PREZIUSO, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.792
EU - Europa 5.619
AS - Asia 3.724
SA - Sud America 323
AF - Africa 141
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 18.610
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.458
IT - Italia 2.531
CN - Cina 1.660
SG - Singapore 933
SE - Svezia 813
DE - Germania 472
BG - Bulgaria 453
CA - Canada 305
TR - Turchia 302
UA - Ucraina 302
VN - Vietnam 298
BR - Brasile 291
HK - Hong Kong 276
GB - Regno Unito 212
RU - Federazione Russa 205
FI - Finlandia 193
FR - Francia 122
CH - Svizzera 101
IN - India 80
CI - Costa d'Avorio 48
NG - Nigeria 45
TH - Thailandia 43
ES - Italia 31
NL - Olanda 30
PH - Filippine 29
MX - Messico 25
BE - Belgio 24
GR - Grecia 22
PL - Polonia 19
AT - Austria 17
IE - Irlanda 17
KR - Corea 16
SN - Senegal 15
RO - Romania 12
PE - Perù 11
BJ - Benin 10
IQ - Iraq 10
EE - Estonia 9
GE - Georgia 8
MY - Malesia 8
TW - Taiwan 8
GH - Ghana 7
JP - Giappone 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
CZ - Repubblica Ceca 6
ID - Indonesia 6
IR - Iran 6
PK - Pakistan 6
AU - Australia 5
CL - Cile 5
EC - Ecuador 5
EG - Egitto 5
KH - Cambogia 5
AR - Argentina 4
BD - Bangladesh 4
DK - Danimarca 4
HU - Ungheria 4
ZA - Sudafrica 4
AL - Albania 3
CO - Colombia 3
IL - Israele 3
NO - Norvegia 3
NP - Nepal 3
AZ - Azerbaigian 2
BH - Bahrain 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
IS - Islanda 2
JO - Giordania 2
KZ - Kazakistan 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PY - Paraguay 2
RW - Ruanda 2
SB - Salomone, isole 2
UZ - Uzbekistan 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
BY - Bielorussia 1
JM - Giamaica 1
KE - Kenya 1
MA - Marocco 1
MU - Mauritius 1
MW - Malawi 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PT - Portogallo 1
SV - El Salvador 1
TN - Tunisia 1
VE - Venezuela 1
Totale 18.610
Città #
Ann Arbor 903
Ashburn 863
Woodbridge 770
Chandler 760
Shanghai 702
Santa Clara 629
Houston 534
Sofia 452
Singapore 417
Jacksonville 395
Fairfield 376
Serra 355
Beijing 318
Milan 286
New York 285
Ottawa 280
Hong Kong 273
Boardman 219
Princeton 204
Izmir 202
Wilmington 186
Lawrence 177
Nanjing 167
Seattle 158
Medford 152
Cambridge 143
Des Moines 130
Bern 100
Frankfurt am Main 97
Nanchang 80
Istanbul 79
Dong Ket 76
Dearborn 75
Hefei 74
Redwood City 73
Florence 71
Rome 67
Jüchen 63
Düsseldorf 51
Abidjan 48
London 47
Lagos 43
Pisa 42
Kunming 37
Bremen 36
Boulder 33
Los Angeles 31
Padova 28
Changsha 27
Falls Church 27
San Diego 27
Lucca 26
Jiaxing 25
Dallas 24
Shenyang 24
Gallicano 22
Guangzhou 21
Pune 21
Verona 21
Council Bluffs 20
São Paulo 20
Chicago 19
Napoli 19
Thung Yai 19
Fuzhou 18
Hebei 18
Naples 18
Bologna 17
Brussels 17
Lancaster 17
Norwalk 17
Pistoia 17
Tianjin 17
Hangzhou 16
Hanoi 16
Vienna 16
Dakar 15
The Dalles 15
Montecatini Terme 14
Ogden 14
Washington 14
Bangkok 13
Belo Horizonte 13
Bergamo 13
Munich 13
Orange 13
Bari 12
Brescia 12
Indiana 12
Palermo 12
Perugia 12
Phoenix 12
Toronto 11
Brindisi 10
Cotonou 10
Dublin 10
Melfi 10
Messina 10
Modena 10
Prato 10
Totale 12.443
Nome #
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 330
Effect of dietary turmeric powder (Curcuma longa L.) on cooked pig meat quality 217
Blood serotonin concentrations in phobic dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet: A pilot study 192
b-Agonists in Muscovy drakes. Note1: meat characteristics and residues in some organs and tissues 186
Effetto della fonte energetica e dell’età di macellazione sulla produzione dell’agnello pesante 184
Metodiche per la determinazione delle caratteristiche qualitative della carne 182
Relationship among meat quality traits of longissimus thoracis in beef cattle 181
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 177
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 173
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 172
Carcass traits and meat quality of two different rabbit genotypes 171
Qualitative improvement of rabbit burgers using zingiber officinale roscoe powder 171
Proteinasi muscolari e frollatura della carne. 170
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 169
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on physical characteristics and oxidative status of fresh and stored rabbit burgers 168
Improving pork burgers quality using Zingiber officinale Roscoe powder (ginger) 167
Attitudine produttiva della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 166
The effect of methionine on the performances and carcass characteristics of swine of two genetic lines 154
Oxidative stress in slow growing rabbits 152
Effect of dietary Curcuma longa L. powder on lipid oxidation of frozen pork 152
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 149
Effect of ginger powder addition on quality, fatty acids profile, lipid oxidation and antioxidant capacity of cooked pork burgers 149
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 148
Qualità della carcassa e della carne in vitelloni di razza Chianina. 147
XXIV CONGRESSO NAZIONALE SIPAOC Sostenibilità dell'allevamento ovino e caprino 143
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 138
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 138
Modifications of fatty acids profile, lipid peroxidation and antioxidant capacity in raw and cooked rabbit burgers added with ginger 138
Produzioni e caratteristiche chimico-fisiche del latte di capre Saanen. 137
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 137
Effect of turmeric powder (Curcuma Longa L) and Ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in Rabbit Burgers after cooking 137
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 136
L-Tryptophan supplementation increases serotonin blood levels in dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet 136
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 135
