PREZIUSO, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.099
EU - Europa 5.271
AS - Asia 2.174
AF - Africa 133
SA - Sud America 54
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 15.742
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.775
IT - Italia 2.416
CN - Cina 891
SE - Svezia 813
DE - Germania 454
BG - Bulgaria 453
SG - Singapore 427
CA - Canada 303
UA - Ucraina 301
TR - Turchia 297
VN - Vietnam 292
GB - Regno Unito 208
FI - Finlandia 192
FR - Francia 111
CH - Svizzera 101
IN - India 79
RU - Federazione Russa 55
HK - Hong Kong 52
CI - Costa d'Avorio 48
NG - Nigeria 45
TH - Thailandia 40
BR - Brasile 36
ES - Italia 29
PH - Filippine 25
BE - Belgio 24
MX - Messico 19
PL - Polonia 18
KR - Corea 16
NL - Olanda 16
GR - Grecia 14
SN - Senegal 14
AT - Austria 13
IE - Irlanda 13
RO - Romania 12
PE - Perù 11
BJ - Benin 10
MY - Malesia 8
TW - Taiwan 8
GE - Georgia 7
GH - Ghana 7
JP - Giappone 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
IR - Iran 6
AU - Australia 5
CL - Cile 5
CZ - Repubblica Ceca 5
KH - Cambogia 5
DK - Danimarca 4
EG - Egitto 3
ID - Indonesia 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 3
NO - Norvegia 3
PK - Pakistan 3
AR - Argentina 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RW - Ruanda 2
SB - Salomone, isole 2
ZA - Sudafrica 2
AL - Albania 1
BN - Brunei Darussalam 1
BS - Bahamas 1
BY - Bielorussia 1
EE - Estonia 1
IS - Islanda 1
MU - Mauritius 1
MW - Malawi 1
NP - Nepal 1
PT - Portogallo 1
SV - El Salvador 1
Totale 15.742
Città #
Ann Arbor 903
Woodbridge 770
Chandler 760
Houston 534
Santa Clara 509
Sofia 452
Jacksonville 395
Fairfield 376
Ashburn 363
Serra 354
Beijing 316
New York 285
Milan 281
Ottawa 280
Singapore 236
Boardman 219
Princeton 204
Izmir 202
Wilmington 186
Lawrence 177
Nanjing 167
Seattle 158
Medford 152
Cambridge 143
Des Moines 130
Bern 100
Frankfurt am Main 92
Nanchang 80
Istanbul 78
Dong Ket 76
Dearborn 75
Redwood City 73
Florence 67
Jüchen 63
Hong Kong 49
Abidjan 48
Düsseldorf 47
Rome 47
London 46
Lagos 43
Pisa 42
Kunming 37
Bremen 36
Boulder 33
Los Angeles 29
Padova 28
Falls Church 27
San Diego 27
Changsha 26
Jiaxing 25
Shanghai 25
Dallas 24
Shenyang 24
Gallicano 22
Pune 21
Guangzhou 20
Chicago 19
Napoli 19
Thung Yai 19
Verona 19
Fuzhou 18
Hebei 18
Brussels 17
Lancaster 17
Norwalk 17
Pistoia 17
Tianjin 17
Hangzhou 16
Dakar 14
Hanoi 14
Montecatini Terme 14
Ogden 14
Washington 14
Bangkok 13
Bergamo 13
Bologna 13
Naples 13
Orange 13
Vienna 13
Hefei 12
Indiana 12
Palermo 12
Perugia 12
Phoenix 12
Toronto 11
Bari 10
Brescia 10
Brindisi 10
Cotonou 10
Melfi 10
Messina 10
Modena 10
Auburn Hills 9
Castelfiorentino 9
Cecina 9
Lanzhou 9
Paris 9
Ancona 8
Aprilia 8
Chiclayo 8
Totale 10.553
Nome #
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 294
Effect of dietary turmeric powder (Curcuma longa L.) on cooked pig meat quality 188
b-Agonists in Muscovy drakes. Note1: meat characteristics and residues in some organs and tissues 172
Blood serotonin concentrations in phobic dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet: A pilot study 169
Metodiche per la determinazione delle caratteristiche qualitative della carne 163
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 163
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on physical characteristics and oxidative status of fresh and stored rabbit burgers 161
Carcass traits and meat quality of two different rabbit genotypes 160
Qualitative improvement of rabbit burgers using zingiber officinale roscoe powder 160
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 157
Attitudine produttiva della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 153
Improving pork burgers quality using Zingiber officinale Roscoe powder (ginger) 152
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 150
Proteinasi muscolari e frollatura della carne. 148
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 147
The effect of methionine on the performances and carcass characteristics of swine of two genetic lines 142
Oxidative stress in slow growing rabbits 141
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 140
Effect of dietary Curcuma longa L. powder on lipid oxidation of frozen pork 139
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 129
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 126
Effect of turmeric powder (Curcuma Longa L) and Ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in Rabbit Burgers after cooking 126
Produzioni e caratteristiche chimico-fisiche del latte di capre Saanen. 125
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 125
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 125
Effect of ginger powder addition on quality, fatty acids profile, lipid oxidation and antioxidant capacity of cooked pork burgers 125
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 124
Modifications of fatty acids profile, lipid peroxidation and antioxidant capacity in raw and cooked rabbit burgers added with ginger 123
Effects of salt purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 123
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 122
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 121
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 119
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 119
L-Tryptophan supplementation increases serotonin blood levels in dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet 116
XXIV CONGRESSO NAZIONALE SIPAOC Sostenibilità dell'allevamento ovino e caprino 114
Effect of Turmeric (Curcuma longa L.) Powder as Dietary Antioxidant Supplementation on Pig Meat Quality 114
