PREZIUSO, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.267
EU - Europa 5.532
AS - Asia 3.182
AF - Africa 135
SA - Sud America 131
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 17.258
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.939
IT - Italia 2.496
CN - Cina 1.598
SE - Svezia 813
SG - Singapore 587
DE - Germania 456
BG - Bulgaria 453
CA - Canada 303
UA - Ucraina 301
TR - Turchia 299
VN - Vietnam 292
GB - Regno Unito 209
RU - Federazione Russa 202
FI - Finlandia 193
HK - Hong Kong 183
FR - Francia 111
BR - Brasile 107
CH - Svizzera 101
IN - India 80
CI - Costa d'Avorio 48
NG - Nigeria 45
TH - Thailandia 40
ES - Italia 29
NL - Olanda 26
PH - Filippine 25
BE - Belgio 24
GR - Grecia 22
MX - Messico 22
PL - Polonia 19
AT - Austria 17
IE - Irlanda 16
KR - Corea 16
SN - Senegal 14
RO - Romania 12
PE - Perù 11
BJ - Benin 10
MY - Malesia 8
TW - Taiwan 8
GE - Georgia 7
GH - Ghana 7
JP - Giappone 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
CZ - Repubblica Ceca 6
IR - Iran 6
AU - Australia 5
CL - Cile 5
ID - Indonesia 5
KH - Cambogia 5
DK - Danimarca 4
HU - Ungheria 4
AR - Argentina 3
EG - Egitto 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 3
NO - Norvegia 3
PK - Pakistan 3
ZA - Sudafrica 3
EC - Ecuador 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
IS - Islanda 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RW - Ruanda 2
SB - Salomone, isole 2
AL - Albania 1
AZ - Azerbaigian 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
BY - Bielorussia 1
CO - Colombia 1
EE - Estonia 1
JM - Giamaica 1
JO - Giordania 1
MA - Marocco 1
MU - Mauritius 1
MW - Malawi 1
NP - Nepal 1
OM - Oman 1
PT - Portogallo 1
SV - El Salvador 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 17.258
Città #
Ann Arbor 903
Woodbridge 770
Chandler 760
Shanghai 702
Santa Clara 629
Houston 534
Sofia 452
Jacksonville 395
Fairfield 376
Ashburn 363
Serra 354
Beijing 318
Milan 286
New York 285
Ottawa 280
Singapore 236
Boardman 219
Princeton 204
Izmir 202
Wilmington 186
Hong Kong 180
Lawrence 177
Nanjing 167
Seattle 158
Medford 152
Cambridge 143
Des Moines 130
Bern 100
Frankfurt am Main 92
Nanchang 80
Istanbul 78
Dong Ket 76
Dearborn 75
Redwood City 73
Florence 69
Rome 67
Jüchen 63
Abidjan 48
Düsseldorf 47
London 47
Lagos 43
Pisa 42
Kunming 37
Bremen 36
Boulder 33
Los Angeles 31
Padova 28
Changsha 27
Falls Church 27
San Diego 27
Lucca 26
Jiaxing 25
Dallas 24
Shenyang 24
Gallicano 22
Guangzhou 21
Pune 21
Council Bluffs 20
Verona 20
Chicago 19
Napoli 19
Thung Yai 19
Fuzhou 18
Hebei 18
Bologna 17
Brussels 17
Lancaster 17
Norwalk 17
Pistoia 17
Tianjin 17
Hangzhou 16
Vienna 16
Dakar 14
Hanoi 14
Montecatini Terme 14
Ogden 14
Washington 14
Bangkok 13
Bergamo 13
Naples 13
Orange 13
Hefei 12
Indiana 12
Palermo 12
Perugia 12
Phoenix 12
Toronto 11
Bari 10
Brescia 10
Brindisi 10
Cotonou 10
Melfi 10
Messina 10
Modena 10
Auburn Hills 9
Castelfiorentino 9
Cecina 9
Dublin 9
Lanzhou 9
Paris 9
Totale 11.554
Nome #
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 314
Effect of dietary turmeric powder (Curcuma longa L.) on cooked pig meat quality 202
Blood serotonin concentrations in phobic dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet: A pilot study 179
b-Agonists in Muscovy drakes. Note1: meat characteristics and residues in some organs and tissues 178
Metodiche per la determinazione delle caratteristiche qualitative della carne 175
Effetto della fonte energetica e dell’età di macellazione sulla produzione dell’agnello pesante 175
Relationship among meat quality traits of longissimus thoracis in beef cattle 174
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 168
Carcass traits and meat quality of two different rabbit genotypes 166
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on physical characteristics and oxidative status of fresh and stored rabbit burgers 165
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 164
Qualitative improvement of rabbit burgers using zingiber officinale roscoe powder 164
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 162
Attitudine produttiva della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 159
Improving pork burgers quality using Zingiber officinale Roscoe powder (ginger) 159
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 158
Proteinasi muscolari e frollatura della carne. 156
The effect of methionine on the performances and carcass characteristics of swine of two genetic lines 148
Oxidative stress in slow growing rabbits 145
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 144
Effect of dietary Curcuma longa L. powder on lipid oxidation of frozen pork 143
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 139
XXIV CONGRESSO NAZIONALE SIPAOC Sostenibilità dell'allevamento ovino e caprino 137
Effect of ginger powder addition on quality, fatty acids profile, lipid oxidation and antioxidant capacity of cooked pork burgers 136
Qualità della carcassa e della carne in vitelloni di razza Chianina. 135
Effect of turmeric powder (Curcuma Longa L) and Ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in Rabbit Burgers after cooking 134
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 132
Produzioni e caratteristiche chimico-fisiche del latte di capre Saanen. 131
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 130
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 130
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 130
Modifications of fatty acids profile, lipid peroxidation and antioxidant capacity in raw and cooked rabbit burgers added with ginger 130
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 129
L-Tryptophan supplementation increases serotonin blood levels in dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet 129
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 128
Effects of salt purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 127
