PREZIUSO, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.205
EU - Europa 5.181
AS - Asia 1.638
AF - Africa 116
SA - Sud America 38
OC - Oceania 5
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 14.185
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.885
IT - Italia 2.323
CN - Cina 820
SE - Svezia 813
BG - Bulgaria 453
DE - Germania 446
UA - Ucraina 301
CA - Canada 299
VN - Vietnam 290
TR - Turchia 221
GB - Regno Unito 201
FI - Finlandia 188
FR - Francia 110
CH - Svizzera 101
SG - Singapore 77
IN - India 69
BE - Belgio 56
HK - Hong Kong 51
RU - Federazione Russa 51
CI - Costa d'Avorio 48
NG - Nigeria 43
TH - Thailandia 31
AT - Austria 25
ES - Italia 25
BR - Brasile 24
PH - Filippine 20
MX - Messico 19
PL - Polonia 18
GR - Grecia 14
KR - Corea 14
SN - Senegal 14
RO - Romania 12
PE - Perù 11
NL - Olanda 10
IE - Irlanda 9
MY - Malesia 8
TW - Taiwan 8
GH - Ghana 7
JP - Giappone 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
IR - Iran 6
CZ - Repubblica Ceca 4
AU - Australia 3
DK - Danimarca 3
ID - Indonesia 3
IQ - Iraq 3
KH - Cambogia 3
NO - Norvegia 3
PK - Pakistan 3
AR - Argentina 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
IL - Israele 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RW - Ruanda 2
AL - Albania 1
BN - Brunei Darussalam 1
BS - Bahamas 1
BY - Bielorussia 1
CL - Cile 1
EE - Estonia 1
IS - Islanda 1
MU - Mauritius 1
MW - Malawi 1
NP - Nepal 1
SV - El Salvador 1
Totale 14.185
Città #
Ann Arbor 903
Woodbridge 770
Chandler 760
Houston 534
Sofia 452
Jacksonville 395
Fairfield 376
Serra 354
Milan 319
Beijing 316
New York 285
Ottawa 278
Ashburn 258
Princeton 204
Izmir 202
Wilmington 186
Lawrence 177
Nanjing 167
Seattle 158
Medford 152
Cambridge 143
Des Moines 130
Bern 100
Frankfurt am Main 92
Nanchang 80
Dong Ket 76
Dearborn 75
Redwood City 73
Jüchen 63
Florence 53
Brussels 49
Abidjan 48
Hong Kong 48
Düsseldorf 47
Lagos 41
London 41
Pisa 38
Kunming 37
Bremen 36
Rome 36
Boulder 33
Boardman 32
Falls Church 27
Padova 27
San Diego 27
Changsha 26
Jiaxing 25
Vienna 25
Shenyang 24
Philadelphia 23
Gallicano 22
Guangzhou 19
Napoli 19
Pune 19
Thung Yai 19
Verona 19
Hebei 18
Lancaster 17
Norwalk 17
Pistoia 17
Tianjin 17
Hangzhou 16
Dakar 14
Hanoi 14
Montecatini Terme 14
Orange 13
Hefei 12
Indiana 12
Perugia 12
Bari 10
Bologna 10
Brindisi 10
Dallas 10
Melfi 10
Messina 10
Modena 10
Auburn Hills 9
Castelfiorentino 9
Cecina 9
Lanzhou 9
Paris 9
Toronto 9
Washington 9
Aprilia 8
Bangkok 8
Chiclayo 8
Imola 8
Kocaeli 8
Lucca 8
Montauro 8
Palermo 8
Accra 7
Brescia 7
Centro 7
Livorno 7
Rzeszów 7
Shanghai 7
Tappahannock 7
Viareggio 7
Bergamo 6
Totale 9.390
Nome #
I processi coinvolti nell'intenerimento della carne durante la frollatura 273
Blood serotonin concentrations in phobic dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet: A pilot study 158
Effect of dietary turmeric powder (Curcuma longa L.) on cooked pig meat quality 157
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 156
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on physical characteristics and oxidative status of fresh and stored rabbit burgers 155
Metodiche per la determinazione delle caratteristiche qualitative della carne 150
Carcass traits and meat quality of two different rabbit genotypes 150
Qualitative improvement of rabbit burgers using zingiber officinale roscoe powder 149
Attitudine produttiva della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 145
Improving pork burgers quality using Zingiber officinale Roscoe powder (ginger) 144
b-Agonists in Muscovy drakes. Note1: meat characteristics and residues in some organs and tissues 142
Proteinasi muscolari e frollatura della carne. 142
Performance of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 141
Shelf-life di carne bovina confezionata sottovuoto e in atmosfera protettiva: indagine preliminare 140
Effetto della frollatura sulle caratteristiche qualitative della carne di vitelli di razza Chianina. 134
Caratteristiche qualitative della carne proveniente da vitelloni di razza Chianina: confronto fra muscoli 134
Oxidative stress in slow growing rabbits 132
The effect of methionine on the performances and carcass characteristics of swine of two genetic lines 129
