RUSSO, CLAUDIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.073
EU - Europa 4.701
AS - Asia 1.930
AF - Africa 134
SA - Sud America 64
OC - Oceania 18
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 13.923
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.806
IT - Italia 2.233
CN - Cina 783
SE - Svezia 630
DE - Germania 440
SG - Singapore 397
BG - Bulgaria 387
TR - Turchia 266
CA - Canada 248
GB - Regno Unito 218
VN - Vietnam 205
UA - Ucraina 195
FI - Finlandia 136
FR - Francia 102
CH - Svizzera 81
IN - India 79
RU - Federazione Russa 74
CI - Costa d'Avorio 54
HK - Hong Kong 46
BR - Brasile 45
BE - Belgio 42
ES - Italia 42
ID - Indonesia 30
PH - Filippine 30
JP - Giappone 26
NG - Nigeria 25
NL - Olanda 20
PL - Polonia 20
SN - Senegal 20
RO - Romania 19
AU - Australia 13
PK - Pakistan 13
MX - Messico 12
AT - Austria 11
IE - Irlanda 11
TH - Thailandia 11
BJ - Benin 8
CZ - Repubblica Ceca 8
CO - Colombia 7
GH - Ghana 7
EG - Egitto 6
AR - Argentina 5
CY - Cipro 5
HU - Ungheria 5
NO - Norvegia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
SA - Arabia Saudita 5
IR - Iran 4
JO - Giordania 4
MY - Malesia 4
PE - Perù 4
PT - Portogallo 4
RS - Serbia 4
ZA - Sudafrica 4
CR - Costa Rica 3
HR - Croazia 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 3
LV - Lettonia 3
TW - Taiwan 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
DZ - Algeria 2
EC - Ecuador 2
EE - Estonia 2
EU - Europa 2
GE - Georgia 2
GR - Grecia 2
KR - Corea 2
MM - Myanmar 2
MU - Mauritius 2
PR - Porto Rico 2
RW - Ruanda 2
SD - Sudan 2
UZ - Uzbekistan 2
A1 - Anonimo 1
BD - Bangladesh 1
BN - Brunei Darussalam 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
KH - Cambogia 1
LT - Lituania 1
MW - Malawi 1
NI - Nicaragua 1
SI - Slovenia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SV - El Salvador 1
ZW - Zimbabwe 1
Totale 13.923
Città #
Ann Arbor 798
Woodbridge 628
Santa Clara 601
Chandler 524
Houston 423
Serra 382
Sofia 379
Fairfield 333
Ashburn 312
Milan 292
Beijing 265
Jacksonville 259
New York 239
Ottawa 230
Singapore 226
Boardman 214
Wilmington 198
Princeton 180
Izmir 164
Nanjing 152
Lawrence 150
Seattle 149
Medford 130
Cambridge 121
Frankfurt am Main 107
Des Moines 88
Dong Ket 76
Bern 71
Istanbul 67
Redwood City 64
Dearborn 61
Nanchang 60
Abidjan 54
Rome 53
Pisa 51
Florence 45
Jüchen 43
Padova 39
Hong Kong 38
Boulder 36
Falls Church 36
London 35
San Diego 34
Bremen 30
Kunming 30
Shanghai 24
Dallas 23
Düsseldorf 22
Lagos 22
Los Angeles 21
Shenyang 21
Dakar 20
Gallicano 20
Hebei 20
Ogden 20
Brussels 19
Pune 19
Napoli 18
Changsha 17
Hangzhou 17
Tianjin 17
Lucca 16
Naples 16
Lancaster 15
Phoenix 15
Indiana 14
Jiaxing 14
Washington 14
Bologna 12
Brescia 12
Fuzhou 12
Guangzhou 12
Jakarta 12
Norwalk 12
Perugia 12
Marseille 11
Modena 11
A Coruña 10
Angri 10
Auburn Hills 10
Hefei 10
Lanzhou 10
Bari 9
Capannori 9
Livorno 9
Orange 9
Parma 9
Toronto 9
Vienna 9
Cotonou 8
Hyderabad 8
Melfi 8
Nürnberg 8
Accra 7
Imola 7
Kocaeli 7
Monza 7
Nalinnes 7
Santa Caterina Albanese 7
Tappahannock 7
Totale 9.191
Nome #
Larvicidal activity of neem oil (Azadirachta indica) formulation against larva of Aedes albopictus mosquitoes to improve animal welfare 343
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 295
Inbreeding depression on morphological traits in an Italian population of the Basset Hound dog 183
Fatty acid and microbiological profile of the meat (longissimus dorsi muscle) of wild boar (Sus scropha scropha) hunted in Tuscany 180
Inbreeding may affect phenotypic traits in an Italian population of Basset Hound dogs 179
Investigation on sheep farm characteristics, wolf predation and animal welfare in the Grosseto province (Italy). 168
Investigation on the "Club Foot" disorder in Arabian Pureblood horses reared in Italy 166
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 164
The influence of dietary chestnut and quebracho tannins mix on rabbit meat quality 160
Influence of partial replacement of soya bean meal by faba beans or peas in heavy pigs diet on meat quality, residual anti-nutritional factors and phytoestrogen content 159
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 158
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 151
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 149
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 148
Effect of some factors of variability on carcass weight of organically reared beef 147
Oxidative stress in slow growing rabbits 142
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 141
Concentrations of some toxic and trace elements in wild boar (Sus scrofa) organs and tissues in different areas of the Province of Viterbo, Central Italy 140
Haematic parameters and meat quality of differently captured fallow deer (Dama dama) 137
Osservazione sulla durata dell'interparto nelle pecore di razza Massese 135
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 132
Typical dairy products in Africa from local animal resources 131
Caratteristiche di allevamento e qualità del latte ovino nella zona costiera della toscana nord-occidentale 128
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 127
The presence of wolves in the Orecchiella Natural Park and in the Orrido di Botri Natural Reserve: preliminary results 127
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 126
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 126
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 126
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 123
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 122
Red deer (Cervus elaphus) damage investigation in Foreste Casentinesi, Monte Falterona and Campigna National Park 121
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 120
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 120
