RUSSO, CLAUDIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.666
EU - Europa 5.385
AS - Asia 5.204
SA - Sud America 624
AF - Africa 187
OC - Oceania 24
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 20.093
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.336
IT - Italia 2.465
CN - Cina 1.908
SG - Singapore 1.209
HK - Hong Kong 955
SE - Svezia 640
DE - Germania 537
BR - Brasile 526
BG - Bulgaria 387
VN - Vietnam 287
TR - Turchia 276
CA - Canada 272
GB - Regno Unito 268
UA - Ucraina 203
RU - Federazione Russa 181
FI - Finlandia 167
FR - Francia 140
KR - Corea 126
IN - India 109
CH - Svizzera 83
ES - Italia 64
JP - Giappone 60
CI - Costa d'Avorio 54
BE - Belgio 50
PH - Filippine 39
ID - Indonesia 37
NL - Olanda 34
AR - Argentina 33
MX - Messico 32
PL - Polonia 32
BD - Bangladesh 27
NG - Nigeria 26
PK - Pakistan 23
ZA - Sudafrica 23
RO - Romania 21
SN - Senegal 21
IQ - Iraq 20
AT - Austria 19
AU - Australia 19
IE - Irlanda 18
SA - Arabia Saudita 18
EC - Ecuador 16
CO - Colombia 14
VE - Venezuela 14
JO - Giordania 12
MA - Marocco 12
NO - Norvegia 12
TH - Thailandia 12
AE - Emirati Arabi Uniti 11
CZ - Repubblica Ceca 11
EG - Egitto 11
MY - Malesia 9
PT - Portogallo 9
BJ - Benin 8
UY - Uruguay 8
UZ - Uzbekistan 8
GH - Ghana 7
CY - Cipro 6
SI - Slovenia 6
TW - Taiwan 6
GE - Georgia 5
HU - Ungheria 5
IL - Israele 5
IR - Iran 5
KE - Kenya 5
KZ - Kazakistan 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PY - Paraguay 5
AL - Albania 4
CR - Costa Rica 4
DZ - Algeria 4
GR - Grecia 4
KG - Kirghizistan 4
LT - Lituania 4
LV - Lettonia 4
PE - Perù 4
RS - Serbia 4
AZ - Azerbaigian 3
EE - Estonia 3
ET - Etiopia 3
HR - Croazia 3
JM - Giamaica 3
LK - Sri Lanka 3
NI - Nicaragua 3
NP - Nepal 3
TN - Tunisia 3
TT - Trinidad e Tobago 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BB - Barbados 2
BO - Bolivia 2
CL - Cile 2
DO - Repubblica Dominicana 2
EU - Europa 2
HN - Honduras 2
LB - Libano 2
MM - Myanmar 2
MU - Mauritius 2
PA - Panama 2
PR - Porto Rico 2
RW - Ruanda 2
Totale 20.069
Città #
Hong Kong 943
Ashburn 874
Ann Arbor 798
Singapore 729
Shanghai 666
Woodbridge 628
Santa Clara 611
Chandler 524
Dallas 434
Houston 423
Serra 382
Sofia 379
Beijing 355
Fairfield 333
Milan 308
Jacksonville 260
New York 254
Ottawa 230
Boardman 215
Wilmington 198
Princeton 180
Izmir 164
Hefei 158
Nanjing 153
Seattle 151
Lawrence 150
Medford 130
Frankfurt am Main 129
Seoul 124
Cambridge 121
Los Angeles 107
Des Moines 88
Rome 82
Dong Ket 76
Bern 71
Istanbul 71
Munich 68
Redwood City 64
Buffalo 62
Dearborn 61
Nanchang 60
Pisa 58
Redondo Beach 55
Abidjan 54
Florence 53
Council Bluffs 52
London 49
Jüchen 43
Padova 43
São Paulo 37
Boulder 36
Falls Church 36
San Diego 34
Ho Chi Minh City 32
Kunming 32
Lucca 32
Bremen 30
Tokyo 30
Düsseldorf 28
Naples 24
Turku 24
Lagos 23
Dakar 21
Phoenix 21
Shenyang 21
Brooklyn 20
Changsha 20
Gallicano 20
Hebei 20
Ogden 20
Perugia 20
Brussels 19
Hangzhou 19
Pune 19
Fuzhou 18
Napoli 18
Tianjin 18
Belo Horizonte 16
Guangzhou 16
Hanoi 16
Jakarta 16
Warsaw 16
Bologna 15
Lancaster 15
San Francisco 15
Brescia 14
Indiana 14
Jiaxing 14
Modena 14
Washington 14
Campinas 13
Chennai 13
The Dalles 13
Vienna 13
Amman 12
Curitiba 12
Norwalk 12
Stockholm 12
Atlanta 11
Bari 11
Totale 13.230
Nome #
Larvicidal activity of neem oil (Azadirachta indica) formulation against larva of Aedes albopictus mosquitoes to improve animal welfare 420
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 352
Investigation on sheep farm characteristics, wolf predation and animal welfare in the Grosseto province (Italy). 253
Investigation on the "Club Foot" disorder in Arabian Pureblood horses reared in Italy 225
The influence of dietary chestnut and quebracho tannins mix on rabbit meat quality 221
Influence of partial replacement of soya bean meal by faba beans or peas in heavy pigs diet on meat quality, residual anti-nutritional factors and phytoestrogen content 212
Inbreeding depression on morphological traits in an Italian population of the Basset Hound dog 212
