RUSSO, CLAUDIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.433
EU - Europa 4.642
AS - Asia 1.865
AF - Africa 134
SA - Sud America 64
OC - Oceania 18
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 13.159
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.170
IT - Italia 2.215
CN - Cina 762
SE - Svezia 630
DE - Germania 437
BG - Bulgaria 387
SG - Singapore 363
TR - Turchia 260
CA - Canada 248
GB - Regno Unito 218
VN - Vietnam 205
UA - Ucraina 195
FI - Finlandia 134
FR - Francia 97
CH - Svizzera 81
IN - India 79
CI - Costa d'Avorio 54
HK - Hong Kong 46
RU - Federazione Russa 46
BR - Brasile 45
BE - Belgio 42
ES - Italia 42
ID - Indonesia 30
PH - Filippine 30
JP - Giappone 26
NG - Nigeria 25
PL - Polonia 20
SN - Senegal 20
RO - Romania 19
NL - Olanda 17
AU - Australia 13
PK - Pakistan 13
AT - Austria 11
IE - Irlanda 11
TH - Thailandia 11
MX - Messico 9
BJ - Benin 8
CZ - Repubblica Ceca 8
CO - Colombia 7
GH - Ghana 7
EG - Egitto 6
AR - Argentina 5
CY - Cipro 5
HU - Ungheria 5
NO - Norvegia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
IR - Iran 4
JO - Giordania 4
PE - Perù 4
PT - Portogallo 4
RS - Serbia 4
SA - Arabia Saudita 4
ZA - Sudafrica 4
CR - Costa Rica 3
HR - Croazia 3
IQ - Iraq 3
LV - Lettonia 3
MY - Malesia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
DZ - Algeria 2
EC - Ecuador 2
EE - Estonia 2
EU - Europa 2
GE - Georgia 2
GR - Grecia 2
IL - Israele 2
KR - Corea 2
MM - Myanmar 2
MU - Mauritius 2
PR - Porto Rico 2
RW - Ruanda 2
SD - Sudan 2
TW - Taiwan 2
UZ - Uzbekistan 2
A1 - Anonimo 1
BD - Bangladesh 1
BN - Brunei Darussalam 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
KH - Cambogia 1
LT - Lituania 1
MW - Malawi 1
SI - Slovenia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SV - El Salvador 1
ZW - Zimbabwe 1
Totale 13.159
Città #
Ann Arbor 798
Woodbridge 628
Chandler 524
Houston 423
Serra 382
Sofia 379
Fairfield 333
Milan 292
Ashburn 284
Beijing 264
Jacksonville 259
New York 239
Ottawa 230
Boardman 214
Wilmington 198
Singapore 197
Princeton 180
Izmir 164
Nanjing 152
Lawrence 150
Seattle 149
Medford 130
Cambridge 121
Frankfurt am Main 104
Des Moines 88
Dong Ket 76
Bern 71
Istanbul 67
Redwood City 64
Dearborn 61
Nanchang 60
Abidjan 54
Rome 53
Pisa 50
Jüchen 43
Florence 42
Padova 39
Hong Kong 38
Boulder 36
Falls Church 36
London 35
San Diego 34
Bremen 30
Kunming 30
Dallas 23
Shanghai 23
Düsseldorf 22
Lagos 22
Shenyang 21
Dakar 20
Gallicano 20
Hebei 20
Ogden 20
Brussels 19
Los Angeles 19
Pune 19
Napoli 18
Changsha 17
Hangzhou 17
Tianjin 17
Lucca 16
Naples 16
Lancaster 15
Phoenix 15
Indiana 14
Jiaxing 14
Bologna 12
Fuzhou 12
Guangzhou 12
Jakarta 12
Norwalk 12
Perugia 12
Washington 12
Marseille 11
Modena 11
A Coruña 10
Angri 10
Auburn Hills 10
Hefei 10
Lanzhou 10
Bari 9
Brescia 9
Capannori 9
Livorno 9
Orange 9
Parma 9
Santa Clara 9
Toronto 9
Vienna 9
Cotonou 8
Hyderabad 8
Melfi 8
Nürnberg 8
Accra 7
Imola 7
Kocaeli 7
Monza 7
Nalinnes 7
Santa Caterina Albanese 7
Tappahannock 7
Totale 8.526
Nome #
Larvicidal activity of neem oil (Azadirachta indica) formulation against larva of Aedes albopictus mosquitoes to improve animal welfare 328
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 290
Inbreeding depression on morphological traits in an Italian population of the Basset Hound dog 175
Fatty acid and microbiological profile of the meat (longissimus dorsi muscle) of wild boar (Sus scropha scropha) hunted in Tuscany 174
Inbreeding may affect phenotypic traits in an Italian population of Basset Hound dogs 173
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 160
Investigation on the "Club Foot" disorder in Arabian Pureblood horses reared in Italy 159
Influence of partial replacement of soya bean meal by faba beans or peas in heavy pigs diet on meat quality, residual anti-nutritional factors and phytoestrogen content 153
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 152
The influence of dietary chestnut and quebracho tannins mix on rabbit meat quality 151
Investigation on sheep farm characteristics, wolf predation and animal welfare in the Grosseto province (Italy). 150
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 146
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 142
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 142
Effect of some factors of variability on carcass weight of organically reared beef 139
Oxidative stress in slow growing rabbits 138
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 136
Concentrations of some toxic and trace elements in wild boar (Sus scrofa) organs and tissues in different areas of the Province of Viterbo, Central Italy 135
Haematic parameters and meat quality of differently captured fallow deer (Dama dama) 129
Osservazione sulla durata dell'interparto nelle pecore di razza Massese 127
Typical dairy products in Africa from local animal resources 126
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 124
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 122
Caratteristiche di allevamento e qualità del latte ovino nella zona costiera della toscana nord-occidentale 122
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 121
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 121
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 120
The presence of wolves in the Orecchiella Natural Park and in the Orrido di Botri Natural Reserve: preliminary results 119
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 117
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 116
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 116
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 115
Red deer (Cervus elaphus) damage investigation in Foreste Casentinesi, Monte Falterona and Campigna National Park 115
