MORUZZO, ROBERTA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.269
EU - Europa 4.768
AS - Asia 3.745
SA - Sud America 437
AF - Africa 91
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 15.323
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.883
IT - Italia 2.409
SG - Singapore 1.286
CN - Cina 1.144
HK - Hong Kong 557
DE - Germania 536
GB - Regno Unito 384
BR - Brasile 370
SE - Svezia 342
CA - Canada 336
BG - Bulgaria 247
KR - Corea 160
VN - Vietnam 153
FI - Finlandia 126
UA - Ucraina 126
TR - Turchia 121
RU - Federazione Russa 114
FR - Francia 106
CH - Svizzera 90
IN - India 77
NL - Olanda 53
PL - Polonia 45
JP - Giappone 42
BE - Belgio 41
IE - Irlanda 30
AT - Austria 29
MX - Messico 28
PS - Palestinian Territory 28
MY - Malesia 24
BD - Bangladesh 22
ZA - Sudafrica 22
ES - Italia 21
AR - Argentina 19
IL - Israele 17
IQ - Iraq 17
MA - Marocco 17
VE - Venezuela 15
RO - Romania 13
ID - Indonesia 12
AU - Australia 10
CI - Costa d'Avorio 10
CO - Colombia 10
JO - Giordania 10
SA - Arabia Saudita 10
CZ - Repubblica Ceca 9
EC - Ecuador 9
PH - Filippine 9
PK - Pakistan 8
BJ - Benin 7
ET - Etiopia 7
IR - Iran 7
AZ - Azerbaigian 6
EG - Egitto 6
LT - Lituania 6
PT - Portogallo 6
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 6
DK - Danimarca 5
UZ - Uzbekistan 5
GE - Georgia 4
GR - Grecia 4
HU - Ungheria 4
LB - Libano 4
NG - Nigeria 4
NP - Nepal 4
PE - Perù 4
UY - Uruguay 4
CR - Costa Rica 3
JM - Giamaica 3
KE - Kenya 3
KH - Cambogia 3
PR - Porto Rico 3
SI - Slovenia 3
TT - Trinidad e Tobago 3
ZW - Zimbabwe 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AL - Albania 2
AM - Armenia 2
BH - Bahrain 2
BO - Bolivia 2
CM - Camerun 2
DZ - Algeria 2
EE - Estonia 2
GT - Guatemala 2
HR - Croazia 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
PA - Panama 2
PY - Paraguay 2
SN - Senegal 2
A1 - Anonimo 1
AO - Angola 1
AW - Aruba 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
CL - Cile 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EU - Europa 1
GA - Gabon 1
GY - Guiana 1
Totale 15.307
Città #
Singapore 678
Ashburn 602
Chandler 592
Hong Kong 546
Dallas 519
Santa Clara 417
Woodbridge 383
Milan 377
Serra 334
Ann Arbor 254
Sofia 246
Beijing 244
Shanghai 243
Munich 226
Houston 217
Boardman 207
Hefei 207
Fairfield 184
Jacksonville 178
Mcallen 163
Montréal 157
New York 155
Seoul 151
Ottawa 138
Rome 129
Los Angeles 120
Wilmington 119
Princeton 117
Frankfurt am Main 115
Seattle 100
Lawrence 98
Nanjing 84
Medford 77
Cambridge 76
Pisa 74
Izmir 71
London 69
Bern 55
Chicago 51
Des Moines 51
Buffalo 50
Florence 50
Dong Ket 45
Redondo Beach 38
Dearborn 35
Naples 35
Turin 35
Marseille 34
Padova 34
Jüchen 33
Redwood City 31
Council Bluffs 30
Istanbul 28
Nanchang 28
Brussels 27
Ho Chi Minh City 27
São Paulo 27
Ogden 26
Tokyo 25
Parma 24
San Diego 24
Bari 23
Dublin 23
Pune 23
Vienna 23
Turku 22
Kunming 21
Warsaw 21
Ancona 18
San Jose 18
Chennai 17
Brooklyn 16
Helsinki 16
Bologna 15
Boulder 14
Casablanca 14
Foggia 14
Hebei 14
Lucca 14
Montreal 14
Perugia 14
Verona 14
Changsha 13
Düsseldorf 13
Piombino 13
Rio de Janeiro 13
Anzio 12
Belo Horizonte 12
Gallicano 12
Gaza 12
Genoa 12
Shenyang 12
Catania 11
Indiana 11
Jiaxing 11
Lausanne 11
Abidjan 10
Amman 10
Hanoi 10
Johannesburg 10
Totale 10.086
Nome #
Positions et attitudes des commerciaux et des distributeurs: boucheries de detail et grande distribution 793
Dairy cattle, livelihoods and resilience in Gaza Strip: a case study 340
Collaboration, knowledge and innovation toward a welfare society: the case of the Board of Social Farming in Valdera (Tuscany), Italy 270
Report conclusivo: Agricoltura sociale, One Welfare e economia civile. Nuovi modelli gestionali improntati sulla sostenibilità economica, sociale e ambientale per fattorie sociali che erogano interventi assistiti con gli animali 269
Dietary supplementation of quebracho and chestnut tannins mix in rabbit: effects on live performances, digestibility, carcase traits, antioxidant status, faecal microbial load and economic value 239
