CASAROSA, LAURA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.772
EU - Europa 2.681
AS - Asia 837
AF - Africa 146
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 3
SA - Sud America 3
Totale 7.445
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.629
IT - Italia 1.205
CN - Cina 527
SE - Svezia 399
DE - Germania 288
BG - Bulgaria 251
CA - Canada 142
UA - Ucraina 135
GB - Regno Unito 125
TR - Turchia 94
FI - Finlandia 93
VN - Vietnam 91
CH - Svizzera 56
FR - Francia 51
SN - Senegal 51
NG - Nigeria 47
SG - Singapore 46
CI - Costa d'Avorio 43
IN - India 41
HK - Hong Kong 23
RU - Federazione Russa 19
BE - Belgio 16
PT - Portogallo 15
PL - Polonia 10
AT - Austria 5
JP - Giappone 5
EG - Egitto 4
EU - Europa 3
IL - Israele 3
NL - Olanda 3
AU - Australia 2
DK - Danimarca 2
IE - Irlanda 2
IR - Iran 2
PK - Pakistan 2
RO - Romania 2
BR - Brasile 1
CZ - Repubblica Ceca 1
ES - Italia 1
GE - Georgia 1
MD - Moldavia 1
MX - Messico 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
RS - Serbia 1
TH - Thailandia 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 7.445
Città #
Chandler 506
Woodbridge 441
Ann Arbor 408
Milan 254
Sofia 251
Houston 246
Beijing 231
Jacksonville 197
Fairfield 162
New York 157
Ashburn 147
Ottawa 139
Serra 126
Princeton 107
Lawrence 95
Izmir 91
Wilmington 91
Nanjing 80
Florence 70
Medford 67
Seattle 56
Cambridge 55
Dong Ket 52
Bern 51
Dakar 51
Frankfurt am Main 48
Lagos 47
Nanchang 45
Abidjan 43
Des Moines 43
Rome 41
Pisa 36
Dearborn 35
Bremen 34
Jüchen 34
London 34
Boulder 32
Genova 32
Redwood City 28
Shenyang 26
Hebei 23
Hong Kong 21
Los Angeles 21
Pune 21
Bari 18
Falls Church 16
Brussels 15
Auburn Hills 14
Changsha 14
Jiaxing 14
Kunming 13
Lancaster 13
Norwalk 13
Hefei 12
Ogden 12
San Diego 12
Boardman 11
Tianjin 11
Hangzhou 10
Padova 9
Shanghai 9
Nürnberg 8
Orange 8
Capannori 7
Pagani 7
Palermo 7
Pellezzano 7
Potenza 7
Reggio Calabria 7
Council Bluffs 6
Guangzhou 6
Jinan 6
Naples 6
Sassari 6
Tappahannock 6
Warsaw 6
Bitonto 5
Cadoneghe 5
Edinburgh 5
Messina 5
Noicattaro 5
Phoenix 5
Verona 5
Vienna 5
Avellino 4
Bologna 4
Genoa 4
Lanzhou 4
Lucca 4
Porto Azzurro 4
Washington 4
Borgosatollo 3
Cascina 3
Caserta 3
Catania 3
Cattolica 3
Chicago 3
Düsseldorf 3
Helsinki 3
Indiana 3
Totale 5.186
Nome #
Caratteristiche qualitative del latte e del formaggio Caciocavallo nella razza bovina Podolica 320
Cholesterol and fatty acids oxidation in meat from three muscles of Massese suckling lambs slaughtered at different weights 168
Environmental impact caused by wild ungulates in protected areas 162
Olive Pomace in Diet Limits Lipid Peroxidation of Sausages from Cinta Senese Swine 152
Histological Characteristics, Fatty Acid Composition of Lipid Fractions, and Cholesterol Content of Semimembranosus and Triceps Brachii Muscles in Maremmana and Limousine Bovine Breeds 143
Milk characteristics of grazing sheep fed with different hay/concentrate ratio 135
Nutritive characteristics of different varieties of favino seeds (Vicia faba minor) 130
Effects of storage time on technological ovine milk traits 130
Aspetti dell’allevamento della razza Chianina in Valtiberina: indagine conoscitiva e miglioramento agronomico dei pascoli 124
Caratteristiche chimico nutrizionali del seme di alcune varietà di favino (Vicia Faba Minor) 124
Innovazione e perfezionamento tecnologico in acquacoltura mediante l'ottenimento di linee poliploidi sterili e ginogenotiche nella trota fario (Salmo trutta) e trota iridea (Oncorhyncus mikiss) - Sottoprogetto A: Tecnologie di impiego aziendale per la produzione di linee poliploidi sterili 123
Cambiamenti climatici e sistemi foraggeri: aspetti produttivi e nutrizionali del sorgo da foraggio in situazioni di aridità 123
Effect of linseed supplementation on fatty acid composition and lipid oxidation of Maremmana beef 122
Caratteristiche chimiche dei foraggi e aspetti di sanità animale 116
Analysis of the land use and grazing management in dairy sheep farms using a GIS methodology 109
Preliminary research on environmental impact of woodland grazing by pigs 108
Aflatoxin content in organic maize and sorghum for animal feed 108
Sorghum used to fodder production in dry farming 106
Valutazione dell’attitudine alla coagulazione presamica del latte di bovine Frisone, Brune e Reggiane 102
Influence of administration of wholemeal Sunflower seed meal on several metabolic parameters and on milk quality of meat-sheep 100