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 126
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 126
Effetto della durata del pascolo sulla composizione tissutale del taglio campione e sulle caratteristiche chimico-fisiche del muscolo longissimus thoracis di puledri da carne. "Agricoltura Ricerca" 120
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 120
Effects of salts of varying purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 119
Effect of Turmeric (Curcuma longa L.) Powder as Dietary Antioxidant Supplementation on Pig Meat Quality 119
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth, slaughtering and meat physical traits 117
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 117
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 115
Stato ossidativo in vivo in conigli in accrescimento 113
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 113
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 112
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 112
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 112
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 111
Conjunctival bacterial and fungal flora in clinically normal sheep 111
Myofibrillar evolution of different type of muscular fibers in "Longissimus dorsi" of chianina cattle bred in feed-lot and slaughtered at 13, 20 and 26 months. Comparison between bulls and steers 109
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 109
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 109
Produtive performance of Chianina bulls and steers reared in feed-lot - 2. Commercial cuts of the hind quarter and meat quality 108
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 108
Cluster analysis for the study of the relationship among some slaughter and meat quality parameters and different genotypes of rabbit: preliminary results 107
Parametri riproduttivi della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 106
Performances produttive in bovini di razza Chianina 106
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 106
Meat traits of rabbits housed outdoors: effect of stocking density 106
Ginger (Zingiber officinale Roscoe) powder as dietary supplementation in rabbit: life performances, carcass characteristics and meat quality 106
Metodo di regressione multipla per la stima dei tagli pregiati nei vitelloni Chianini. 2) Valutazione della capacità produttiva sulla base di rilievi su animali in vita. 104
Organic beef production system: carcass and meat quality 103
Relationship between morphological characteristics and carcass traits of Chianina Young bulls 102
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 102
Effects of animal breeding on meat quality 101
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 101
Effects of bread in the diet of fattening pigs reared extensively 100
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 100
Meat quality of three italian breed young bulls 100
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 100
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth slaughtering and meat physical trait. 100
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 99
Carcass and meat quality of organic beef: a brief review 99
Microbiological and physico-chemical profile of traditional Salsiccia toscana during storage 99
Confronto tra sistemi di allevamento in vitelli di razza Chianina. 97
Meat quality of beef reared with organic system 97
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 96
Crescita relativa dei tagli pregiati in rapporto all'età, al peso vivo ed all'incremento ponderale nei bovini di razza Chianina. 95
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 95
Enhanced antioxidant capacity and reduced lipid oxidation in cooked rabbit burgers added with Zingiber officinale 94
Performances produttive e tecniche di allevamento della razza Chianina. 93
Capacità produttive della razza Maremmana. 93
Organic beef production system: carcass and meat quality 93
EFFECT OF A PROTECTIVE CULTURE ON THE EVOLUTION OF MICROBIOLOGICAL AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS OF FRESH SAUSAGES STORED IN THERMAL ABUSE: PRELIMINARY DATA 93
Influenza del livello proteico sulle performances produttive di suini meticci. 92
Influenza della velocità di accrescimento sulla composizione della carcassa in agnelli meticci Suffolk x Sopravissana. 91
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 91
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 90
Effect of sorghum on productive performances and slaughtering traits of duck 90
Evaluation of lamb-growing in a massese sheep italian intensive farm 90
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 89
Zingiber officinale reduced lipid oxidation and increased antioxidant capacity in cooked pork burgers 89
Shelf-life determination of organic Chianina meat vacuum-packed 88
QUALITÀ DELLA CARNE DERIVATA DA CONIGLI LOCALI E IBRIDI COMMERCIALI 88
Effetto della linea paterna, dell'età di macellazione e del sesso su alcune caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di coniglio 88
Influenza del livello nutritivo sulla composizione del taglio campione e su alcune caratteristiche chimiche del muscolo L.D. e del tessuto adiposo sottocutaneo in vitelloni di razza Chianina. 87
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 87
Totale 12.134
Categoria #
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Totale 46.032


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020585 0 0 0 0 0 0 0 0 175 162 219 29
2020/20211.546 121 40 147 52 160 48 129 143 123 175 98 310
2021/20222.106 47 187 46 191 358 256 43 131 110 44 108 585
2022/20232.402 313 290 160 236 313 301 63 160 410 6 110 40
2023/20241.891 256 169 245 104 218 362 105 64 39 76 42 211
2024/20252.831 64 240 81 298 473 462 766 318 129 0 0 0
Totale 17.526