
MX - Messico 1
TN - Tunisia 1
Totale 2762
Città #
Ann Arbor 272
Chandler 204
Woodbridge 185
Sofia 105
Jacksonville 100
Beijing 95
Serra 84
Houston 82
Ottawa 71
Fairfield 58
Izmir 54
Nanjing 49
Munich 45
Princeton 43
Lawrence 42
Des Moines 32
Wilmington 32
Cambridge 27
Medford 27
Ashburn 24
Montréal 22
Lagos 20
Brussels 19
Dearborn 18
Jüchen 17
Nanchang 17
Seattle 17
Lancaster 14
Dong Ket 13
Redwood City 13
Frankfurt am Main 12
Tianjin 10
Agrate 9
Kunming 9
Abidjan 8
Bremen 8
Hebei 8
San Diego 8
Jiaxing 7
Milan 7
London 6
Santiago 6
Changsha 5
Florence 5
Norwalk 5
Orange 5
Brescia 4
Catania 4
Buenos Aires 3
Hangzhou 3
Rozzano 3
Shenyang 3
Verona 3
Vienna 3
Boardman 2
Cagliari 2
Castel Gandolfo 2
Ellensburg 2
Falls Church 2
Getxo 2
Hefei 2
Islamabad 2
Jinan 2
Lanzhou 2
Paris 2
Tempe 2
Tokyo 2
Vigliano Biellese 2
Viña del Mar 2
Azor 1
Bagnara di Romagna 1
Baotou 1
Bologna 1
Busca 1
Busto Arsizio 1
Carrara 1
Central District 1
Chengdu 1
Cincinnati 1
Copenhagen 1
Fuzhou 1
Huzhou 1
Indiana 1
Istanbul 1
Jakarta 1
Los Angeles 1
Lucca 1
Madrid 1
Mexico City 1
New York 1
Pars 1
Pesaro 1
Phoenix 1
Pisa 1
Piscataway 1
Porto Recanati 1
Portoferraio 1
Post Falls 1
Reims 1
San Francisco 1
Totale 2006
Nome #
Supercritical fluid extraction in sunflower seed technology 193
Temperature effect on skin resistance to CO2 mass-transfer in golden delicious apples stored in controlled atmosphere 112
Postharvest respiration of Golden Delicious apples as a function of environmental PO2 and PCO2 104
Modello cinetico della polimerizzazione termoossidativa di un olio vegetale 101
AEROBIC AND ANAEROBIC RESPIRATION OF STORED APPLES AS A FUNCTION OF ENVIRONMENTAL PO2 97
Automatic control of aerobic and anaerobic respiration rates of fruits stored in refrigerated and controlled atmosphere 96
Aerobic respiration rate of Golden Delicious apples as a function of temperature and PO2 89
The effect of drought stress on some characteristics of sunflower seeds 88
Supercritical fluid extraction of antioxidants from pepper (Capsicum annuum L.) 87
Changes in some morphological and physical properties of Golden Delicious apples during fruit growth 86
Thermal oxidative stability of evening primrose oil extracted with supercritical carbon dioxide and hexane 86
A tentative mathematical model to describe the evolution of the aerobic and anaerobic respiration rates of golden deliciuos apples with temperature, PO2 and PCO2 76
The rate of substrate consumption and ATP production in modelling the respiration process of apples stored in C.A. 75
A kinetic method to evaluate the effect of environmental variability on the quality of an extra virgin olive oil 73
Temperature and PO2 effects un kinetics of fatty acids oxidation 70
Il controllo dinamico per il mantenimento della qualità degli ortofrutticoli frigoconservati in atmosfera controllata 70
A kinetic method to evaluate the antioxidant power in lipids. 66
The rate of substrate consumption and ATP production in modelling the respiration process of apples stored in C.A. 65
Kinetic evaluation of oil resistance to thermal oxidation 65
Temperature and PO2 effects on kinetics of fatty acids oxidation 63
A mathematical model to describe the temperature and time evolution of phenols extraction from Sangiovese grapes 62
Gli antiossidanti nella cinetica della termossidazione di un olio vegetale 58
CINETICA DELLA TERMOSSIDAZIONE DI UN OLIO DI GIRASOLE ADDIZIONATO CON ANTIOSSIDANTI 57
Modelling of aerobic and anaerobic respiration rates of Golden Delicious apples as a function of storage conditions 57
Estrazione di antiossidanti dal pomodoro (Lycopersicon esculentum). Cinetica di estrazione. 54
Respiration rate of Golden Delicious apples as a function of temperature of storage cell 54
Un modello cinetico per valutare l'evoluzione dell'attività respiratoria aerobia ed anaerobia in mele Golden Delicious frigoconservate in atmosfera controllata al variare della temperatura, PO2, PCO2 impiegate 54
Temperature effect on skin resistance to CO2 mass-transfer in Golden Delicious apples stored in Controlled Atmospheres 53
L'ANIDRIDE CARBONICA ALLO STATO SUPERCRITICO NELL'UTILIZZAZIONE DELL'ACHENIO DI GIRASOLE 50
Vinificazione di uve Sangiovese in presenza di coadiuvanti tecnologici: confronto tra metodologie tradizionali e innovative 48
Estrazione di antiossidanti del pomodoro (Lycopersicum esculentum): cinetica di estrazione 48
L'anidride carbonica allo stato supercritico nell'utilizzazione integrale dell'achenio di girasole 41
Temperature effect on skin resistance to O2 and CO2 mass-transfer in Golden Delicious apples stored in controlled atmospheres. 41
L'impiego di coadiuvanti tecnologici nella vinificazione di uve Sangiovese 41
Supercritical fluid extraction of antioxidants from pepper (Capsicum annuum L.) 41
A conceptually new cell for refrigerated and CA storage of horticultural propducts 39
Vinificazione di uve Sangiovese in presenza di coadiuvanti tecnologici 38
Influenza della pressione parziale di CO2 sulla conservabilità di mele Golden Delicious: individuazione di un modello cinetico 35
Vinificazione di uve Sangiovese in presenza di coadiuvanti tecnologici: confronto tra metodologie tradizionali e innovative 33
Realizzazione di una cella a regolazione dinamica per la frigoconservazione degli ortofrutticoli allo stato fresco: attività svolta e risultati conseguiti 31
Thermal oxidation of edible lipids 31
THERMAL OXIDATION RATE OF EDIBLE OILS 31
I contenitori del vino 31
Totale 2790
Categoria #
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curatela - curatele 0
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Totale 4746


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/201891 0000 00 00 00829
2018/2019377 23305 674 1536 3692420
2019/2020415 59437114 3226 3812 3234504
2020/2021219 215238 2911 2925 919733
2021/2022385 641328 7462 720 9156114
2022/2023594 57924851 7982 667 857200
Totale 2790