Engaging in entomophagy: The role of food neophobia and disgust between insect and non-insect eaters 233
European consumers’ readiness to adopt insects as food. A review 226
Integrazione tra Agricoltura sociale e Interventi assistiti con gli animali: una nuova prospettiva per il welfare del territorio 219
Enhancing participatory evaluation in a humanitarian aid project 212
Measuring the effects of transdisciplinary research: the case of a social farming project 205
Social Farming and Animal Assisted Interventions: content analysis of the Italian legal framework towards a One Welfare approach 196
Between Participatory Approaches and Politics, Promoting Social Innovation in Smart Cities: Building a Hum–Animal Smart City in Lucca 194
Retail power and private standards in agri-food chain 184
In-farm cost of an outbreak of diarrhoea in lambs 183
Innovating rural welfare in the context of civicness, subsidiarity and co-production: Social Farming. 181
Social franchising and social farming, for promoting the co-production of knowledge and values: the IBF case 177
Comunicare la responsabilità sociale. Una sfida per l'impresa agricola 176
Social Farming in the Promotion of Social-Ecological Sustainability in Rural and Periurban Areas 174
Possibilities of the new italian law in agriculture 171
Sviluppare progetti di agricoltura sociale 169
Analisi e gestione economico-contabile per l'impresa agro-zootecnica 168
Factors Predicting the Intention of Eating an Insect-Based Product 165
Willingness to pay in main cities of Zheijiang provice (China) for quality and safety in food market 164
Social farming: social innovation in rural areas and the governance of innovation 162
Matrice delle competenze, professionalità e fabbisogni formativi nelle principali filiere dell'agro-alimentare toscano e nella produzione di servizi agrituristici 158
Social farming and social innovation in the perspective of new rural policies 157
The benefits of dog ownership on people as an undervalued resource in urban environments [I benefici del possedere un cane sulle persone come risorsa sottovalutata in ambienti urbani] 156
Social farming practices to promote social-ecological sustainability in rural areas 156
Social farming: An inclusive environment conducive to participant personal growth 155
Transition management, social innovation and support systems in rural areas: lessons from the social farming case 152
Progettazione, pianificazione dei percorsi di Agricoltura Sociale 152
La costruzione e la valutazione delle dinamiche di rete nei percorsi di inclusione sociale attiva: il caso di Orti E.T.I.C.I. 147
The Development of Sustainable Social Farming in Italy: A Case Studies Analysis 140
E-commerce e prodotti tipici 139
Agriqualità 139
Social farming as complex transdisciplinary arena 139
Valdera 2020: i risultati di una procedura partecipata di valutazione 138
Nicchia ad alto valore commerciale 136
I consorzi di tutela e il sistema di controllo nell’ambito delle produzioni tipiche 136
Donkey assisted interventions: A pilot survey on service providers in North-Eastern Italy 136
Liguria 135
Valorizzare il latte di asina, un progetto per la filiera 134
La cultura valutativa condivisa nei processi partecipativi di sviluppo locale 134
L’innovazione in agricoltura sociale Progettazione e strumenti di lavoro per le associazioni 134
Consumers' acceptance toward whole and processed mealworms: A cross-country study in Belgium, China, Italy, Mexico, and the US 133
La qualità: un concetto poliedrico ed evolutivo 133
Percorsi innovativi per l'utilizzazione della condizionalità 133
New formative horizons for a multifunctional agricolture 131
Protected geographical indication in Sub-Saharan Africa: issues and implications 131
Keeping dairy cattle in the Gaza Strip: a case of study. 130
Challenges and Perspectives of Social Farming in North-Eastern Italy: The Farmers’ View 128
Animal assisted interventions in the green care framework: A literature review 127
Small Rural Enterprises and Innovative Business Models: A Case Study of the Turin Area 127