Fatty acid and microbiological profile of the meat (longissimus dorsi muscle) of wild boar (Sus scropha scropha) hunted in Tuscany 206
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 203
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 203
Inbreeding may affect phenotypic traits in an Italian population of Basset Hound dogs 200
Effetto della fonte energetica e dell’età di macellazione sulla produzione dell’agnello pesante 197
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 192
Relationship among meat quality traits of longissimus thoracis in beef cattle 191
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 185
Effect of some factors of variability on carcass weight of organically reared beef 183
From the Semen Collection Method to the Hatchlings: The Use of Cryopreserved Sperm from Pheasants Fed an Antioxidant-Enriched Diet 181
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 180
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 179
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 177
Genome scan for the possibility of identifying candidate resistance genes for goat lentiviral infections in the Italian Garfagnina goat breed 176
Qualità della carcassa e della carne in vitelloni di razza Chianina. 174
Haematic parameters and meat quality of differently captured fallow deer (Dama dama) 174
Osservazione sulla durata dell'interparto nelle pecore di razza Massese 172
Oxidative stress in slow growing rabbits 172
Concentrations of some toxic and trace elements in wild boar (Sus scrofa) organs and tissues in different areas of the Province of Viterbo, Central Italy 172
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 169
Impact of wolf (Canis lupus) on animal husbandry in an Apennine province 164
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 162
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 162
Preliminary study on animal welfare index in sheep farms in Grosseto district 162
The presence of wolves in the Orecchiella Natural Park and in the Orrido di Botri Natural Reserve: preliminary results 161
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 160
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 160
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 160
Red deer (Cervus elaphus) damage investigation in Foreste Casentinesi, Monte Falterona and Campigna National Park 159
Typical dairy products in Africa from local animal resources 159
Effect of inbreeding on the “club foot” disorder in arabian pureblood horses reared in Italy 157
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 155
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 153
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 152
Effetto della durata del pascolo sulla composizione tissutale del taglio campione e sulle caratteristiche chimico-fisiche del muscolo longissimus thoracis di puledri da carne. "Agricoltura Ricerca" 151
Caratteristiche di allevamento e qualità del latte ovino nella zona costiera della toscana nord-occidentale 151
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 150
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 149
Influenza della parziale introduzione di fonti proteiche alternative alla soia su alcuni parametri metabolici e immunologici in suini all'ingrasso 149
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 148
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 148
Italian regulation of management and hunting of Alpine and Appenine ungulates 145
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 145
Impiego di fonti proteiche alternative alla soia nell'alimentazione del suino pesante 143
Identificazione di geni candidati per la resistenza alle infezioni da Lentivirus nella capra di razza Garfagnina 142
Organic beef production system: carcass and meat quality 141
Rearing method of wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) for reintroduction in Sicily (Italy) 139
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 138
Meat quality of beef reared with organic system 137
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 137
