PREZIUSO, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.282
EU - Europa 5.200
AS - Asia 1.819
AF - Africa 118
SA - Sud America 38
OC - Oceania 5
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 14.464
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.960
IT - Italia 2.373
CN - Cina 823
SE - Svezia 813
BG - Bulgaria 453
DE - Germania 449
CA - Canada 301
UA - Ucraina 301
VN - Vietnam 292
SG - Singapore 226
TR - Turchia 221
GB - Regno Unito 205
FI - Finlandia 190
FR - Francia 110
CH - Svizzera 101
IN - India 79
HK - Hong Kong 51
RU - Federazione Russa 51
CI - Costa d'Avorio 48
NG - Nigeria 45
TH - Thailandia 40
ES - Italia 25
PH - Filippine 25
BE - Belgio 24
BR - Brasile 24
MX - Messico 19
PL - Polonia 18
KR - Corea 15
GR - Grecia 14
SN - Senegal 14
AT - Austria 13
IE - Irlanda 13
RO - Romania 12
PE - Perù 11
NL - Olanda 10
MY - Malesia 8
TW - Taiwan 8
GH - Ghana 7
JP - Giappone 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
IR - Iran 6
KH - Cambogia 5
AU - Australia 3
CZ - Repubblica Ceca 3
DK - Danimarca 3
ID - Indonesia 3
IQ - Iraq 3
NO - Norvegia 3
PK - Pakistan 3
AR - Argentina 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
IL - Israele 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RW - Ruanda 2
AL - Albania 1
BN - Brunei Darussalam 1
BS - Bahamas 1
BY - Bielorussia 1
CL - Cile 1
EE - Estonia 1
IS - Islanda 1
MU - Mauritius 1
MW - Malawi 1
NP - Nepal 1
PT - Portogallo 1
SV - El Salvador 1
Totale 14.464
Città #
Ann Arbor 903
Woodbridge 770
Chandler 760
Houston 534
Sofia 452
Jacksonville 395
Fairfield 376
Serra 354
Beijing 316
New York 285
Milan 281
Ottawa 280
Ashburn 274
Princeton 204
Izmir 202
Wilmington 186
Lawrence 177
Nanjing 167
Seattle 158
Medford 152
Cambridge 143
Des Moines 130
Bern 100
Frankfurt am Main 92
Singapore 89
Nanchang 80
Dong Ket 76
Dearborn 75
Redwood City 73
Jüchen 63
Florence 60
Abidjan 48
Hong Kong 48
Düsseldorf 47
Rome 47
London 46
Lagos 43
Pisa 39
Boardman 38
Kunming 37
Bremen 36
Boulder 33
Los Angeles 29
Padova 28
Falls Church 27
San Diego 27
Changsha 26
Jiaxing 25
Shenyang 24
Gallicano 22
Pune 21
Chicago 19
Guangzhou 19
Napoli 19
Thung Yai 19
Verona 19
Hebei 18
Brussels 17
Lancaster 17
Norwalk 17
Pistoia 17
Tianjin 17
Hangzhou 16
Dakar 14
Hanoi 14
Montecatini Terme 14
Ogden 14
Bangkok 13
Bergamo 13
Orange 13
Vienna 13
Hefei 12
Indiana 12
Palermo 12
Perugia 12
Naples 11
Phoenix 11
Washington 11
Bari 10
Bologna 10
Brindisi 10
Dallas 10
Melfi 10
Messina 10
Modena 10
Auburn Hills 9
Castelfiorentino 9
Cecina 9
Lanzhou 9
Paris 9
Toronto 9
Aprilia 8
Chiclayo 8
Hyderabad 8
Imola 8
Kocaeli 8
Lucca 8
Montauro 8
Shanghai 8
Accra 7
Totale 9.496
Nome #
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 284
Effect of dietary turmeric powder (Curcuma longa L.) on cooked pig meat quality 171
b-Agonists in Muscovy drakes. Note1: meat characteristics and residues in some organs and tissues 164
Blood serotonin concentrations in phobic dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet: A pilot study 161
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 158
Metodiche per la determinazione delle caratteristiche qualitative della carne 156
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on physical characteristics and oxidative status of fresh and stored rabbit burgers 155
Qualitative improvement of rabbit burgers using zingiber officinale roscoe powder 151
Carcass traits and meat quality of two different rabbit genotypes 150
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 148
Improving pork burgers quality using Zingiber officinale Roscoe powder (ginger) 146
Attitudine produttiva della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 145
Proteinasi muscolari e frollatura della carne. 145
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 143
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 137
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 135
The effect of methionine on the performances and carcass characteristics of swine of two genetic lines 133
Oxidative stress in slow growing rabbits 133
Effect of dietary Curcuma longa L. powder on lipid oxidation of frozen pork 123
Produzioni e caratteristiche chimico-fisiche del latte di capre Saanen. 121
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 121
Effect of turmeric powder (Curcuma Longa L) and Ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in Rabbit Burgers after cooking 120
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 119
Effects of salt purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 119
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 118
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 117
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 116
Effect of ginger powder addition on quality, fatty acids profile, lipid oxidation and antioxidant capacity of cooked pork burgers 116
Modifications of fatty acids profile, lipid peroxidation and antioxidant capacity in raw and cooked rabbit burgers added with ginger 115
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 112
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 112
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 111
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 111
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 108
Effect of Turmeric (Curcuma longa L.) Powder as Dietary Antioxidant Supplementation on Pig Meat Quality 108
L-Tryptophan supplementation increases serotonin blood levels in dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet 107
Effects of salts of varying purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 106