What motivates consumers to accept whole and processed mealworms in their diets? A five-country study 124
La formazione in risposta ai nuovi indirizzi della PAC in tema di condizionalità 124
Cross compliance and awareness: a case of study in three provinces of Tuscany 124
Scenari di mercato per l'acquacoltura toscana 122
Una linea guida per progettare. 122
Italian social farming: The network of coldiretti and campagna amica 122
Participatory, collaborative and integrated schemes in training process and skill transfer 121
Orti E.T.I.C.I. La valutazione di un'esperienza collaborativa tra enti pubblici, mondo agricolo e della cooperazione sociale 120
SOCIAL FARMING AS COMPLEX TRANSDISCIPLINARY ARENA 116
L'acquacoltura del branzino in cifre 115
La qualità nel settore agricolo 114
Exploring the acceptance of entomophagy: A survey of italian consumers 114
Evaluating social farming initiatives: participatory methods in multipurpose analysis 112
Marchi collettivi: utili, ma difficilmente decisivi 112
Les changements dans la structure de la filière de la viande face à la qualité 111
Le aziende agricole, il successo e la riforma della PAC 110
Nuove competenze professionali nell’ambito del comparto zootecnico. Il caso della filiera bovina da carne toscana 110
The prospects of innovative agri-environmental contracts in the European policy context: Results from a Delphi study 109
La valutazione quale strumento di conoscenza e crescita per policy markers e stakeholders nell’ambito dell’agricoltura sociale 109
Il processo di monitoraggio e valutazione di ORTI E.T.I.C.I. 109
Edible insects and sustainable development goals 108
Strengthening food safety through international training in Uzbekistan 106
Il riconoscimento del ruolo dell'accreditamento a tutela delle produzioni a marchio UE 104
Guidebook delle migliori pratiche 104
Exploring the Future of Edible Insects in Europe 104
INNOVATION GOVERNANCE IN RURAL AREAS: THE SOCIAL FARMING CASE 103
Valutazione degli effetti della riforma Mac Sharry attraverso i dati RICA 101
Cibi sicuri e garantiti 101
Sono ormai l'anello forte della filiera: i retailer tolgono spazi al tradizionale 101
La valorizzazione della carne bovina di razze italiane: il caso del 5R 100
Elementi di economia per la lettura del sistema agroalimentare 99
L’interfaccia pubblico privato premessa per una gestione concertata del territorio 98
Il contributo dell'agricoltura e delle aree rurali alla qualità della vita in Provincia di Pisa: dalla diagnosi della situazione dell'agricoltura e delle aree rurali alla definizione del Piano Locale di Sviluppo 98
Le attese dei consumatori 96
La filiera del latte bovino 96
Basta con la solita bistecca 95
Mealworm (Tenebrio molitor): Potential and challenges to promote circular economy 95
Nuove competenze professionali nell'ambito del comparto zootecnico il caso della filiera bovina da carne in Toscana 92
Un percorso formativo europeo per la creazione di esperti di orientamento al lavoro e all'occupazione nelle aree agricolo-rurali 91
Metodi e strumenti di comunicazione per la valorizzazione della qualità 90
Dinamiche di sviluppo nelle aree rurali 89
Il sistema agro-alimentare 87
Il percorso di costituzione di un marchio collettivo per le produzioni biologiche toscane 87
REINVENTING SERVICES FOR PERSON WITH DISABILITY 86
Urban consumer trust and food certifications in China 84
Transaction Costs in Agri-Environment-Climate Measures: A Review of the Literature 83
Il controllo e la vigilanza sulle produzioni biologiche. Strumenti per la tutela dei consumatori 83
Totale 14.417
Categoria #
all - tutte 42.222
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 42.222


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021649 0 0 0 0 0 59 86 83 117 116 64 124
2021/20221.203 17 90 18 85 224 153 47 97 73 38 86 275
2022/20231.593 179 225 118 184 174 174 24 109 296 29 56 25
2023/20241.798 169 149 258 178 260 206 60 96 35 57 86 244
2024/20253.750 50 144 106 191 352 303 289 155 357 502 493 808
2025/20262.663 249 585 560 363 518 388 0 0 0 0 0 0
Totale 15.613