CUZZOLA, ANGELA ROSA Statistiche

CUZZOLA, ANGELA ROSA  

DIPARTIMENTO DI CHIMICA E CHIMICA INDUSTRIALE  

Mostra records
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Palladium-Catalyzed Dehydrogenative C-2 Alkenylation of 5-Arylimidazoles and Related Azoles with Styrenes 1-gen-2021 Lessi, Marco; Nania, Attilio; Pittari, Melania; Lodone, Laura; Cuzzola, Angela; Bellina, Fabio
Imidazo-fused isoindoles by Pd(II)/Ag(I)-promoted intramolecular dehydrogenative coupling 1-gen-2020 Lessi, Marco; Lucci, Antonio; Cuzzola, Angela Rosa; Bellina, Fabio
Effect of methyl jasmonate on the aroma of Sangiovese grapes and wines 1-gen-2018 D'Onofrio, Claudio; Matarese, Fabiola; Cuzzola, Angela
Study of the terpene profile at harvest and during berry development of Vitis vinifera L. aromatic varieties Aleatico, Brachetto, Malvasia di Candia aromatica and Moscato bianco 1-gen-2017 D'Onofrio, Claudio; Matarese, Fabiola; Cuzzola, ANGELA ROSA
Confronto dei profili aromatici di quattro varietà di uva: Aleatico, Brachetto, Malvasia di Candia aromatica e Moscato bianco 1-gen-2016 D'Onofrio, Claudio; Cuzzola, ANGELA ROSA; Matarese, Fabiola; Scalabrelli, Giancarlo
Effetto di elicitori sul metabolismo secondario della vite 1-gen-2016 Matarese, Fabiola; Cuzzola, ANGELA ROSA; Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio
Maturità aromatica 1-gen-2015 D'Onofrio, Claudio; Matarese, Fabiola; Cuzzola, ANGELA ROSA
A comprehensive study for the validation of a LC/MS/MS method for the determination of free and total forms of urinary cortisol and its metabolites 1-gen-2014 Cuzzola, ANGELA ROSA; Mazzini, Francesco; Petri, Antonella
Caratterizzazione del profilo degli aromi delle uve di Sangiovese coltivato in Toscana in relazione all’area di provenienza, l’annata e il clone 1-gen-2014 D'Onofrio, Claudio; Ducci, E.; Cuzzola, ANGELA ROSA; Scalabrelli, Giancarlo
Expression of terpene synthase genes associated with the formation of volatiles in different organs of Vitis vinifera 1-gen-2014 Matarese, Fabiola; Cuzzola, ANGELA ROSA; Scalabrelli, Giancarlo; D'Onofrio, Claudio
Modificazione dei composti aromatici nelle uve Corvina, Corvinone e Rondinella durante l'appassimento in fruttaio. 1-gen-2014 Mencarelli, F.; Bellincontro, A.; Cuzzola, ANGELA ROSA; D'Onofrio, Claudio; Accordini, D.
Potential of a multiparametric optical sensor for determining in situ the maturity components of red and white vitis vinifera wine grapes 1-gen-2013 Agati, G; D'Onofrio, Claudio; Ducci, Eleonora; Cuzzola, ANGELA ROSA; Remorini, Damiano; Tuccio, L; Lazzini, F; Mattii, G.
Effetto dei livelli radiativi e della temperatura dell’acino sul contenuto in aromi delle uve. 1-gen-2012 D'Onofrio, Claudio; Ducci, Eleonora; Matarese, Fabiola; Cuzzola, ANGELA ROSA; Nuzzo, V; Storchi, P; Perria, R; Scalabrelli, Giancarlo
Monitoring proton dissociation and solution conformation of chiral ytterbium complexes with near-IR CD 1-gen-2005 Lelli, M; Pintacuda, G; Cuzzola, ANGELA ROSA; DI BARI, Lorenzo
Investigation of hexabromocyclododecane thermal degradation pathways by gas chromatography/mass spectrometry 1-gen-2001 Barontini, Federica; Cozzani, V; Cuzzola, ANGELA ROSA; Petarca, Luigi