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 96
Aflatossine in mais e sorgo biologici per l’alimentazione del bestiame 95
Indagine preliminare sulla qualità della lana di pecora Garfagnina Bianca 95
The content of cla and alpha-linolenic acid in sn-2 of ovine milk triglycerides as affected by dietary lipid supplementation 93
Meat quality traits of heavy pigs for the production of traditional Tuscan salami 92
Effect of different doses of cracked whole soybean on milk fatty acid composition in buffalo 90
Caratterizzazione dell’allevamento ovino in provincia di Livorno. Nota III: Gestione degli allevamenti 86
Sunflower seed meal characterization for animal feeding 84
Confronto tra sistemi di allevamento in vitelli di razza Chianina. 83
Meat quality traits of heavy pigs for the production of traditional Tuscan salami 83
Meat quality traits of heavy pigs for the production of traditional Tuscan salami 82
Caratteristiche tecnologiche del latte di bovine di razza Jersey 82
Nutritive characteristics of different varieties of favino seeds (Vicia faba minor) 81
Aflatossine in mais e sorgo biologici per l’alimentazione del bestiame 80
Pecorino cheese quality as affected by milk storage time 80
Acid composition of gilthead seabream fillet (Sparur aurata L.) fed with different lipid sources: preliminary evaluation 79
Alimentazione e qualità della carne in agnelli Appenninici. Nota II: Quadro lipemico, contenuto di colesterolo e composizione acidica della carne e del grasso 78
Alimentazione e qualità della carne in agnelli Appenninici. Nota I: Accrescimento, resa al macello, composizione, reologia 78
Sorghum utilization for summer grazing: dhurrin problem 78
Volatile compounds of ewes’ cheese as affected by different pastures 76
Effetti del pascolo sul contenuto di CLA e di acido vaccenico nel latte, nel formaggio e nella ricotta di pecore di razza Sarda 76
Production and quality of sheep's milk according to different animal breeding system 76
Effects of sheep grazing on sandy soils and turf quality 75
Milk sheep quality variations during lactation in grazing and confined reared ewes 74
Effect of different processing methods on the nutritional characteristics and tannin content of fababean seed (Vicia faba minor) 74
Profile of fatty acid lipid fractions of omega-3 fatty acid-enriched table eggs 74
La biodiversità degli animali di interesse zootecnico della Garfagnana 73
Effect of linseed supplementation on total longissimus muscle lipid composition and shelf-life of beef from young Maremmana bulls 72
The smell of longevity: a combination of Volatile Organic Compounds (VOCs) can discriminate centenarians and their offspring from age-matched subjects and young controls 72
L'allevamento del colombo da carne: osservazioni su diversi sistemi di alimentazione 71
Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of spontaneous and seeded pastures 71
Effects of storage time on technological ovine milk traits 71
Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs 71
Caratteristiche nutrizionali di alcuni sottoprodotti della Garfagnana utilizzati nell’alimentazione del suino pesante 68
Consumo di carne e salute 68
Production and environmental aspects of organic pig livestock 67
The rearing of Chianina breed in Livorno area 66
Caratterizzazione dell’allevamento ovino in provincia di Livorno. Nota II: La produzione foraggera 65
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneus and intramuscular fat in commercial hybrids of sturgeons (Acipenser baeri x Acipenser tarsmontanus) during storage at 4°C 65
Acidic composition of gilthead seabream fillets (Sparus aurata L.) fed with different lipid sources: preliminary evaluation 64
Diets supplemented with condensed and hydrolysable tannins affected rumen fatty acid profile and plasmalogen lipids, ammonia and methane production in an in vitro study 63
Ricerca per lo sviluppo dell'acquacoltura di acqua dolce in Toscana - Cap. IV: Innovazione e perfezionamento tecnologico in acquacoltura mediante l'ottenimento di linee poliploidi sterili e ginogenotiche nella trota fario (Salmo trutta) e trota iridea (Oncorhyncus mikiss) - Sottoprogetto A: Tecnologie di impiego aziendale per la produzione di linee poliploidi sterili 62
Andamento della produzione quanti-qualitativa di latte in capre di razza Saanen nel primo anno di trattamento vaccinale per la Blue Tongue 62
Variazione delle caratteristiche tecnologiche del latte di capra durante la lattazione 62
