D'ONOFRIO, CLAUDIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 18.861
EU - Europa 15.179
AS - Asia 10.323
SA - Sud America 1.857
AF - Africa 405
OC - Oceania 131
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 31
Totale 46.787
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 18.097
IT - Italia 8.955
CN - Cina 3.121
SG - Singapore 3.109
HK - Hong Kong 2.065
BR - Brasile 1.471
SE - Svezia 1.268
BG - Bulgaria 899
DE - Germania 827
CA - Canada 640
VN - Vietnam 587
TR - Turchia 534
FI - Finlandia 502
UA - Ucraina 478
FR - Francia 457
GB - Regno Unito 414
RU - Federazione Russa 375
KR - Corea 278
CH - Svizzera 268
IN - India 172
CL - Cile 137
SN - Senegal 97
NL - Olanda 95
AU - Australia 91
CI - Costa d'Avorio 89
MX - Messico 87
AT - Austria 86
AR - Argentina 85
ES - Italia 78
GR - Grecia 69
CZ - Repubblica Ceca 68
JP - Giappone 68
PL - Polonia 67
BE - Belgio 63
BJ - Benin 58
EC - Ecuador 58
BD - Bangladesh 57
IQ - Iraq 46
ZA - Sudafrica 46
IR - Iran 38
NZ - Nuova Zelanda 38
MA - Marocco 33
ID - Indonesia 32
EU - Europa 29
RO - Romania 29
CO - Colombia 28
SA - Arabia Saudita 28
VE - Venezuela 26
PK - Pakistan 25
IE - Irlanda 24
HR - Croazia 22
PT - Portogallo 22
UZ - Uzbekistan 21
IL - Israele 20
EG - Egitto 19
UY - Uruguay 19
AE - Emirati Arabi Uniti 18
RS - Serbia 18
PY - Paraguay 15
HU - Ungheria 13
LT - Lituania 13
DK - Danimarca 12
KE - Kenya 12
PH - Filippine 12
TN - Tunisia 12
NP - Nepal 11
DZ - Algeria 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
AZ - Azerbaigian 9
PE - Perù 9
SI - Slovenia 9
JM - Giamaica 8
JO - Giordania 8
MY - Malesia 8
NG - Nigeria 8
NO - Norvegia 8
BA - Bosnia-Erzegovina 7
TT - Trinidad e Tobago 7
AL - Albania 6
GE - Georgia 6
KZ - Kazakistan 6
AM - Armenia 5
BO - Bolivia 5
DO - Repubblica Dominicana 5
OM - Oman 5
CR - Costa Rica 4
ET - Etiopia 4
GY - Guiana 4
HN - Honduras 4
LB - Libano 4
LV - Lettonia 4
BB - Barbados 3
BN - Brunei Darussalam 3
KG - Kirghizistan 3
MD - Moldavia 3
MT - Malta 3
MU - Mauritius 3
PS - Palestinian Territory 3
TW - Taiwan 3
AO - Angola 2
Totale 46.740
Città #
Hong Kong 2.039
Woodbridge 1.786
Ashburn 1.679
Ann Arbor 1.661
Singapore 1.646
Milan 1.435
Santa Clara 1.302
Chandler 1.239
Houston 1.115
Dallas 943
Sofia 893
Beijing 710
Jacksonville 705
Shanghai 662
Fairfield 631
New York 585
Ottawa 534
Rome 428
Princeton 422
Boardman 417
Wilmington 361
Lawrence 334
Serra 321
Los Angeles 296
Nanjing 295
Hefei 294
Florence 292
Izmir 292
Seoul 257
Munich 250
Seattle 247
Bern 241
Medford 236
Cambridge 208
Redwood City 191
Dearborn 176
Pisa 164
Des Moines 159
Istanbul 153
Dong Ket 138
Jüchen 137
Buffalo 135
Nanchang 134
Ho Chi Minh City 120
Helsinki 115
Bologna 106
Redondo Beach 106
São Paulo 102
Dakar 97
Santiago 90
Abidjan 89
Torino 82
Kunming 80
Verona 78
Chicago 73
London 73
Lucca 73
Vienna 70
Shenyang 69
Hebei 68
Hanoi 61
Paris 59
Changsha 58
Cotonou 58
Ogden 58
Council Bluffs 55
Turin 53
Brussels 51
Marseille 50
Tokyo 50
San Diego 49
Düsseldorf 46
Norwalk 46
Palermo 45
Genova 44
Bari 43
Boulder 43
Jiaxing 43
Turku 43
Trento 42
Falls Church 40
Livorno 40
Rio de Janeiro 39
Frankfurt am Main 37
Medicina 37
Genoa 36
Naples 36
Tianjin 36
Warsaw 36
Guangzhou 34
Melbourne 34
Padova 34
Grosseto 33
Parma 33
Auburn Hills 32
The Dalles 32
Catania 30
San Jose 30
Lancaster 29
Brasília 28
Totale 29.317
Nome #
I profili aromatici delle uve e dei vini del Vermentino 860
Sangiovese 636
Ansonica 453
Aleatico 429
Effetto della defogliazione sulla componente aromatica delle uve 419
Vermentino 352
Effetto dei livelli radiativi e della temperatura dell’acino sul contenuto in aromi delle uve. 318
Burian bianco 311
Della Borra 306
Caratterizzazione funzionale della biosintesi degli aromi delle uve durante lo sviluppo dell’acino e controllo della qualità aromatica delle uve 303
Analysis of the expression of terpene synthase genes in relation to aroma content in two aromatic Vitis vinifera varieties. 277
Chardonnay 263
Cabernet franc 260
Malvasia di Candia aromatica 260
Canaiolo 255
Vernaccia di S.Gimignano 243