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth, slaughtering and meat physical traits 105
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 101
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 101
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 100
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 99
Myofibrillar evolution of different type of muscular fibers in "Longissimus dorsi" of chianina cattle bred in feed-lot and slaughtered at 13, 20 and 26 months. Comparison between bulls and steers 98
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 98
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 97
XXIV CONGRESSO NAZIONALE SIPAOC Sostenibilità dell'allevamento ovino e caprino 95
Conjunctival bacterial and fungal flora in clinically normal sheep 95
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 95
Produtive performance of Chianina bulls and steers reared in feed-lot - 2. Commercial cuts of the hind quarter and meat quality 94
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 94
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 94
Meat traits of rabbits housed outdoors: effect of stocking density 94
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 94
Parametri riproduttivi della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 93
Performances produttive in bovini di razza Chianina 93
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 93
Cluster analysis for the study of the relationship among some slaughter and meat quality parameters and different genotypes of rabbit: preliminary results 92
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 90
Ginger (Zingiber officinale Roscoe) powder as dietary supplementation in rabbit: life performances, carcass characteristics and meat quality 90
Relationship between morphological characteristics and carcass traits of Chianina Young bulls 89
Metodo di regressione multipla per la stima dei tagli pregiati nei vitelloni Chianini. 2) Valutazione della capacità produttiva sulla base di rilievi su animali in vita. 89
Meat quality of three italian breed young bulls 89
Organic beef production system: carcass and meat quality 88
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 87
Effects of animal breeding on meat quality 87
Meat quality of beef reared with organic system 86
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 86
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth slaughtering and meat physical trait. 86
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 86
Microbiological and physico-chemical profile of traditional Salsiccia toscana during storage 86
Crescita relativa dei tagli pregiati in rapporto all'età, al peso vivo ed all'incremento ponderale nei bovini di razza Chianina. 85
Confronto tra sistemi di allevamento in vitelli di razza Chianina. 84
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 83
Performances produttive e tecniche di allevamento della razza Chianina. 82
Influenza del livello proteico sulle performances produttive di suini meticci. 81
Capacità produttive della razza Maremmana. 81
EFFECT OF A PROTECTIVE CULTURE ON THE EVOLUTION OF MICROBIOLOGICAL AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS OF FRESH SAUSAGES STORED IN THERMAL ABUSE: PRELIMINARY DATA 81
Shelf-life determination of organic Chianina meat vacuum-packed 80
Enhanced antioxidant capacity and reduced lipid oxidation in cooked rabbit burgers added with Zingiber officinale 80
Organic beef production system: carcass and meat quality 79
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 79
Influenza della velocità di accrescimento sulla composizione della carcassa in agnelli meticci Suffolk x Sopravissana. 77
Influenza del livello nutritivo sulla composizione del taglio campione e su alcune caratteristiche chimiche del muscolo L.D. e del tessuto adiposo sottocutaneo in vitelloni di razza Chianina. 77
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 77
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 76
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 76
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 76
Effect of sorghum on productive performances and slaughtering traits of duck 76
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 75
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 75
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 75
Evaluation of lamb-growing in a massese sheep italian intensive farm 75
Zingiber officinale reduced lipid oxidation and increased antioxidant capacity in cooked pork burgers 74
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 73
QUALITÀ DELLA CARNE DERIVATA DA CONIGLI LOCALI E IBRIDI COMMERCIALI 73
Effetto della linea paterna, dell'età di macellazione e del sesso su alcune caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di coniglio 73
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 72
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 72
Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs 72
Studio dei parametri riproduttivi di un gruppo di bovine di razza Chianina allevate allo stato semi-brado. 71
Totale 10.369
Categoria #
all - tutte 35.878
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 35.878


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.119 298 275 219 111 160 162 182 127 175 162 219 29
2020/20211.546 121 40 147 52 160 48 129 143 123 175 98 310
2021/20222.106 47 187 46 191 358 256 43 131 110 44 108 585
2022/20232.402 313 290 160 236 313 301 63 160 410 6 110 40
2023/20241.891 256 169 245 104 218 362 105 64 39 76 42 211
2024/202533 33 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 14.728