RUSSO, CLAUDIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.123
EU - Europa 4.552
AS - Asia 1.439
AF - Africa 119
SA - Sud America 56
OC - Oceania 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 12.304
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.864
IT - Italia 2.131
CN - Cina 697
SE - Svezia 630
DE - Germania 434
BG - Bulgaria 387
CA - Canada 244
GB - Regno Unito 208
VN - Vietnam 205
TR - Turchia 195
UA - Ucraina 194
FI - Finlandia 131
SG - Singapore 95
FR - Francia 93
CH - Svizzera 77
BE - Belgio 74
IN - India 69
CI - Costa d'Avorio 54
HK - Hong Kong 46
BR - Brasile 44
RU - Federazione Russa 44
ES - Italia 40
ID - Indonesia 27
JP - Giappone 25
NG - Nigeria 24
AT - Austria 20
PH - Filippine 20
SN - Senegal 20
PL - Polonia 19
RO - Romania 19
NL - Olanda 12
PK - Pakistan 12
TH - Thailandia 10
MX - Messico 9
AU - Australia 8
CZ - Repubblica Ceca 7
GH - Ghana 7
EG - Egitto 6
CY - Cipro 5
HU - Ungheria 5
IE - Irlanda 5
NO - Norvegia 5
CO - Colombia 4
IR - Iran 4
JO - Giordania 4
NZ - Nuova Zelanda 4
PE - Perù 4
PT - Portogallo 4
RS - Serbia 4
SA - Arabia Saudita 4
AR - Argentina 3
CR - Costa Rica 3
HR - Croazia 3
IQ - Iraq 3
MY - Malesia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
EU - Europa 2
GE - Georgia 2
GR - Grecia 2
IL - Israele 2
MM - Myanmar 2
PR - Porto Rico 2
RW - Ruanda 2
SD - Sudan 2
UZ - Uzbekistan 2
ZA - Sudafrica 2
A1 - Anonimo 1
BD - Bangladesh 1
BN - Brunei Darussalam 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
KH - Cambogia 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
MW - Malawi 1
SI - Slovenia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SV - El Salvador 1
TW - Taiwan 1
ZW - Zimbabwe 1
Totale 12.304
Città #
Ann Arbor 798
Woodbridge 628
Chandler 524
Houston 423
Serra 382
Sofia 379
Fairfield 333
Milan 319
Beijing 261
Jacksonville 259
New York 239
Ashburn 231
Ottawa 228
Wilmington 198
Princeton 180
Izmir 164
Nanjing 152
Lawrence 150
Seattle 149
Medford 130
Cambridge 121
Frankfurt am Main 104
Des Moines 88
Dong Ket 76
Bern 71
Redwood City 64
Dearborn 61
Nanchang 60
Abidjan 54
Brussels 51
Pisa 44
Rome 44
Jüchen 43
Boardman 39
Hong Kong 38
Boulder 36
Falls Church 36
London 34
San Diego 34
Bremen 30
Florence 30
Kunming 30
Padova 27
Düsseldorf 22
Lagos 22
Shenyang 21
Dakar 20
Gallicano 20
Hebei 20
Pune 19
Napoli 18
Vienna 18
Changsha 17
Hangzhou 17
Tianjin 17
Lancaster 15
Philadelphia 15
Indiana 14
Jiaxing 14
Naples 14
Lucca 13
Dallas 12
Norwalk 12
Perugia 12
Guangzhou 11
Marseille 11
Modena 11
A Coruña 10
Auburn Hills 10
Hefei 10
Jakarta 10
Lanzhou 10
Bari 9
Bologna 9
Brescia 9
Capannori 9
Livorno 9
Ogden 9
Orange 9
Parma 9
Shanghai 9
Toronto 9
Washington 9
Melfi 8
Nürnberg 8
Accra 7
Imola 7
Kocaeli 7
Monza 7
Nalinnes 7
Phoenix 7
Santa Caterina Albanese 7
Tappahannock 7
Torino 7
Warsaw 7
Brindisi 6
Bucharest 6
Campinas 6
Castelfiorentino 6
Foggia 6
Totale 7.992
Nome #
Larvicidal activity of neem oil (Azadirachta indica) formulation against larva of Aedes albopictus mosquitoes to improve animal welfare 289
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 282
Fatty acid and microbiological profile of the meat (longissimus dorsi muscle) of wild boar (Sus scropha scropha) hunted in Tuscany 168
Inbreeding may affect phenotypic traits in an Italian population of Basset Hound dogs 166
Inbreeding depression on morphological traits in an Italian population of the Basset Hound dog 165
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 156
Investigation on the "Club Foot" disorder in Arabian Pureblood horses reared in Italy 151
Influence of partial replacement of soya bean meal by faba beans or peas in heavy pigs diet on meat quality, residual anti-nutritional factors and phytoestrogen content 148
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 142
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 140
The influence of dietary chestnut and quebracho tannins mix on rabbit meat quality 140
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 139
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 134
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 134
Oxidative stress in slow growing rabbits 132
Effect of some factors of variability on carcass weight of organically reared beef 132
Concentrations of some toxic and trace elements in wild boar (Sus scrofa) organs and tissues in different areas of the Province of Viterbo, Central Italy 131
Osservazione sulla durata dell'interparto nelle pecore di razza Massese 125
Caratteristiche di allevamento e qualità del latte ovino nella zona costiera della toscana nord-occidentale 123
Typical dairy products in Africa from local animal resources 123
Haematic parameters and meat quality of differently captured fallow deer (Dama dama) 120
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 120
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 117
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 116
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 116
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 115
Red deer (Cervus elaphus) damage investigation in Foreste Casentinesi, Monte Falterona and Campigna National Park 113
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 113
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 110
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 110
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 108
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 107
Investigation on sheep farm characteristics, wolf predation and animal welfare in the Grosseto province (Italy). 107