Cultivar-specific transcriptome prediction and annotation in Ficus carica L. 236
Effetto di elicitori sul metabolismo secondario della vite 231
Espressione relativa di geni precedentemente caratterizzati delle terpene sintasi in diversi tessuti e durante lo sviluppo dell’acino di Vitis vinifera. 225
Use of beneficial bacteria Azospirillum brasilense Sp245 on grapevine rootstocks grafted with 'Sangiovese' 222
Confronto dei profili aromatici di quattro varietà di uva: Aleatico, Brachetto, Malvasia di Candia aromatica e Moscato bianco 221
S-SAP and AFLP polymorphism in grapevine clones. Section 8, Agri-Food plant genomics 220
Ampelographic and biomolecular studies on the grapevine variety ‘Aleatico’ 218
Expression of terpene synthase genes associated with the formation of volatiles in different organs of Vitis vinifera 216
La Vitis Sylvestris 215
Effect of irrigation and intra-vineyard soil variability on vegetative growth, yield and berry quality of 'Sangiovese' grapevines 213
Monitoring grapevine water status by unmanned aerial vehicles (UAVs) and plant based sensors 208
Teroldego 207
Delivery of natural polyphenols by polymeric nanoparticles improves the resistance of endothelial progenitor cells to oxidative stress 203
Trebbiano Toscano 201
Effetto dell'epoca di defogliazione sulla qualità delle uve e del vino nel vitigno Ciliegiolo 199
Sustainable management of water and soil in olive orchards and vineyards under climate change 196
Viognier 195
Responses of Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon roots to the arbuscular mycorrhizal fungus Funneliformis mosseae and the plant growth-promoting rhizobacterium Ensifer meliloti include changes in volatile organic compounds 194
Malvasia bianca lunga 193
Durella gentile 192
Sauvignon blanc 192
La defogliazione precoce: effetto indotto sulla qualità di uve Sangiovese e di vini sottoposti ad affinamento in legno prolungato. 191
Effect of methyl jasmonate on the aroma of Sangiovese grapes and wines 191
Indagini sulla propagazione per talea di alcune specie arbustive della macchia mediterranea 187
Phylogenetic analysis of viruses in tuscan vitis vinifera sylvestris (Gmeli) hegi 186
Secondary metabolite biosynthesis in elicited grape cell suspensions 184
Cabernet sauvignon 183
Uptake of sodium in quince, sugar beet and wheat protoplasts determined by the fluorescent sodium-binding dye benzofuran isophthalate 181
Retrotransposon-based molecular markers in grapevine species and cultivars identification and phylogenetic analysis. 181
Study of the terpene profile at harvest and during berry development of Vitis vinifera L. aromatic varieties Aleatico, Brachetto, Malvasia di Candia aromatica and Moscato bianco 180
Distinct transcriptome responses to water limitation in isohydric and anisohydric grapevine cultivars 179
Simultaneous regeneration of different morphogenic structures from quince leaves as affected by growth regulator combination and treatment length 178
Characterisation of Italian germplasm by phenotypic and microsatellite markers and by their agronomic performance 178
Risultati del lavoro di selezione clonale del “Sangiovese” in Val di Cornia 177
Brachetto 177
Management of postharvest grape withering to optimise the aroma of the final wine: A case study on Amarone 177
Agronomical approach to reduce esca disease spread in the vineyard 175
The arbuscular mycorrhizal fungus Funneliformis mosseae induces changes and increases the concentration of volatile organic compounds in Vitis vinifera cv. Sangiovese leaf tissue 174
L’origine e la filogenesi del “Vermentino” dedotta dall’analisi dei marcatori molecolari a DNA 173
Flavour Biosynthesis Pathways in Grape Cell Cultures: Sesquiterpenes Biosynthesis 173
Isolation of protoplasts from in vitro-grown quince BA29 leaves 173
Using flaming as an alternative method to vine suckering. 173
Dipartimento di Coltivazione e Difesa delle Specie Legnose G. Scaramuzzi, Università di Pisa - Collezioni germoplasma vite 171
Canina bianca 171