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 135
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 134
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 134
Effects of salt purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 134
Effetto della durata del pascolo sulla composizione tissutale del taglio campione e sulle caratteristiche chimico-fisiche del muscolo longissimus thoracis di puledri da carne. "Agricoltura Ricerca" 127
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 127
Effect of Turmeric (Curcuma longa L.) Powder as Dietary Antioxidant Supplementation on Pig Meat Quality 127
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 127
Effects of salts of varying purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 125
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 124
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth, slaughtering and meat physical traits 123
Myofibrillar evolution of different type of muscular fibers in "Longissimus dorsi" of chianina cattle bred in feed-lot and slaughtered at 13, 20 and 26 months. Comparison between bulls and steers 121
Conjunctival bacterial and fungal flora in clinically normal sheep 120
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 120
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 119
Stato ossidativo in vivo in conigli in accrescimento 119
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 118
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 118
Carcass and meat quality of organic beef: a brief review 117
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 116
Meat traits of rabbits housed outdoors: effect of stocking density 116
Produtive performance of Chianina bulls and steers reared in feed-lot - 2. Commercial cuts of the hind quarter and meat quality 115
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 115
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 115
Ginger (Zingiber officinale Roscoe) powder as dietary supplementation in rabbit: life performances, carcass characteristics and meat quality 115
Cluster analysis for the study of the relationship among some slaughter and meat quality parameters and different genotypes of rabbit: preliminary results 114
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 114
Parametri riproduttivi della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 113
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 113
Performances produttive in bovini di razza Chianina 112
Effects of bread in the diet of fattening pigs reared extensively 111
Metodo di regressione multipla per la stima dei tagli pregiati nei vitelloni Chianini. 2) Valutazione della capacità produttiva sulla base di rilievi su animali in vita. 111
Effects of animal breeding on meat quality 111
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 111
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 111
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 111
Relationship between morphological characteristics and carcass traits of Chianina Young bulls 109
Meat quality of beef reared with organic system 109
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 108
Organic beef production system: carcass and meat quality 108
Microbiological and physico-chemical profile of traditional Salsiccia toscana during storage 108
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth slaughtering and meat physical trait. 107
Organic beef production system: carcass and meat quality 106
Meat quality of three italian breed young bulls 106
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 106
Crescita relativa dei tagli pregiati in rapporto all'età, al peso vivo ed all'incremento ponderale nei bovini di razza Chianina. 104
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 104
Confronto tra sistemi di allevamento in vitelli di razza Chianina. 103
Enhanced antioxidant capacity and reduced lipid oxidation in cooked rabbit burgers added with Zingiber officinale 102
Influenza del livello proteico sulle performances produttive di suini meticci. 101
Performances produttive e tecniche di allevamento della razza Chianina. 101
Capacità produttive della razza Maremmana. 100
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 100
EFFECT OF A PROTECTIVE CULTURE ON THE EVOLUTION OF MICROBIOLOGICAL AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS OF FRESH SAUSAGES STORED IN THERMAL ABUSE: PRELIMINARY DATA 100
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 99
Influenza della velocità di accrescimento sulla composizione della carcassa in agnelli meticci Suffolk x Sopravissana. 98
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 98
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 98
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 97
Zingiber officinale reduced lipid oxidation and increased antioxidant capacity in cooked pork burgers 97
Influenza del livello nutritivo sulla composizione del taglio campione e su alcune caratteristiche chimiche del muscolo L.D. e del tessuto adiposo sottocutaneo in vitelloni di razza Chianina. 96
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 96
Evaluation of lamb-growing in a massese sheep italian intensive farm 96
Shelf-life determination of organic Chianina meat vacuum-packed 95
QUALITÀ DELLA CARNE DERIVATA DA CONIGLI LOCALI E IBRIDI COMMERCIALI 95
Effect of sorghum on productive performances and slaughtering traits of duck 95
Totale 12.937
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020248 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 219 29
2020/20211.546 121 40 147 52 160 48 129 143 123 175 98 310
2021/20222.106 47 187 46 191 358 256 43 131 110 44 108 585
2022/20232.402 313 290 160 236 313 301 63 160 410 6 110 40
2023/20241.891 256 169 245 104 218 362 105 64 39 76 42 211
2024/20254.183 64 240 81 298 473 462 766 318 578 718 185 0
Totale 18.878