Effetto dell'ordine di lattazione sulla produzione e la qualità del latte in capre Saanen 61
Caratteristiche qualitative della carne di agnelli di razza Garfagnina Bianca 61
Attitudine alla trasformazione casearia del latte di tre razze ovine allevate in Toscana 60
Histochemical characterisation and gene expression analysis of skeletal muscles from maremmana and aubrac steers reared on grazing and feedlot systems 60
Risultati preliminari sulla costituzione di nuove linee triploidi e ginogenati partenogenetici in Oncorhynchus Mykiss Walb. (Trota iridea) 59
Sorghum utilization for summer grazing:dhurrin problem 59
Recupero e valorizzazione di fonti proteiche alternative alla soia idonee agli ambienti ed alle realtà zootecniche regionali 58
Effetto del pascolamento boschivo sulle caratteristiche della carcassa suina 57
Production and quality of sheep's milk according to different animal breeding system 56
Innovazione e perfezionamento tecnologico in acquacoltura mediante l'ottenimento di linee poliploidi sterili e ginogenotiche nella trota fario (Salmo trutta) e trota iridea (Oncorhyncus mikiss) - Sottoprogetto B: Tecnologie di impiego aziendale per la produzione di linee ginogenotiche 53
Monitoring of fatty acids composition of intraperitoneal, subcutaneous and intramuscolar fatt in commercial hybrids of sturgeon (Arcipenser baeri x Arcipenser trasmontanus) during storage at 4°C 52
Caratteristiche dietetico nutrizionali delle carni di daino (Dama dama) 50
Componente lipidica delle carni di agnello di tre razze ovine autoctone toscane 47
Utilizzo del pascolo boschivo nell'allevamento biologico del suino 47
Nutraceutical and technological properties of buffalo and sheep cheese produced by the addition of kiwi juice as a coagulant 47
Recupero alla produttività di pascoli collinari nell’ambito della gestione di ungulati selvatici 46
Effect on acidic composition in fillets of gilthed seabream (Sparus aurata L.) of two diets with different lipids content 46
Utilizzazione dei residui di salina per il trattamento della paglia: effetti su digeribilità e valore nutritivo 44
Caratterizzazione dell’allevamento ovino in provincia di Livorno. Nota I: Aspetti generali 42
Caratterizzazione dell’allevamento ovino in provincia di Livorno. Nota III: Gestione degli allevamenti 41
Variability of Milk Reological Properties from Three Italian Cattle Breeds During Lactation 40
Tracciabilità e valorizzazione delle produzioni ovine e caprine 39
Milk sheep quality variations during lactation in grazing and confined reared ewes 39
Proteolisi e lipolisi in formaggi ottenuti da latte di pecore Massesi e Garfagnine 39
Variazione stagionale dell’attitudine alla coagulazione del latte di tre razze bovine 37
Systèmes de production ovin-caprin dans la province de Livourne et en Corse: occupation de l’espace et fonctionnement zootechnique 37
Correlation of Breed, Growth Performance, and Rumen Microbiota in Two Rustic Cattle Breeds Reared Under Different Conditions 34
Preliminary results of application technologies to achieve the fish farms in Garfagnana: triployds and monosex females in brown trout (Salmo Trutta L.) 30
Metodologie di allevamento degli ovini in provincia di Livorno 28
L’allevamento degli ungulati selvatici in Lunigiana 27
La produzione foraggera in alcune località della Lunigiana interessate all'allevamento di ungulati selvatici 27
Outcomes of a comparison between pastoral and silvopastoral management on beef cattle productivity, animal welfare and pasture depletion in a Mediterranean extensive farm 25
Effect of Cooking with Superheated (SHS) vs. Standard Steam Oven on the Fatty Acids Profile of Different Kinds of Meat and Fish 17
Linseed supplementation in the diet of fattening pigs: Effect on the fatty acid profile of different pork cuts 14
Dietary supplementation with natural antioxidants: assessment of growth performance and meat quality in broiler chickens 4
Totale 7.541
Categoria #
all - tutte 17.965
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 17.965


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201994 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 54 40
2019/2020916 166 104 20 40 65 82 95 37 66 80 148 13
2020/2021699 49 15 42 25 77 46 48 113 32 48 75 129
2021/2022936 36 92 18 43 185 126 25 46 34 23 31 277
2022/20231.591 148 206 89 166 197 190 17 123 313 6 112 24
2023/20241.038 150 116 150 111 183 218 30 9 22 31 18 0
Totale 7.541