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth, slaughtering and meat physical traits 113
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 113
Effects of salts of varying purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 111
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 110
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 109
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 107
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 107
Myofibrillar evolution of different type of muscular fibers in "Longissimus dorsi" of chianina cattle bred in feed-lot and slaughtered at 13, 20 and 26 months. Comparison between bulls and steers 106
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 105
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 105
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 104
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 104
Conjunctival bacterial and fungal flora in clinically normal sheep 104
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 103
Performances produttive in bovini di razza Chianina 102
Cluster analysis for the study of the relationship among some slaughter and meat quality parameters and different genotypes of rabbit: preliminary results 102
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 102
Produtive performance of Chianina bulls and steers reared in feed-lot - 2. Commercial cuts of the hind quarter and meat quality 101
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 101
Meat traits of rabbits housed outdoors: effect of stocking density 101
Parametri riproduttivi della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 100
Relationship between morphological characteristics and carcass traits of Chianina Young bulls 99
Ginger (Zingiber officinale Roscoe) powder as dietary supplementation in rabbit: life performances, carcass characteristics and meat quality 99
Metodo di regressione multipla per la stima dei tagli pregiati nei vitelloni Chianini. 2) Valutazione della capacità produttiva sulla base di rilievi su animali in vita. 98
Stato ossidativo in vivo in conigli in accrescimento 96
Effects of animal breeding on meat quality 95
Meat quality of three italian breed young bulls 95
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 95
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth slaughtering and meat physical trait. 95
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 94
Meat quality of beef reared with organic system 94
Organic beef production system: carcass and meat quality 94
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 94
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 94
Microbiological and physico-chemical profile of traditional Salsiccia toscana during storage 94
Confronto tra sistemi di allevamento in vitelli di razza Chianina. 92
Crescita relativa dei tagli pregiati in rapporto all'età, al peso vivo ed all'incremento ponderale nei bovini di razza Chianina. 91
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 91
Performances produttive e tecniche di allevamento della razza Chianina. 90
Enhanced antioxidant capacity and reduced lipid oxidation in cooked rabbit burgers added with Zingiber officinale 89
Influenza del livello proteico sulle performances produttive di suini meticci. 87
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 87
EFFECT OF A PROTECTIVE CULTURE ON THE EVOLUTION OF MICROBIOLOGICAL AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS OF FRESH SAUSAGES STORED IN THERMAL ABUSE: PRELIMINARY DATA 87
Capacità produttive della razza Maremmana. 86
Organic beef production system: carcass and meat quality 86
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 86
Influenza della velocità di accrescimento sulla composizione della carcassa in agnelli meticci Suffolk x Sopravissana. 85
Shelf-life determination of organic Chianina meat vacuum-packed 85
Effect of sorghum on productive performances and slaughtering traits of duck 85
Zingiber officinale reduced lipid oxidation and increased antioxidant capacity in cooked pork burgers 84
Influenza del livello nutritivo sulla composizione del taglio campione e su alcune caratteristiche chimiche del muscolo L.D. e del tessuto adiposo sottocutaneo in vitelloni di razza Chianina. 83
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 83
Evaluation of lamb-growing in a massese sheep italian intensive farm 83
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 82
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 82
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 82
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 82
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 82
Effetto della linea paterna, dell'età di macellazione e del sesso su alcune caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di coniglio 81
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 81
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 80
QUALITÀ DELLA CARNE DERIVATA DA CONIGLI LOCALI E IBRIDI COMMERCIALI 80
Qualification of Zerasca lambs: 2. Meat quality 80
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 79
Totale 11.172
Categoria #
all - tutte 41.431
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 41.431


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.056 0 0 0 0 0 162 182 127 175 162 219 29
2020/20211.546 121 40 147 52 160 48 129 143 123 175 98 310
2021/20222.106 47 187 46 191 358 256 43 131 110 44 108 585
2022/20232.402 313 290 160 236 313 301 63 160 410 6 110 40
2023/20241.891 256 169 245 104 218 362 105 64 39 76 42 211
2024/20251.311 64 240 81 298 473 155 0 0 0 0 0 0
Totale 16.006