The presence of wolves in the Orecchiella Natural Park and in the Orrido di Botri Natural Reserve: preliminary results 105
Influenza della parziale introduzione di fonti proteiche alternative alla soia su alcuni parametri metabolici e immunologici in suini all'ingrasso 105
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 103
Impact of wolf (Canis lupus) on animal husbandry in an Apennine province 103
Effect of inbreeding on the “club foot” disorder in arabian pureblood horses reared in Italy 102
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 100
Genome scan for the possibility of identifying candidate resistance genes for goat lentiviral infections in the Italian Garfagnina goat breed 100
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 99
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 99
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 97
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 96
Italian regulation of management and hunting of Alpine and Appenine ungulates 95
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 94
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 94
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 93
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 92
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 92
Fallow deer (Dama dama) meat quality: preliminary results 91
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 90
Osservazioni sull’elaborazione di dati di macellazione e l’uso dell’analisi della covarianza in zootecnia. 88
Impiego di un antiossidante naturale (estratto di rosmarino): effetti sulle prestazioni produttive e sui processi ossidativi della carne di coniglio 88
Impiego di fonti proteiche alternative alla soia nell'alimentazione del suino pesante 88
Preliminary study on animal welfare index in sheep farms in Grosseto district 88
Effects of animal breeding on meat quality 87
Meat quality of three italian breed young bulls 87
Organic beef production system: carcass and meat quality 86
First results on the presence of european wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) on the island of Pantelleria (Sicily - Italy) 86
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 86
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 86
Il Parco Faunistico del Monte Amiata: aspetti descrittivi 85
From the Semen Collection Method to the Hatchlings: The Use of Cryopreserved Sperm from Pheasants Fed an Antioxidant-Enriched Diet 82
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 80
Organic beef production system: carcass and meat quality 79
Meat quality of beef reared with organic system 79
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 78
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 76
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 76
Effect of slaughtering age on CLA isomers content in meat fat of Mucca Pisana calves 76
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 75
Wolf (Canis lupus) predation on ovine Zerasca breed in Massa-Carrara province. 75
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 74
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 74
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 74
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 74
Preliminary results of fatty acid composition of meat from red deer hunted in Tuscany (Italy) 72
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 72
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 71
Sheep predation: Charcteristics and risk factors 71
Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs 71
Caratteristiche della carcassa e delle carni di vitelloni Piemontesi allevati in Toscana 70
Meat from wild ungulates: ensuring quality and hygiene of an increasing resource 70
Effect of Vacuum or Modified Atmosphere Packaging on Some Beef Quality Characteristics 69
Qualità della carcassa e della carne in vitelloni di razza Chianina. 68
Relationship among meat quality traits of longissimus thoracis in beef cattle 68
Qualification of Zerasca lambs: 2. Meat quality 68
Acoustic analysis of wolf howls recorded in Apennine areas with diferent vegetation covers 67
Quality of carcass and meat in bullock of different genotypes raised under organic system 65
Effect of Outdoor Rearing System, in Floor Cage, on Meat Quality of Slow Growing Rabbits 65
Oxidation and antioxidant status: effects on shelf-life of meat from Limousine cattle fed with supplements of alpha-tocopherol 65
La Cluster Analysis sui parametri di colore della carne e la stratificazione genetica ottenuta mediante marcatori genomici 65
Analisi preliminare della variabilità genetica della razza caprina Garfagnina stimata attraverso l’uso degli SNP e dei microsatelliti 65
Identificazione di geni candidati per la resistenza alle infezioni da Lentivirus nella capra di razza Garfagnina 65
Qualità delle carcasse e caratteristiche chimico-fisiche delle carni negli ovini 64
Monitoraggio della popolazione di mufloni (ovis orientalis musimon) sulla Pania di Corfino: indagine preliminare 64
La predazione negli allevamenti ovi-caprini dell'entroterra savonese 64
Effetto della diversa fonte proteica della dieta sulla qualità della carne 64
Carcass and meat quality of organic beef: a brief review 64
Totale 10.016
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019491 0 0 0 0 0 0 0 0 53 226 125 87
2019/20201.955 277 267 213 142 135 142 158 98 138 178 176 31
2020/20211.331 81 47 95 45 131 57 90 156 105 167 80 277
2021/20221.932 41 137 73 155 318 275 55 127 100 45 116 490
2022/20231.987 276 213 143 191 241 231 62 135 375 11 84 25
2023/20241.530 255 179 217 126 263 319 76 56 39 0 0 0
Totale 12.644