Impact of wolf (Canis lupus) on animal husbandry in an Apennine province 113
Influenza della parziale introduzione di fonti proteiche alternative alla soia su alcuni parametri metabolici e immunologici in suini all'ingrasso 111
Effect of inbreeding on the “club foot” disorder in arabian pureblood horses reared in Italy 110
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 109
Impiego di fonti proteiche alternative alla soia nell'alimentazione del suino pesante 109
Genome scan for the possibility of identifying candidate resistance genes for goat lentiviral infections in the Italian Garfagnina goat breed 108
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 105
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 104
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 103
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 103
Italian regulation of management and hunting of Alpine and Appenine ungulates 102
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 101
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 100
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 100
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 100
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 99
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 99
Preliminary study on animal welfare index in sheep farms in Grosseto district 98
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 97
From the Semen Collection Method to the Hatchlings: The Use of Cryopreserved Sperm from Pheasants Fed an Antioxidant-Enriched Diet 96
Fallow deer (Dama dama) meat quality: preliminary results 95
Impiego di un antiossidante naturale (estratto di rosmarino): effetti sulle prestazioni produttive e sui processi ossidativi della carne di coniglio 93
Effects of animal breeding on meat quality 91
Meat quality of three italian breed young bulls 91
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 91
Osservazioni sull’elaborazione di dati di macellazione e l’uso dell’analisi della covarianza in zootecnia. 90
Organic beef production system: carcass and meat quality 90
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 90
Meat quality of beef reared with organic system 89
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 89
Il Parco Faunistico del Monte Amiata: aspetti descrittivi 88
First results on the presence of european wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) on the island of Pantelleria (Sicily - Italy) 88
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 86
Identificazione di geni candidati per la resistenza alle infezioni da Lentivirus nella capra di razza Garfagnina 84
Effect of slaughtering age on CLA isomers content in meat fat of Mucca Pisana calves 83
Organic beef production system: carcass and meat quality 82
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 82
Wolf (Canis lupus) predation on ovine Zerasca breed in Massa-Carrara province. 82
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 80
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 78
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 78
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 78
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 78
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 77
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 76
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 75
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 75
Preliminary results of fatty acid composition of meat from red deer hunted in Tuscany (Italy) 75
Meat from wild ungulates: ensuring quality and hygiene of an increasing resource 75
Qualification of Zerasca lambs: 2. Meat quality 74
Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs 74
Sheep predation: Charcteristics and risk factors 73
Acoustic analysis of wolf howls recorded in Apennine areas with diferent vegetation covers 73
Relationship among meat quality traits of longissimus thoracis in beef cattle 72
Effect of Vacuum or Modified Atmosphere Packaging on Some Beef Quality Characteristics 72
La Cluster Analysis sui parametri di colore della carne e la stratificazione genetica ottenuta mediante marcatori genomici 72
Caratteristiche della carcassa e delle carni di vitelloni Piemontesi allevati in Toscana 72
Qualità della carcassa e della carne in vitelloni di razza Chianina. 71
Effect of Outdoor Rearing System, in Floor Cage, on Meat Quality of Slow Growing Rabbits 70
Oxidation and antioxidant status: effects on shelf-life of meat from Limousine cattle fed with supplements of alpha-tocopherol 70
Monitoraggio della popolazione di mufloni (ovis orientalis musimon) sulla Pania di Corfino: indagine preliminare 69
Effetto della diversa fonte proteica della dieta sulla qualità della carne di agnelli 69
Analisi preliminare della variabilità genetica della razza caprina Garfagnina stimata attraverso l’uso degli SNP e dei microsatelliti 69
Qualità delle carcasse e caratteristiche chimico-fisiche delle carni negli ovini 68
La predazione negli allevamenti ovi-caprini dell'entroterra savonese 68
Carcass and meat quality of organic beef: a brief review 68
Quality of carcass and meat in bullock of different genotypes raised under organic system 68
Totale 10.621
Categoria #
all - tutte 34.903
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 34.903


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.056 0 0 0 0 135 142 158 98 138 178 176 31
2020/20211.331 81 47 95 45 131 57 90 156 105 167 80 277
2021/20221.932 41 137 73 155 318 275 55 127 100 45 116 490
2022/20231.954 276 213 143 191 241 231 45 132 374 6 82 20
2023/20241.772 208 175 213 121 256 319 76 56 39 73 61 175
2024/2025651 55 219 102 266 9 0 0 0 0 0 0 0
Totale 13.504