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 136
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 135
Fallow deer (Dama dama) meat quality: preliminary results 135
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 133
Carcass and meat quality of organic beef: a brief review 132
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 132
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 131
Osservazioni sull’elaborazione di dati di macellazione e l’uso dell’analisi della covarianza in zootecnia. 130
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 130
Organic beef production system: carcass and meat quality 129
Impiego di un antiossidante naturale (estratto di rosmarino): effetti sulle prestazioni produttive e sui processi ossidativi della carne di coniglio 128
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 128
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 126
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 125
Il Parco Faunistico del Monte Amiata: aspetti descrittivi 125
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 125
Effects of animal breeding on meat quality 124
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 123
Acoustic analysis of wolf howls recorded in Apennine areas with diferent vegetation covers 123
Optimization of a protocol for the cryopreservation of sperm in pellets for the common pheasant (Phasianus colchicus mongolicus) 123
First results on the presence of european wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) on the island of Pantelleria (Sicily - Italy) 122
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 121
Wolf (Canis lupus) predation on ovine Zerasca breed in Massa-Carrara province. 121
Meat quality of three italian breed young bulls 119
Effect of slaughtering age on CLA isomers content in meat fat of Mucca Pisana calves 119
Qualità delle carcasse e caratteristiche chimico-fisiche delle carni negli ovini 116
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 116
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 113
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 113
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 112
Studio dei rapporti fra parametri qualitativi della carne 112
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 110
Effects of storage on colour and water holding capacity of meat 109
Preliminary results of fatty acid composition of meat from red deer hunted in Tuscany (Italy) 109
Sheep predation: Charcteristics and risk factors 109
Qualità della carne derivata da tre differenti muscoli di vitelloni di razza Chianina alimentati con insilato di mais 108
Stima comparativa del coefficiente di ereditabilità della produzione di latte di ovini di razza alloctona (Sarda) allevata in parallelo o in competizione con la razza Massese. Nota 1. La pecora Massese in provincia di Pisa. 108
Settlement of a stable wolf pack in a highly anthropic area of Pisan hills: Relationship with animal husbandry and hunting in a human-wolf coexistence perspective 108
A Predator on the Doorstep: Kill Site Selection by a Lone Wolf in a Peri-Urban Park in a Mediterranean Area 107
Effetto della diversa fonte proteica della dieta sulla qualità della carne di agnelli 107
Oxidation and antioxidant status: effects on shelf-life of meat from Limousine cattle fed with supplements of alpha-tocopherol 107
L'EREDITABILITA' DEI PARAMETRI QUALITATIVI DEL LATTE OVINO. 1) STIME ESEGUITE CON IL CONFRONTO TRA MEZZE SORELLE: OSSERVAZIONI PRELIMINARI 106
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 106
Totale 15.271
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Totale 54.276


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021932 0 0 0 0 0 57 90 156 105 167 80 277
2021/20221.932 41 137 73 155 318 275 55 127 100 45 116 490
2022/20231.954 276 213 143 191 241 231 45 132 374 6 82 20
2023/20241.772 208 175 213 121 256 319 76 56 39 73 61 175
2024/20255.211 55 219 102 267 465 421 730 292 544 649 625 842
2025/20262.380 328 682 490 332 456 92 0 0 0 0 0 0
Totale 20.444