Effect of dietary Curcuma longa L. powder on lipid oxidation of frozen pork 122
Identification of candidate genes for paratuberculosis resistance in the native Italian Garfagnina goat breed 120
Produzioni e caratteristiche chimico-fisiche del latte di capre Saanen. 119
Effect of turmeric powder (Curcuma Longa L) and Ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in Rabbit Burgers after cooking 118
Effects of salt purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 118
Effect of packaging and storage time on beef qualitative and microbial traits 117
Relationship between carcass colour and some meat quality traits in Chianina beef 116
Relazione fra il colore delle carcasse ed alcuni parametri qualitativi della carne di vitelloni Chianini 115
Allevamento all’aperto di conigli a lento accrescimento: effetto della densità sulla qualità delle produzioni 115
Modifications of fatty acids profile, lipid peroxidation and antioxidant capacity in raw and cooked rabbit burgers added with ginger 115
Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits 113
Effect of ginger powder addition on quality, fatty acids profile, lipid oxidation and antioxidant capacity of cooked pork burgers 113
Effect of rearing technique in outdoor floor cage on slow growing rabbit population performance 110
Composizione acidica della carne di vitelli Charolais x Maremmana 110
Carcass and meat quality of “Vitellone bianco del’Appennino centrale” (IGP) 108
Carcass and meat quality of “Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale” (IGP) 107
Effects of salts of varying purity on lipid oxidation, sensory characteristics, and textural properties of fresh, ground pork patties 106
Effect of Turmeric (Curcuma longa L.) Powder as Dietary Antioxidant Supplementation on Pig Meat Quality 105
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth, slaughtering and meat physical traits 104
EU carcass classification system: carcass and meat quality in light lambs 103
L-Tryptophan supplementation increases serotonin blood levels in dogs fed a dissociated carbohydrate-based diet 101
Effects of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 100
Preliminary association analysis of microsatellites and mycobacterium avium subspecies paratuberculosis infection in the native garfagnina goats 99
Meat quality traits of longissimus thoracis, semitendinosus and triceps brachii muscles from Chianina beef cattle slaughtered at two different ages 99
Effect of diet energy source on the chemical-physical characteristics of meat and depot fat of lambs carcasses 97
Myofibrillar evolution of different type of muscular fibers in "Longissimus dorsi" of chianina cattle bred in feed-lot and slaughtered at 13, 20 and 26 months. Comparison between bulls and steers 96
Preliminary genetic variability analysis of the native Garfagnina goats based on microsatellite polymorphism 96
Effetto del sistema di allevamento sulle caratteristiche quanti-qualitative della carcassa e della carne in puledri derivati Franches Montagnes 94
Cluster analysis for the study of the relationship among some slaughter and meat quality parameters and different genotypes of rabbit: preliminary results 94
Effect of an outdoor rearing system on the welfare, growth performance, carcass and meat quality of a slow-growing rabbit population 94
Parametri riproduttivi della razza Frisona allevata nelle province di Grosseto e Pisa. 93
Produtive performance of Chianina bulls and steers reared in feed-lot - 2. Commercial cuts of the hind quarter and meat quality 93
Allevamento biologico dei bovini da carne: ricerca di indicatori di qualità 93
Meat traits of rabbits housed outdoors: effect of stocking density 93
Conjunctival bacterial and fungal flora in clinically normal sheep 93
Effect of Rearing System on Rabbit Behaviour 92
Evoluzione dell'allevamento ovi-caprino e delle principali produzioni da esso derivate in Italia 92
Performances produttive in bovini di razza Chianina 91
Ginger (Zingiber officinale Roscoe) powder as dietary supplementation in rabbit: life performances, carcass characteristics and meat quality 91
Genetic variability of meat quality traits in Chianina beef cattle 90
Microbiological and physico-chemical profile of traditional Salsiccia toscana during storage 90