Impact of wolf (Canis lupus) on animal husbandry in an Apennine province 119
Influenza della parziale introduzione di fonti proteiche alternative alla soia su alcuni parametri metabolici e immunologici in suini all'ingrasso 118
Impiego di fonti proteiche alternative alla soia nell'alimentazione del suino pesante 115
Effect of inbreeding on the “club foot” disorder in arabian pureblood horses reared in Italy 115
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 114
Genome scan for the possibility of identifying candidate resistance genes for goat lentiviral infections in the Italian Garfagnina goat breed 114
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 113
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 111
Italian regulation of management and hunting of Alpine and Appenine ungulates 108
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 108
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 108
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 107
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 106
Preliminary study on animal welfare index in sheep farms in Grosseto district 106
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 105
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 105
From the Semen Collection Method to the Hatchlings: The Use of Cryopreserved Sperm from Pheasants Fed an Antioxidant-Enriched Diet 105
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 104
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 103
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 102
Fallow deer (Dama dama) meat quality: preliminary results 100
Impiego di un antiossidante naturale (estratto di rosmarino): effetti sulle prestazioni produttive e sui processi ossidativi della carne di coniglio 98
Meat quality of three italian breed young bulls 97
Meat quality of beef reared with organic system 96
Effects of animal breeding on meat quality 96
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 96
Osservazioni sull’elaborazione di dati di macellazione e l’uso dell’analisi della covarianza in zootecnia. 95
Organic beef production system: carcass and meat quality 95
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 95
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 95
First results on the presence of european wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) on the island of Pantelleria (Sicily - Italy) 94
Il Parco Faunistico del Monte Amiata: aspetti descrittivi 93
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 92
Effect of slaughtering age on CLA isomers content in meat fat of Mucca Pisana calves 90
Wolf (Canis lupus) predation on ovine Zerasca breed in Massa-Carrara province. 90
Identificazione di geni candidati per la resistenza alle infezioni da Lentivirus nella capra di razza Garfagnina 90
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 88
Organic beef production system: carcass and meat quality 87
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 87
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 84
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 83
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 83
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 83
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 82
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 82
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 81
Qualification of Zerasca lambs: 2. Meat quality 81
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 80
Preliminary results of fatty acid composition of meat from red deer hunted in Tuscany (Italy) 80
Meat from wild ungulates: ensuring quality and hygiene of an increasing resource 80
Sheep predation: Charcteristics and risk factors 79
Relationship among meat quality traits of longissimus thoracis in beef cattle 79
Effect of Vacuum or Modified Atmosphere Packaging on Some Beef Quality Characteristics 79
Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs 79
La Cluster Analysis sui parametri di colore della carne e la stratificazione genetica ottenuta mediante marcatori genomici 79
Acoustic analysis of wolf howls recorded in Apennine areas with diferent vegetation covers 79
Qualità della carcassa e della carne in vitelloni di razza Chianina. 77
Carcass and meat quality of organic beef: a brief review 77
Caratteristiche della carcassa e delle carni di vitelloni Piemontesi allevati in Toscana 77
Effetto della diversa fonte proteica della dieta sulla qualità della carne di agnelli 76
Oxidation and antioxidant status: effects on shelf-life of meat from Limousine cattle fed with supplements of alpha-tocopherol 76
Rearing method of wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) for reintroduction in Sicily (Italy) 76
Effect of Outdoor Rearing System, in Floor Cage, on Meat Quality of Slow Growing Rabbits 75
Monitoraggio della popolazione di mufloni (ovis orientalis musimon) sulla Pania di Corfino: indagine preliminare 74
Analisi preliminare della variabilità genetica della razza caprina Garfagnina stimata attraverso l’uso degli SNP e dei microsatelliti 74
La predazione negli allevamenti ovi-caprini dell'entroterra savonese 73
Qualità delle carcasse e caratteristiche chimico-fisiche delle carni negli ovini 72
Totale 11.234
Categoria #
all - tutte 37.032
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 37.032


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020921 0 0 0 0 0 142 158 98 138 178 176 31
2020/20211.331 81 47 95 45 131 57 90 156 105 167 80 277
2021/20221.932 41 137 73 155 318 275 55 127 100 45 116 490
2022/20231.954 276 213 143 191 241 231 45 132 374 6 82 20
2023/20241.772 208 175 213 121 256 319 76 56 39 73 61 175
2024/20251.417 55 219 102 267 465 309 0 0 0 0 0 0
Totale 14.270