Ampelographic and biomolecular studies on the grapevine variety ‘Aleatico’ 170
Potential of a multiparametric optical sensor for determining in situ the maturity components of red and white vitis vinifera wine grapes 169
Colorino 169
Merlot 169
Molecular characterization of aroma genes in Vitis vinifera var. ‘Moscato bianco’ 168
Clonal selection of Aleatico grapevine along tuscan coastal area 167
Induction of secondary metabolism in grape cell cultures by jasmonates 167
Effect of cold treatments on somatic embryogenesis of quince BA 29 166
Autochthonous saccharomyces cerevisiae strain from local grapevine varieties to improve wine quality 166
Valutazione non-distruttiva della maturazione di uve a bacca rossa e bianca mediante un sensore ottico multiparametrico 166
Sodium induces simultaneous changes in cytosolic calcium and pH in salt-tolerant quince protoplasts 166
Mazzese di Parlascio 163
Berry secondary metabolites and leaf physiological parameters are independently regulated by exogenous methyl jasmonate application in Sangiovese grapevines (Vitis vinifera L.) 162
Contributo dell'analisi sensoriale allo studio della maturità di uve Sangiovese di diverse zone della Toscana 162
Isabella 162
Comportamento vegeto produttivo e qualitativo del vitigno Malvasia nera in cinque zone del Chianti Classico 160
L'Aleatico dai mille profumi 160
Loss of genetic diversity as a signature of apricot domestication and diffusion into the Mediterranean Basin 160
XI International Controlled and Modified Atmosphere Research Conference 160
Effect of long-term in vitro shoot culture on somatic embryogenesis of quince leaves treated with different light qualities 158
Caratteristiche qualitative e sensoriali di alcuni a bacca nera delle Colline Pisane 158
Farinella 158
Variabilità di biotipi di “Sangiovese” reperiti nella zona della DOC “Montecucco” 157
Research on Planting Density of "Sangiovese" and "Cabernet Sauvignon" Varieties 157
The software for an ‘Universal Grapevine Database’ 156
L’analisi dell'espressione genica per mezzo dei microarrays in colture cellulari di vite (Vitis vinifera) trattate con elicitori 155
Studio sulla biosintesi degli aromi nelle uve di Sangiovese (Studies of aroma biosynthesis in clusters of ‘sangiovese’ grapevine) 155
Identification and expression analysis of furanocoumarins- and terpenoids-related genes of fig (Ficus carica L.) 154
Expression of genes involved in terpenoid biosinthetic pathways in a grapevine Muscat variety 154
Physiological changes induced by either pre- or post-veraison deficit irrigation in 'Merlot' vines grafted on two different rootstocks 154
Risposta vegeto-produttiva del Vermentino a diverse forme di allevamento a densità di piantagione nella zona Doc di Monteregio di Massa Marittima 152
Influence of vineyard altitude on Glera grape ripening (Vitis vinifera L.): Effects on aroma evolution and wine sensory profile 152
Genotipizzazione dei vitigni autoctoni della Garfagnana 152
Italian Vitis Database 150
The software for a “Universal Grapevine Database” 150
Viticulture at ‘Giglio Isle’: opportunity and sustainability. 150
Physiological parameters and protective energy dissipation mechanisms expressed in the leaves of two Vitis vinifera L. genotypes under multiple summer stresses 150
Analysis of grape cell suspensions reveals changes in secondary metabolism in response to various elicitors 149
Deficit irrigation differently affects aroma composition in berries of Vitis vinifera L. (cvs Sangiovese and Merlot) grafted on two rootstocks 147
L’identità del “Morellino pizzuto” 146
Totale 20.801
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.973 0 0 0 0 0 223 296 244 303 212 204 491
2021/20224.256 132 358 137 316 751 568 170 247 203 134 280 960
2022/20234.220 578 428 252 387 512 552 130 303 666 64 226 122
2023/20244.968 748 557 691 410 670 626 206 141 90 195 212 422
2024/202510.778 184 465 274 610 1.021 1.132 917 749 1.104 1.382 1.079 1.861
2025/20266.162 484 1.439 1.211 1.183 949 896 0 0 0 0 0 0
Totale 47.549