Relationship between morphological characteristics and carcass traits of Chianina Young bulls 89
Metodo di regressione multipla per la stima dei tagli pregiati nei vitelloni Chianini. 2) Valutazione della capacità produttiva sulla base di rilievi su animali in vita. 89
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 87
Meat quality of three italian breed young bulls 87
Organic beef production system: carcass and meat quality 86
Effects of animal breeding on meat quality 86
Analisi demo-genetica della razza ovina Massese allevata in Provincia di Pisa 86
Crescita relativa dei tagli pregiati in rapporto all'età, al peso vivo ed all'incremento ponderale nei bovini di razza Chianina. 85
Carcass and meat traits of Mediterranean lamb 85
Capacità produttive della razza Maremmana. 84
Effect of the lipid source and the cereal used in the duck diet. Growth slaughtering and meat physical trait. 84
Performances produttive e tecniche di allevamento della razza Chianina. 83
Confronto tra sistemi di allevamento in vitelli di razza Chianina. 83
EFFECT OF A PROTECTIVE CULTURE ON THE EVOLUTION OF MICROBIOLOGICAL AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS OF FRESH SAUSAGES STORED IN THERMAL ABUSE: PRELIMINARY DATA 81
Influenza del livello proteico sulle performances produttive di suini meticci. 80
Valutazione dello stress ossidativo in conigli a lento accrescimento 80
Meat quality of beef reared with organic system 79
Shelf-life determination of organic Chianina meat vacuum-packed 79
Enhanced antioxidant capacity and reduced lipid oxidation in cooked rabbit burgers added with Zingiber officinale 79
Organic beef production system: carcass and meat quality 78
Effect of Islamic ritual slaughter on beef quality 78
Influenza del livello nutritivo sulla composizione del taglio campione e su alcune caratteristiche chimiche del muscolo L.D. e del tessuto adiposo sottocutaneo in vitelloni di razza Chianina. 77
Qualità della carne di conigli allevati all'aperto 76
Caratteristiche qualitative della carne di vitelloni di razza Blonde D'Aquitaine, Charolais e Piemontese 76
Influenza della velocità di accrescimento sulla composizione della carcassa in agnelli meticci Suffolk x Sopravissana. 75
Coefficiente di variabilità e correlazioni fra alcune caratteristiche qualitative della carne bovina. 75
La Cluster analysis per lo studio delle relazioni tra parametri qualitativi della carne di vitelloni di razza Chianina. 75
Effect of sorghum on productive performances and slaughtering traits of duck 75
Effect of sheep nutrirtion on performance and meat quality of sukling lambs 74
Effect of ewe feeding on performance and meat quality of suckling lambs 74
Physical-chemical characteristics of meat and subcutaneous fat of pigs reared indoors and outdoors 74
Performances of Large White x Duroc pigs reared indoors and outdoors: meat and fat quality 74
Effetto della linea paterna, dell'età di macellazione e del sesso su alcune caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di coniglio 73
Evaluation of lamb-growing in a massese sheep italian intensive farm 73
Zingiber officinale reduced lipid oxidation and increased antioxidant capacity in cooked pork burgers 73
QUALITÀ DELLA CARNE DERIVATA DA CONIGLI LOCALI E IBRIDI COMMERCIALI 72
Carcass conformation and meat quality in heavy lambs 72
Performance produttive e qualità delle carni di vitelli Charolais x Maremmana allevati con metodo tradizionale o biologico. 71
Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs 71
Livello proteico e linea genetica nella produzione del suino leggero.2): prove di macellazione. 70
Studio dei parametri riproduttivi di un gruppo di bovine di razza Chianina allevate allo stato semi-brado. 70
Totale 10.184
Categoria #
all - tutte 30.603
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 30.603


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019554 0 0 0 0 0 0 0 27 39 264 134 90
2019/20202.119 298 275 219 111 160 162 182 127 175 162 219 29
2020/20211.546 121 40 147 52 160 48 129 143 123 175 98 310
2021/20222.106 47 187 46 191 358 256 43 131 110 44 108 585
2022/20232.456 313 290 160 236 313 301 90 163 412 10 113 55
2023/20241.588 312 176 251 107 228 362 105 47 0 0 0 0
Totale 14.446