SERRA, ANDREA Statistiche

SERRA, ANDREA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE, ALIMENTARI E AGRO-AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 192 (tempo di esecuzione: 0.047 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proposito di ossidanti e antiossidanti (Parte prima) 1-gen-2008 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello
A rapid method of extraction for the milk fat aimed at determining fatty acids composition 1-gen-2004 Buccioni, A.; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Petacchi, F.; Antongiovanni, M.; Secchiari, PIER LORENZO
Analysis of the land use and grazing management in dairy sheep farms using a GIS methodology 1-gen-2006 Secchiari, PIER LORENZO; Santucci, P; Gasperini, G; Mele, Marcello; Casarosa, Laura; Serra, Andrea
Application of the "Tracking signal method" to the monitoring of udder health and oestrus in dairy cows 1-gen-2001 Mele, Marcello; Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Ferruzzi, Guido; Paoletti, F; Biagioni, Massimo
Aroma profile of Fuji apples treated with gelatin edible coating during their storage 1-gen-2017 Mannucci, Alessia; Serra, Andrea; Remorini, Damiano; Castagna, Antonella; Mele, Marcello; Scartazza, Andrea; Ranieri, Annamaria
Aspetti della produzione della carne con vitelloni di razza Mucca Pisana 1-gen-1996 Secchiari, P; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Serra, Andrea
Association Between a Polymorphism at the Stearoyl-CoA Desaturase Locus and Milk Production Traits in Italian Holsteins 1-gen-2008 MACCIOTTA N. P., P; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Serra, Andrea; Cassandro, M; DAL ZOTTO, R; CAPPIO BORLINO, A; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Association between LGB polymorphism and bovine milk fatty acids composition: preliminary results 1-gen-2007 Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Chessa, S; Serra, Andrea; Castiglioni, B; CAROLI A., M; Pagnacco, G; Secchiari, PIER LORENZO
Association study between backfat fatty acid composition and SNPs in candidate genes highlights the effect of FASN polymorphism in large white pigs 1-gen-2019 Zappaterra, M.; Luise, D.; Zambonelli, P.; Mele, M.; Serra, A.; Costa, L. N.; Davoli, R.
Association study of FASN, ACLY, ACACA, SCD, ELOVL6 genes with backfat fatty acid profile and intramuscular fat in Italian Large White pigs 1-gen-2015 Luise, Diana; Davoli, Roberta; Bigi, Mila; Serra, Andrea; Zambonelli, Paolo
Associazione fra la quantità di LG-β e la composizione acidica dei grassi del latte di razza Bruna 1-gen-2007 Secchiari, PIER LORENZO; Conte, Giuseppe; Mele, Marcello; Serra, Andrea
Bacterial and protozoal communities and fatty acid profile in the rumen of sheep fed a diet containing added tannins 1-gen-2010 Vasta, V; YÀÑEZ RUIZ D., R; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Luciano, G; Lanza, M; Biondi, L; Priolo, A.
A canonical discriminant analysis to study the association between milk fatty acids of ruminal origin and milk fat depression in dairy cows 1-gen-2018 Conte, G.; Dimauro, C.; Serra, A.; Macciotta, NICOLO' PIETRO PAOLO; Mele, M.
Caratteristiche della carcassa di vitelloni di razza Mucca Pisana macellati a differenti età 1-gen-2001 Serra, Andrea; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Secchiari, PIER LORENZO
Caratteristiche dietetico nutrizionali delle carni di daino (Dama dama) 1-gen-2001 Secchiari, P; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Pistoia, Alessandro; Casarosa, Laura; Paoletti, F.
Caratteristiche morfo-funzionali della razza bovina Garfagnina 1-gen-1999 Secchiari, P; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea
Caratteristiche morfo-funzionali della razza bovina Mucca Pisana 1-gen-1999 Secchiari, P; Pistoia, Alessandro; Ferruzzi, Guido; Mele, Marcello; Serra, Andrea
Caratteristiche morfo-funzionali della razza bovina Pontremolese 1-gen-1999 Secchiari, PIER LORENZO; Mele, Marcello; Ferruzzi, Guido; Pistoia, Alessandro; Serra, Andrea
Caratteristiche qualitative della carne di agnelli di razza Garfagnina Bianca 1-gen-2008 Secchiari, PIER LORENZO; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Casarosa, Laura
Caratterizzazione dei semi e dei sottoprodotti della coltivazione del ramié (Boehmeria nivea (L.) Gaud.): composizione degli acidi grassi e contenuto di tannini 1-gen-2009 Mele, Marcello; Serra, Andrea; Lupo, S; Poli, Piera; Angelini, LUCIANA GABRIELLA